La ofertă

BOXA ACTIVA PORTABILA GENEVA TOURING XS

GENEVA TOURING XS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

GENEVA TOURING XS

(Boxa activa portabila, Canal audio stereo, Bluetooth, 60-20000 Hz, 20h autonomie)

GENEVA TOURING XS este cea mai mica boxa portabila din seria retro lansata  de brand-ul elvetian. Aceasta ofera un sunet Hi-Fi de calitate superioara dintr-o incinta deosebit de compacta, fiind o companie ideala atunci cand mergeti la plaja sau picnic. Proiectarea a fost realizata cu precizia unui ceas elvetian, imbinand tehnologiile ultra-moderne cu design-ul elegant si totusi robust. In plus, pretul nu este nici pe departe atat de mare pe cat ne-am fi asteptat de la un produs elvetian.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Geneva Lab

Inainte sa intram in detalii particulare cu privire la boxa portabila GENEVA TOURING XS, dorim sa va oferim cateva informatii despre brand-ul Geneva Lab, un brand relativ nou pe piata romaneasca. Compania elvetiana si-a dorit inca de la lansare sa aduca o tenta de simplitate produselor electronice sofisticate.

In urma cu peste 10 ani, acest brand a lansat primele sisteme high-end, cu doua difuzoare stereo intr-o singura incinta, lovind ca o furtuna piata audio destinata segmentului rezidential. Este vorba despre Geneva Souns Systems. Tehnologiile patentate au imbunatatit semnificativ campul stereo producand un salt imens al experientei acustice la domiciliu. Acest lucru a contrazis majoritatea industriasilor care considerau ca este imposibila redarea unui sunet stereo de inalta calitate dintr-o singura incinta. Ulterior, marii jucatori de pe piata au incercat sa implementeze aceeasi abordare dar foarte putini au reusit sa obtina performante acustice similare, din incinte atat de rafinate. Materialele si finisajele au fost dintotdeauna la cea mai inalta calitate.

Un alt pionierat al Geneva Lab a fost reprezentat de utilizarea amplificatoarelor digitale puternice, fiind singura solutie pentru problemele cu caldura si vibratiile din interiorul incintelor. Chiar daca la prima vedere produsele companiei Geneva Lab par very low tech si au o interfata destul de simpla, ele inglobeaza la interior cele mai moderne tehnologii.

Touring XS

Boxa portabila GENEVA TOURING XS este extrem de compacta, putand sa incapa fara probleme in orice geanta sau poseta. Aceasta cantareste doar 725 g si are dimensiunile unei camere foto de generatie putin mai veche. Aparitia pe piata a intarziat putin, in raport cu celelalte  produse din serie intrucat conceptul s-a inspirat de la sora mai mare, Touring S FM/DAB… daca vi se parea familiara, acum stiti de unde.

Boxa activa GENEVA TOURING XS inglobeaza un amplificator digital de clasa D, acesta livrand cate 40 W catre fiecare dintre cele doua difuzoare frontale iar bass-ul este amplificat de un difuzor pasiv, folosit pe post de radiator, fiind amplasat in zona din spate. Banda de frecventa este impresionanta pentru o asemenea boxa compacta, joasele pornind de la doar 60 Hz, iar inaltele urcand pana la 20 kHz. Discutam poate despre cel mai amplu si profund bass intalnit la o boxa cu dimensiuni atat de mici. Sunetul, per total, este unul exploziv si de foarte buna calitate. Indiferent de volumul utilizat nu am observat distorsiuni deranjante.

Un alt aspect foarte important pe care il analizam atunci cand testam o boxa portabila este autonomia. In cazul de fata, discutam despre 20 h de redare continua, la volum mediu, capitol la care surclaseaza majoritatea competitorilor cu dimensiuni similare. Este folosit acelasi acumulator ca in cazul versiunii Touring S.

La capitolul conexiuni, boxa portabila GENEVA TOURING XS ofera un jack de 3.5 mm pentru cei care vor sa evite descarcarea rapida a bateriei smartphone-ului prin utilizarea continua a tehnologiei Bluetooth. Daca tot vorbim despre Bluetooth, XS utilizeaza versiunea 4.1. Chiar daca majoritatea oamenilor sunt fericiti cu acest codec, versiunea 5 poate deservi mai multe smartphone-uri si ne-am fi asteptat ca ea sa fie implementata. Spre deosebire de Touring S, aceasta boxa nu dispune de receptor Radio FM, renuntandu-se la aceasta functie din lipsa de spatiu.

Boxa activa portabila GENEVA TOURING XS este disponibila in 4 culori: negru, alb, coniac si rosu. Pentru a va face o parere mai concreta asupra acestui produs, va invitam sa vizionati urmatoarea prezentare video:

Verdict

Concluzia noastra este ca GENEVA TOURING XS reprezinta poate cea mai performanta boxa portabila cu dimensiuni atat de compacte, dintre cele testate de noi pana in prezent. Aceasta impresioneaza nu doar prin calitate acustica, ci si prin rafinamentul exterior, dominat de tentele retro. Autonomia este si ea una excelenta, fapt ce ne contureaza ideea ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;

GENEVA TOURING XS

Audio channel Stereo
Wireless Media transmission Bluetooth
3.5mm jack (line in) 1 x
Product type Bluetooth + Portable speakers
Audio channeli Stereo
Frequency rangei 60 – 20000 Hz
Media playback properties
Playback sourcei External playback device
Wireless Media transmission Bluetooth
Connections (inputs) 3.5mm jack (line in) 1 x
Power supply Electrical connection , Battery-operated
Battery life 20 h
Delivery contents Charging cable
Product dimensions
Length 4.50 cm
Width 17 cm
Height 8.20 cm
Weight 725 g

GENEVA TOURING XS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BOXA ACTIVA PORTABILA GENEVA TOURING XS
GENEVA TOURING XS reprezinta poate cea mai performanta boxa portabila cu dimensiuni atat de compacte, dintre cele testate de noi pana in prezent. Aceasta impresioneaza nu doar prin calitate acustica, ci si prin rafinamentul exterior, dominat de tentele retro. Autonomia este si ea una excelenta, fapt ce ne contureaza ideea ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.
9 Total Score
Sunet exploziv, dintr-o incinta compacta si rafinata

GENEVA TOURING XS reprezinta poate cea mai performanta boxa portabila cu dimensiuni atat de compacte, dintre cele testate de noi pana in prezent. Aceasta impresioneaza nu doar prin calitate acustica, ci si prin rafinamentul exterior, dominat de tentele retro. Autonomia este si ea una excelenta, fapt ce ne contureaza ideea ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Claritate
9.5
Putere
8.5
Fiabilitate
9.5
Pret
8
Search