La ofertă

Boxa portabila Bose SoundTouch 10

Bose SoundTouch 10

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Bose SoundTouch 10

(Boxa portabila, Wireless, Bluetooth, Alimentare USB, Streaming YouTube, Aplicatie SoundTouch, Control din smartphone sau tableta)

Bose SoundTouch 10 este o boxa portabila intrata recent in familia speakerelor wireless ale celui mai renumit brand pe acest sector, cu o traditie de peste 10 ani. Spre deosebire de fratii mai mari SoundTouch 20 si SoundTouch 30, pretul propus de acest junior este mai aliniat cu cel al principalilor competitori, Sonos si Libratone.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Constructie

Boxa portabila Bose SoundTouch 10 pastreaza o nota clasica atunci cand vine vorba de design, nedorind sa intre in randul mult mai aventurosilor competitori, ce propun forme nonconformiste precum oul de dragon sau Zeppelin-ul. In cazul de fata, recunoastem de la distanta liniile specifice brand-ului american. Chiar daca dimensiunile mult mai compacte nu permit implementarea display-ului OLED, intalnit la versiunile mai mari ale seriei, in partea superioara intalnim 4 led-uri ce indica sursa de redare.

Modalitati de redare

Speaker-ul Bose SoundTouch 10 ofera multiple modalitati de redare, majoritatea dintre ele fiind moderne si nemaiavand nevoie de contact fizic intre sursa si boxa. Fisierele acceptate vor fi MP3, WAV si FLAC (gratie unui update al softului) iar acestea vor putea proveni din surse precum laptopuri, smartphone-uri, tablete si memorii NAS via wi-fi. In plus, veti avea acces la o lume infinita a radiourilor online. Veti putea partaja fisiera media de la distanta si fara ajutorul internetului, prin intermediul functiei Bluetooth. Daca preferati conexiunile directe, veti putea utiliza intrarea clasica, de 3.5 mm.

De asemenea, aceasta boxa portabila este integrata direct cu aplicatia Spotify (doar pentru utilizatorii premium). Pentru eliminarea gestionarii playlist-urilor prin intermediul a doua aplicatii care au acelasi scop, Bose a luat decizia de a integra aplicatia Spotify direct in aplicatia dedicata SoundTouch Controller iar rezultatele sunt remarcabile. Prin intermediul aplicatiei vezi avea la dispozitie numeroase presetari, specifice fiecarui gen muzical si veti putea memora canalele de radio preferate. In plus, veti putea organiza playlist-uri comune din surse multiple, meniul fiind unul foarte intuitiv.

Multiroom

Boxa portabila Bose SoundTouch 10 poate fi conectata la alte dispozitive din aceeasi serie prin intermediul aplicatiei dedicate. Acestea vor putea fi controlate fie individual, fie vor fi sincronizate pentru o redare comuna, armonioasa, prin simpla apasare a butonului ‘Play Everywhere’. Conectarea si deconectarea intre ele a diverselor difuzoare din seria SoundTouch va fi floare la ureche, fiecare dintre acestea avand cate o pagina dedicata, interfata nelasand loc de confuzii. Nu am intampinat nicio problema la testarea aplicatiei (blocaje, iesiri sau altele), lucru care ne-a bucurat foarte mult, considerandu-l unul dintre cele mai importante aspecte la o boxa multiroom.

Calitate audio

Poate ca nu va umple cele mai spatioase incaperi, insa, Bose SoundTouch 10 este capabil sa redea sunete de o calitate impresionanta. Chiar daca mediile produc ceva distorsiuni la volum maxim, aceasta boxa nu se sfieste sa se remarce la capitolul joase, lucru surprinzator pentru o incinta atat de compacta. Auditia este una confortabila si foarte bine echilibrata iar dispersia sunetelor este excelenta.

Video review

Verdict

Concluzia noastra este ca Bose SoundTouch 10 reprezinta una dintre cele mai accesibile boxe portabile, apartinatoare segmentului de top, din punct de vedere al calitatii. Dotata cu tehnologii moderne de redare si avand o aplicatie dedicata, utilizarea acesteia devine simpla si versatila. Pretul de vanzare este considerat de noi unul foarte competitiv pe acest sector.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Bose SoundTouch 10

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Boxa wireless
Tip boxa: Bluetooth Speaker
Conectori: 1 x USB Audio / Incarcare, 1 x 3.5 mm
Raza de actiune: 9 m
Format audio suportat: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Accesorii incluse: Cablu de alimentare, Cablu USB
Culoare: Alba
Sateliti: 1
Dimensiune sateliti (W x D x H mm): 141 x 87 x 212 mm
Greutate (Kg): 1.87
Altele:

  • 6 preset-uri personalizate
  • Compatibilitate wireless: 802.11 b/g
  • Streaming YouTube
  • Aplicatie SoundTouch
  • Control din smartphone, tableta sau calculator

 

Bose SoundTouch 10

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa portabila Bose SoundTouch 10
Bose SoundTouch 10 reprezinta una dintre cele mai accesibile boxe portabile, apartinatoare segmentului de top, din punct de vedere al calitatii. Dotata cu tehnologii moderne de redare si avand o aplicatie dedicata, utilizarea acesteia devine simpla si versatila. Pretul de vanzare este considerat de noi unul foarte competitiv pe acest sector.
8.5 Total Score
Compacta si performanta

Bose SoundTouch 10 reprezinta una dintre cele mai accesibile boxe portabile, apartinatoare segmentului de top, din punct de vedere al calitatii. Dotata cu tehnologii moderne de redare si avand o aplicatie dedicata, utilizarea acesteia devine simpla si versatila. Pretul de vanzare este considerat de noi unul foarte competitiv pe acest sector.

Claritate
9
Putere
8
Fiabilitate
10
Pret
8
Search