La ofertă

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM

Ultimate Ears MEGABOOM

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Ultimate Ears MEGABOOM

(Boxa portabila, wireless, bluetooth pana la 20 m, baterie Li-ion – 20 h autonomie, rezistenta la apa)

Ultimate Ears MEGABOOM este o boxa portabila ultra-moderna care debordeaza de energie. Aceasta impresioneaza la toate capitolele, insa, la cateva dintre ele se distanteaza categoric de principalii competitori. Sunt multe boxe pe piata care suna la fel de bine, insa aceasta este si foarte rezistenta la orice tip de agresiune. De asemenea, se vinde la un pret mai accesibil fata de produse cu performante acustice similare, apartinand brand-urilor mai renumite, JBL, Bose, Sonos si altele.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Constructie si design

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM este fratele mai mare al versiunii BOOM 2, foarte apreciata printre audiofili. Design-ul este oarecum similar, oferind aceeasi forma cilindrica dar la dimensiuni putin mai mari. Corpul boxei este acoperit cu o tesatura dichisita din plasma, rezistenta la apa si murdarie. De asemenea, pe corpul boxei mai intalnim o bugata longitudinala din material cauciucat, care acopera panoul de control al volumului, foarte interesant semnalizat prin simboluri grafice supradimensionate.

In partea superioara a boxei Ultimate Ears MEGABOOM intalnim butonul de pornire si pe cel pentru partajare, incluzand aici si tehnologia NFC, cea mai facila metoda de conectare a smartphone-urilor pe care aceasta boxa o ofera. In partea inferioara gasim un orificiu de 3.5 mm pentru intrare auxiliara si portul USB pentru incarcare.

Trebuie sa va spunem ca utilizarea difuzorului in timpul incarcarii este destul de dificila, din cauza pozitiei acestuia, care nu este favorabila. In schimb, odata incarcata, aceasta boxa ofera o autonomie de pana la 20 h de redare neintrerupta, cu exceptia situatiei in care trebuie sa preluati un apel telefonic, folosind microfonul incorporat. Difuzorul este proiectat sa stea in pozitie verticala, astfel ca butoanele de volum sunt plasate in locul optim pentru a fi usor accesate. Tineti-le apasate simultan si o voce va va spune care este nivelul bateriei. Desigur, controlul boxei portabile Ultimate Ears MEGABOOM va fi mult mai facil prin intermediul aplicatiei mobile, care, de asemenea, va afisa procentajul bateriei.

Caracteristici si setari

Descarcand gratuit aplicatia dedicata, pentru iOS si Android, feti putea avea acces la multe setari suplimentare ale boxei Ultimate Ears MEGABOOM, precum functia de “alarma ceas” sau “Double Up”. Tehnologia Double Up va permite sa legati in paralel doua sau mai multe boxe Ultimate Ears, indiferent de versiunea acestora, pentru mai multa putere sau pentru un efect stereo.

De asemenea, aplicatia va ofera acces la setarile sunetului, oferind 4 module presetate: Standard, Bass Jump, Spatii inguste si Voci. Interesul nostru s-a indreptat catre ultimele trei, insa, contrar asteptarilor ele nu imbunatatesc calitatea sunetului, ba chiar in unele cazuri il strica, asadar, modulele presetate nu aduc un plus. Noi va sfatuim sa folositi boxa in modul standard sau sa efectuati setarile manual, prin egalizatorul de frecvente.

Performante acustice

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM prin excelenta abilitate de dispersie a sunetului, utilizatorul beneficiind de o impresie acustica remarcabila, indiferent de pozitia sa in raport cu difuzorul. Un sunet atat de expansiv este greu sa-si pastreze concentrate toate detaliile insa MEGABOOM reuseste acest lucru. Bass-ul, mediile si frecventele inalte au profunzime si claritate, fiind excelent echilibrate chiar si la volume mari.

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM se pliaza foarte bine pe orice gen muzical. Noi am testat-o pe diferite piese, de la hip-hop, pana la muzica clasica si i-am descoperit atat latura sensibila, delicata, cat si pe cea dinamica, energica.

 

Concluzia noastra este ca Ultimate Ears MEGABOOM este boxa portabila de top al acestui producator, oferind cele mai bune performante acustice, similare chiar cu ale competitorilor mult mai renumiti. Constructia solida si materialele de calitate utilizate ii confera o fiabilitate excelenta, indiferent ca este folosita in incinte sau la exterior. Pretul la care se vinde acest produs este unu foarte atractiv, avand in vedere specificatiile sale.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Ultimate Ears MEGABOOM

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Boxa portabila
Tip boxa: Boxa wireless
Conectori: Port micro USB
Raza de actiune Bluetooth: pana la 20 de m
Culoare: Albastru
Greutate (Kg): 0.877
Autonomie: Pana la 20 ore
Baterie: Li Ion
Compatibilitate: Universal
Altele: Rezistent la apa (IPX7)

Ultimate Ears MEGABOOM

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM
Ultimate Ears MEGABOOM este boxa portabila de top al acestui producator, oferind cele mai bune performante acustice, similare chiar cu ale competitorilor mult mai renumiti. Constructia solida si materialele de calitate utilizate ii confera o fiabilitate excelenta, indiferent ca este folosita in incinte sau la exterior. Pretul la care se vinde acest produs este unu foarte atractiv, avand in vedere specificatiile sale.
9 Total Score
Performanta si fiabilitate, la un pret excelent

Ultimate Ears MEGABOOM este boxa portabila de top al acestui producator, oferind cele mai bune performante acustice, similare chiar cu ale competitorilor mult mai renumiti. Constructia solida si materialele de calitate utilizate ii confera o fiabilitate excelenta, indiferent ca este folosita in incinte sau la exterior. Pretul la care se vinde acest produs este unu foarte atractiv, avand in vedere specificatiile sale.

Claritate
9
Putere
10
Fiabilitate
9.5
Pret
8
Search