La ofertă

Boxa Google Home

Google Home

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Google Home

(Boxa Multiroom, Wi-Fi, Voice control, Google Assistant, Compatibila Android si iOS) 

Google Home este o boxa multiroom care promite multe lucruri interesante, fiind capabila sa concureze cu un competitor mult mai notoriu, Amazon’s Echo. Aceasta boxa este integrata cu aplicatii inteligente, oferind fiecarui utilizator un raspuns personalizat, reusind chiar sa controleze dispozitivele smart din locuinta dumneavoastra prin comenzi vocale.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa wireless Google Home stie deja despre tine mai multe lucruri decat contul tau de Facebook, gratie istoricului web, conturilor Gmail sau urmaririi GPS-ului de pe telefonul tau mobil. Aceste informatii vor fi folosite acum in favoarea ta, oferindu-ti informatii personalizate. Odata sincronizata cu contul tau de Google, aceasta boxa inteligenta te va tine la curent cu evenimentele din calendarul tau sau cu traficul pe rutele tale favorite. De asemenea, va fi capabila sa controleze cateva dispozitive smart din locuinta ta, precum televizoarele sau alte speakere.

Vanduta la un pret mult mai atractiv decat principalul competitor, Amazon’s Echo, se achita admirabil de principalele responsabilitati: entertainer, assistant si smar-home controller. Aventura noastra cu Google Home ne-a facut sa ne simtit ca si cum am fi avut pe langa noi un asistent personal supra-calificat. Odata descarcata, pe dispozitivul mobil, aplicatia Google Home ne-a trecut rapid de etapa setarilor si in doar cateva minute am inceput sa vedem de ce este in stare aceasta boxa inteligenta. Chiar daca este integrata conversational cu Google Assistant, aceasta boxa mai are cateva lucruri de imbunatatit pentru a egala performantele unui smartphone. De exemplu, in acest moment, boxa nu poate controla email-uri sau nu poate oferi trasee rutiere. In schimb, este capabila sa raspunda la intrebari precum ce restaurante sunt in apropiere, cum va fi vremea maine sau cat este ceasul in anumite orase. Asadar, aceasta boxa faciliteaza cautarile conventionale pe Google, reducandu-le la nivel conversational.

Comenzile vocale catre boxa multiroom Google Home nu au intampinat nicio problema, boxa fiind dotata cu microfoane performante. Acest lucru ne-a permis sa efectuam comenzi vocale din camerele invecinate, lucrul destul de important, avand in vedere ca majoritatea boxelor cu control vocal intampina probleme mari in receptarea comenzilor. In cazul in care aveti o locuinta cu multe incaperi si doriti sa utilizati sistemul multiroom, adica sa legati mai multe boxe Google Home, in paralel, doar cel mai apropiat speaker va prelua comenzile vocale de la utilizator, transmitandu-le ulterior si celorlalte. In plus, boxa performeaza foarte bine la acest capitol chiar daca in incapere exista zgomot de fond (voci, muzica, etc.).

Pentru a vedea de ce este in stare boxa inteligenta Google Home, vom atasa un video-review relevant:

Concluzia noastra este ca Google Home reprezinta o boxa wireless cu performante care pana in urma cu putini ani puteau fi considerate S.F. Chiar daca principalul sau atu nu este performanta acustica, acest dispozitiv are o versatilitate incredibila. Analizand-o in ansamblu, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Google Home

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxa: wireless
Nr. cai boxe frontale: 1
Redare format: AAC, MP3, WAV, FLAC
Conectivitate: Wi-Fi
Compatibilitate: iOS, Android
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 96.4 x 142.8 mm
Altele: HandsFree

Google Home

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa Google Home
Google Home reprezinta o boxa wireless cu performante care pana in urma cu putini ani puteau fi considerate S.F. Chiar daca principalul sau atu nu este performanta acustica, acest dispozitiv are o versatilitate incredibila. Analizand-o in ansamblu, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.
9 Total Score
Inteligenta maxima, la un pret accesibil

Google Home reprezinta o boxa wireless cu performante care pana in urma cu putini ani puteau fi considerate S.F. Chiar daca principalul sau atu nu este performanta acustica, acest dispozitiv are o versatilitate incredibila. Analizand-o in ansamblu, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Control Vocal
9.5
Asistenta
8.5
Home Controller
8.5
Pret
9.5
Search