La ofertă

Boxa wireless GGMM M3, Bluetooth, 40W

GGMM M3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

GGMM M3

(Boxa wireless, Bluetooth 4.0 APT-X, 40W, 60-20000 Hz)

GGMM M3 este o boxa wireless care suna cel putin la fel de bine precum arata. Chiar daca renumele companiei nu reuseste sa concureze, momentan, cu Bose sau Sonos, acest brand tanar a facut progrese remarcabile, reusind sa ofere o varianta mai accesibila la sistemele audio high-definition, cu conexiune wireless.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa wireless GGMM M3 impresioneaza la prima vedere prin aspectul sau retro. Interesant este ca la exterior au fost folosite alte materiale fata de cele uzuale, lemn sau plastic, in cazul de fata incinta fiind invelita in piele naturala, fata metalica ramanand descoperita. In partea superioara intalnim un panou de control foarte minimalist, constand intr-un buton de aluminiu pentru reglarea volumului si inca un buton, de dimensiune foarte mica, pentru functiile power si mode. Partea din spate a boxei gazduieste doua orificii reflex pentru sporirea bass-ului, un buton de reset, un port A/C power si un port aux-in pentru conexiune prin fir, toate fiind inconjurate de un invelis de piele neagra cu granulatie fina.

Boxa wireless GGMM M3

Conexiunea primara a boxei GGMM M3 se realizeaza prin Bluetooth si Wi-fi, insa, aceasta ofera si o conexiune prin cablu cu terminal aurit. Conectarea prin Bluetooth este foarte facila si permite redarea fisierelor audio de pe dispozitive compatibile, fixe sau mobile. Cea mai interesanta varianta ramane conectarea boxei la reteaua Wi-fi, reusind astfel sa puneti muzica de pe mai multe dispozitive simultan si chiar sa legati mai multe boxe din seria GGMM M, redand aceeasi muzica simultan, in diverse incaperi sau in aceeasi incapere pentru efect stereo. Aceasta varianta de streaming depinde de semnalul Wi-fi si latimea benzii.

Boxa wireless GGMM M3

Controlul avansat al boxei GGMM M3 se realizeaza prin intermediul aplicatiei dedicate GGMM Music app, care poate fi descarcata gratuit fie de pe site-ul brand-ului, fie din magazinele online, specifice sistemelor de operare utilizate de dispozitivele dumneavoastra. Aceasta aplicatie nu este foarte avansata, insa isi atinge scopul de functionalitate. Conectarea speaker-ului la reteaua de Wi-fi se realizeaza destul de usor, navigand printre setarile care puteau fi, totusi, mai intuitive. Un minus al aplicatiei este neintegrarea unor aplicatii precum Pandora sau Spotify.

Boxa wireless GGMM M3

Sunetul redat de boxa GGMM M3 este clar si echilibrat, gratie celor doua difuzoare din fibra de sticla, de 75 mm si a celor doua tweetere gemene din matase. Bass-ul surprinde prin putere si profunzime. Incinta din lemn are un design unic, D-90, care elimina complet influenta intre cele doua canale de aer laterale si elimina undele stationare. Asadar, veti observa din primul minut de auditie performantele acestei boxe wireless, bucurandu-va de frecvente joase ample, medii echilibrate si inalte cristaline, distorsiunile avand un nivel minim, indiferent de volum.

 

Concluzia noastra este ca GGMM M3 reprezinta o boxa wireless cu performante impresionante, la achizitia careia nu va trebui sa platiti renumele brand-ului. Design-ul sau rafinat, calitatile acustice si conectivitatea versatila vor face ca pretul la care se vinde acest produs sa vi se para unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

 • livrare gratuita;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • extinderea garantiei;
 • cea mai variata gama de produse;
 • achizitie in rate;

GGMM M3

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxa: wireless
Conectivitate:

 • Bluetooth 4.0 APT-X
 • AirPlay
 • DLNA
 • WIFI SoundCard
 • Jack audio 3,5mm

Culoare: Negru
Putere RMS (W): 40
Raport semnal zgomot (dB): ≥85
Distorsiuni (%): 0.5
Nr Canale: 2
Raspuns in frecventa (Hz): 60-20000
Format audio suportat:

 • MP3, WAV, WMA, AAC, M4A, AIFF
 • Apple Lossless FLAC, APE

Difuzoare Tweeter: 2 x 25 mm
Mid-low: 2 x 70 mm
Greutate (Kg): 3.3
Dimensiuni W x H x D (mm): 340x125x175

GGMM M3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa wireless GGMM M3, Bluetooth, 40W
GGMM M3 reprezinta o boxa wireless cu performante impresionante, la achizitia careia nu va trebui sa platiti renumele brand-ului. Design-ul sau rafinat, calitatile acustice si conectivitatea versatila vor face ca pretul la care se vinde acest produs sa vi se para unul foarte atractiv.
8.5 Total Score
Performanta apreciabile, la un pret atractiv

GGMM M3 reprezinta o boxa wireless cu performante impresionante, la achizitia careia nu va trebui sa platiti renumele brand-ului. Design-ul sau rafinat, calitatile acustice si conectivitatea versatila vor face ca pretul la care se vinde acest produs sa vi se para unul foarte atractiv.

Claritate
8.5
Putere
8
Fiabilitate
9
Pret
8.5
Search