La ofertă

Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 | Review, Pret si Pareri

Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Negru

Boxa Portabila Sony Hi-Res SRS-X99 Review

Boxa Portabila Sony Hi-Res SRS-X99 este probabil cea mai buna boxa portabila existenta in momentul de fata. Pe langa design-ul exceptional si brand-ul cunoscut la nivel mondial, boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 are si o performanta acustica de exceptie. Experienta de auditie a unei melodii cu aceasta boxa este la fel de buna daca nu chiar mai buna decat cea a unui sistem de Home Cinema. Noul codec dezvoltat de cei de la Sony – numit LDAC – permite redarea wireless prin bluetooth la o calitate extrem de inalta.

Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 este ultima generatie de boxe portabila creata de Sony, perfecta pentru cei care doresc sa asculte muzica lor preferata in apartament, la o calitate mult mai buna comparativ cu un Laptop sau alte boxe normale. Aceasta boxa are alimentare permanenta pentru incarcare, dar melodiile pot fi redate wireless. Acesta reprezinta singurul dezavantaj major al boxei, in rest – putem spune ca Sony a creat o boxa excelenta a carei calitati audio depaseste asteptarile oricui.

In continuarea articolului de azi –  vom vorbi despre beneficiile boxei portabile Sony Hi-Res SRS-X99

10 Beneficii Ale Boxei Portabile Sony Hi-Res SRS-X99

  1. Puteti asculta muzica si fiind in alta camera – Puteti asculta melodia dumneavoastra preferata in orice camera din intreaga casa cu sistemul de auditie in mai multe camere. Acesta este controlat de aplicatia Songpal 3.0, care va ajuta sa redati muzica la diverse servicii de muzica in mai multe camere din casa.
  2. Sunet de o calitate extraordinara – Sony sunt recunoscuti la nivel mondial ca fiind printre cei mai buni la calitatea audio a device urilor pe care le creaza. Amplificatorul digital si tweeterele specializare reproduc detaliile cu o subtilitate incredibila. Chiar daca se reda un fisier MP3 – muzica va fi comprimata de software ul de procesare digitala la o calitate mult mai inalta.
  3. Sunet puternic datorita sistemului pe 2.1 canale – Sunetul produs de boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 este unul de 154 W pe 2.1 canale. Sony au create doua boxe cu fluid magnetic pentru redarea sunetelor vocale clare si a liniilor melodice complexe. Boxa Portabila Sony Hi-Res SRS-X99 are de asemenea si un woofer puternic care combinat cu radiatoarele pasive redau un bas rasunator
  4. Amplificator digital S-master HX – Acest amplificator a fost creat special pentru redarea clara a sunetului de inalta rezolutie. Datorita acestuia si altor factori, sunetul create de boxele Sony Hi-Res SRS-X99 este de o calitate exceptionala.
  5. ClearAudio+ – Tehnologia create de cei de la Sony se ocupa de procesarea semnalului digital si redarea acestuia la o calitate inalta. Acesta este unul din multele beneficii pe care le au boxele portabile Sony Hi-Res SRS-X99.
  6. Redarea muzicii in timp real cu NFC si Bluetooth – Folosind tehnologia Bluetooth sau cea de comunicare in camp apropiat (NFC)
  7. Mai multe formate compatibile – Pe langa clasicul format .mp3 – Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 are un alt beneficiu major – si anume ca accepta si AAC, FLAC, WMA, L.PCM ( WAV, AIFF).  
  8. Design Compact – Design ul aceste boxe este compact si manevrarea ei se poate realiza cu comenzi intuitive. Panoul de control din sticla din partea de sus se lumineaza atunci cand treceti cu mana peste el. Boxa are un look elegant si nou si un rafinament minimalist, perfecta pentru fanii lucrurilor bine facute marca Sony.
  9. Google Cast – Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 are incorporata tehnologia Google Cast, oferindu-va oportunitatea de a va conecta telefonul Android sau iOS, laptop ul Windows, Mac sau Chromebook la acest device.
  10. Conexiune mai buna cu USB-A si USB-B – Pentru fanii iPad urilor, cei de la Sony s-au gandit sa le ofere acestora oportunitatea de a reda muzica lor preferata direct de pe iPad. De asemenea, al doilea port de tip USB-B este perfect pentru conectarea la PC ul dumnevoastra si pentru a reda direct din bibleoteca dvs. muzicala

Boxa Portabila Sony Hi-Res SRS-X99 Pareri Pro si Contra

Mai sus am prezentat 10 beneficii majore care separa boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 de concurenta sa mai ieftina. Toate caracteristicile pe care aceasta boxa le are sunt cu multe peste ceea ce se afla la momentul actual in industria boxelor portabile. Calitate audio de poate duce cu gandul la un sistem Home Cinema de 8000 RON sau mai mult. Toate aceste beneficii ale boxei portabile Sony Hi-Res SRS-X99 demonstreaza ca acest device este unul perfect pentru cei care doresc sa-si asculte muzica preferata la o calitate inalta sau chiar sa se uite la filmul lor preferat din nou. Sunt diferite pareri despre boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 – dar toti au fost de acord ca calitatea sunetului este exceptionala.

Ce trebuie retinut, este ca aceasta boxa portabila are un acumulator intern – wireless este doar partea de conectiviatate audio. Asta inseamna ca aceasta boxa nu este potrivita pentru drumetii in natura – pentru asta va recomandam :

Un alt factor important este faptul ca boxa este putin cam grea, nu e genul de boxa care se poate purta in buzunar. De asemenea, este mult mai rezistenta la cazaturi si la lovituri exterioare. Basul acestei boxe este puternic, dar nu infundat. Conectivitatea este foarte buna, rapida si usoara.

Pe scurt, este perfecta pentru cei ce doresc o calitate audio superioara si un device rezistent care probabil va tine cativa ani buni, la fel ca celelalte modele marca Sony. Per ansamblu, parerea noastra despre Boxa Portabila Sony Hi-Res SRS-X99 este una complet pozitiva.

Specificatii Boxa Portabila Sony Hi-Res SRS-X99

Tip produsBoxa
Tip boxaBoxa NFC

Boxa Bluetooth

ConectoriJack 3.5 mm

USB

Ethernet

Putere RMS (W)154
CuloareNegru
Banda de frecventa2.4 GHz
Dimensiune sateliti (W x D x H mm)430 x 125 x 133
Greutate (Kg)4.7
AlteleTehnologie ClearAudio+

Bluetooth v3.0

Microfon incorporat

Comutator de pornire/oprire retea (retele) wireless

Bluetooth (profil A2DP, AVRCP)

Amplificator digital S-Master HX

Consum de energie: Aprox. 50 W

Boxa Portabila Sony Hi-Res SRS-X99 – Verdict – Se merita cumparata?

Chiar daca pretul poate fi putin cam mare pentru acest device, opinia noastra e ca produsul isi merita banii – cel putin pentru calitatea audio. Pentru cei ce cauta o alternativa mai buna la un Soundbar si cu o conectivitate mult mai buna – puteti cumpara boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 cu mare incredere pentru ca este fix ceea ce aveti nevoie.

In concluzie, desi pretul este un impediment pentru multa lume – Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 are o calitate superba si consideram ca achizitionarea sa se merita pe deplin, cel putin noi suntem foarte fericiti cu ea.  

 

Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Negru

Boxa portabila Sony Hi-Res SRS-X99 | Review, Pret si Pareri
Sony Hi-Res SRS-X99 este probabil una din cele mai bune boxe portabile accesibile acum. Majoritatea review urilor sunt pozitive si din testele noastre se comporta extrem de bine, este bine si are o claritate extraordinara.Este una din cele mai accesibile high-end boxe portabile existente pe piata.
9.5 Total Score
Sunet de exceptie, boxa de calitate - pret cam mare

Sony Hi-Res SRS-X99 este probabil una din cele mai bune boxe portabile accesibile acum. Majoritatea review urilor sunt pozitive si din testele noastre se comporta extrem de bine, este bine si are o claritate extraordinara.Este una din cele mai accesibile high-end boxe portabile existente pe piata.

Claritate
10
Putere
9.5
Fiabilitate
9.5
Pret
8
Search