La ofertă

BOXA ACTIVA GENEVA CLASSIC S

Geneva Classic S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

GENEVA CLASSIC S

(Boxa activa, 2 amplificatoare digitale Class D, 2 difuzoare full-range de 3″, Bluetooth 2.1 compatibil A2DP, jack 3.5 mm, DAB+/FM tuner cu 6 presetari, ceas digital cu alarma, control senzitiv, telecomanda)

Geneva Classic S o boxa activa, wireless, care impresioneaza din primele secunde de auditie prin sunetul hi-fi de mare calitate, oferit parca fara pic de efort. Aceasta boxa Bluetooth ofera si alte specificatii, mai putin obisnuite, precum ceasul digital cu alarma sau tuner-ele DAB+/FM. In plus, designul sau este unul foarte classy, emanand mult rafinament.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Performanta acustica

Prima piesa pe care am testat boxa wireless Geneva Classic S a fost 60 Feet Tall, de la The Dead Weather. Am fost impresionati de sunetul subtil si dinamic oferit chiar si de conexiunea Bluetooth. In plus, am observat o claritate remarcabila a sunetului.

Vocea lui Alissson Moshart este livrata neclintit, iar redarea instrumentelor aranjate pe scena este controlata strict. Tobele au precizie si impact, iar chitara suna puternic si ascutit. Performanta muzicala este una coerenta, avand un ritm agil. Experienta a fost fantastica.

La ascultarea compozitiilor lui Jack White ne-a incercat un sentiment profund de tensiune si entuziasm, in timp ce soloul la vioara al lui Yann Tiersen, Sur le Fil, ne-a intrat direct la inima.

Cel mai impresionant lucru pe care il reuseste boxa Geneva Classic S este transmiterea linistii dintre note. Este plina de greutate si emotie. Frecventele inferioare sapa adanc, oferind bass-ului profunzime si altitudine, neobservand carente la acest capitol unde, ce-i drept, ne-am fi asteptat.

Utilizand intrarea auxiliara de 3.5 mm am observat acelasi sunet echilibrat si transparet. In plus, conexiunea prin cablu a adus o expresie acustica mai concentrata si mai meticuloasa in comparatie cu conexiunea Bluetooth. Oricum, streaming-ul wireless nu a intampinat probleme semnificative, mare parte dintre ele nefiind sesizate de un ascultator neantrenat.

Functii particulare

Ceasul cu alarma si tunerele FM si DAB sunt niste particularitati ale boxei active Geneva Classic S. Acestea o transforma intr-un gadget de noptiera ideal, putand seta chiar trezirea la ora specificata prin intermediul postului de radio preferat. Statiile DAB suna mai clar si mai dulce decat tunerul FM. Pentru rezultate maxime, recomandam pozitionarea boxei intr-un loc in care poate avea o receptie radio excelenta.

Mare atentie: asigurati-va ca inainte sa mergeti la culcare ati comutat intrarea in FM sau DAB. Daca boxa Geneva Classic S este lasata ultima data pe mod Bluetooth, alarma se va transforma intr-un sunet ascutit, foarte deranjant. Cu siguranta, si acesta va va trezi, dar este de preferat sa incepeti ziua cu un sunet de jazz sau heavy metal decat cu un zgomot venit parca din iad.

Control

Pentru a porni boxa wireless Geneva Classic S, atingeti butonul rotund din cadrul panoului superior de control senzitiv. Accesarea fiecarei comenzi este acompaniata de un ton destul de subtil, care nu deranjeaza auditia. Grila de butoane este frumos aranjata si ofera acces catre toate functiile: On/Off, volum, selectare sursa (FM, DAB, Bluetooth sau 3.5 mm Jack) sau setare manuala a ceasului si a alarmei.

Telecomanda metalizata, cu infrarosii, permite aceleasi comenzi doar ca de la distanta. In plus, mai ofera 6 butoane pentru accesarea rapida a posturilor de radio presetate.

Constructie si Design

Design-ul minimalist si calitatea foarte buna a constructiei, transforma boxa Geneva Classic S intr-un model premium. Indiferent ca veti opta pentru finisajul negru lucios, rosu sau alb, acest produs arata uimitor. Pentru a completa imaginea clasica, puteti aseza boxa pe un suport metalic, in timp ce piciorusele din cauciuc au fost prevazute pentru asezarea direct pe noptiera.

Butoanele senzitive se aprind in culoarea rosie la fiecare accesare, ceea ce ofera mai multa eleganta. De asemenea, mai intalnim un afisaj util, amplasat in spatele grilei frontale ce acopera difuzoarele, acesta aratand ora, setarea alarmei si nivelul volumului. Ceasul este afisat chiar si dupa ce ati oprit aparatul.

Intrarea auxiliara de 3.5 mm, impreuna cu intrarea de alimentare, sunt ascunse in partea din spate a boxei Geneva Classic S. Daca ar fi sa gasim o bila neagra la acest capitol, ar fi lipsa unui port USB care sa ne permita incarcarea smartphone-ului sau a tabletei.

Unboxing

 

Verdict

Concluzia noastra este ca Geneva Classic S este o boxa wireless care impresioneaza prin calitatea acustica de exceptie si prin design-ul deosebit de rafinat, specific brand-ului elvetian. Chiar daca unii competitori pe acelasi segment de pret ofera o conectivitate mai versatila, foarte putini inglobeaza radio-ul cu ceas si alarma, foarte util in cazul unui gadget de dormitor. In opinia noastra investitia este una foarte rentabila.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;

Geneva Classic S

SpecificatiiFEATURES
• DAB+ and FM tuner with 6 stations presets.
• Digital clock with alarm function.
• Backlit, touch sensitive controls.
• Available in Black, Red and White.

AUDIO
• Speakers: 2 x 3” full range drivers.
• Amplifiers: 2 digital Class-D amplifiers.
• Digital Audio Processing unit with proprietary algorithms.
• Total power output: 30W.

CONNECTIVITY
• Bluetooth 2.1 compatible with A2DP profile.
• 3.5mm jack input for analog audio sources.

TECHNICAL SPECIFICATIONS
• Materials: HD composite, with glossy or matte finish.
• Width x depth x height: 23.5 cm x 17.6 cm x 14.9 cm (9.2” x 6.9” x 5.8”).
• Weight: 3.35 kg (7.4 lbs).
• Power supply: 100-240V AC, 50/60Hz.
• Maximum power consumption: 20W.
• Standby power consumption: < 0.5W.

ACCESSORIES
• AC power adapter with cable.
• Remote control.
• Stereo line-in cable with dual 3.5mm plugs.
• Wire antenna.
• Metal feet with soft rubber edges.

Tip BoxeWi-Fi & Bluetooth
Geneva Classic S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BOXA ACTIVA GENEVA CLASSIC S
Geneva Classic S este o boxa wireless care impresioneaza prin calitatea acustica de exceptie si prin design-ul deosebit de rafinat, specific brand-ului elvetian. Chiar daca unii competitori pe acelasi segment de pret ofera o conectivitate mai versatila, foarte putini inglobeaza radio-ul cu ceas si alarma, foarte util in cazul unui gadget de dormitor. In opinia noastra investitia este una foarte rentabila.
9 Total Score
Un gadget excelent pentru dormitor si nu numai

Geneva Classic S este o boxa wireless care impresioneaza prin calitatea acustica de exceptie si prin design-ul deosebit de rafinat, specific brand-ului elvetian. Chiar daca unii competitori pe acelasi segment de pret ofera o conectivitate mai versatila, foarte putini inglobeaza radio-ul cu ceas si alarma, foarte util in cazul unui gadget de dormitor. In opinia noastra investitia este una foarte rentabila.

Claritate
9
Putere
8.5
Fiabilitate
9.5
Pret
8.5
Search