La ofertă

BOXE AUTO INDIANA LINE MC 130

INDIANA LINE MC 130

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

INDIANA LINE MC 130

(Boxe auto in 2 cai coaxiale, 13 cm, Pmax: 120 W, Pn: 60 W, 60-20000 Hz, 92 db, con ramforsat cu mica-polipropilena)

INDIANA LINE MC 130 sunt niste boxe auto destul de performante, comercializate la un pret mai mult decat atractiv. Acesta fac parte din renumita serie Monza, cea care propune o calitate acustica de exceptie, imbinata cu un montaj foarte facil. Brand-ul italian a dobandit in cei peste 40 ani de la infiintare cunostinte solide referitoare la problemele ce afecteaza adesea sistemele audio destinate segmentului auto. Dezvoltarea continua la nivelul fiecarui element, precum si utilizarea tehnologiilor sau a materialelor inovative reprezinta cele mai solide atu-uri ale acestui brand.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxele auto coaxiale INDIANA LINE MC 130 reprezinta una dintre cele mai bune idei de imbunatatire a calitatii audio in interiorul masinii tale, atunci cand, din cauza spatiului limitat, nu poti instala un sistem. Acestea au fost creeate pentru a fi usor instalate in compartimentele specifice si pentru a putea fi conectate la orice radio casetofon performant.

Pentru ca aceste boxe sa atinga apogeul din punct de vedere al calitatii sunetului, trebuie sa fie corect instalate. Acest lucru necesita cunostinte cu privire la acustica si mecanica masinii. Asadar, recomandam ca aceasta operatiune sa fie realizata de personal calificat.

BOXE AUTO INDIANA LINE MC 130

Daca decideti sa va ocupati personal, verificati cu atentie locul de montare, pentru a evita teriorarea rezervorului de combustibil, a cablajului electric sau a conductelor hidraulice. Fixati cu atentie boxele pe o suprafata stabila, departe de praf, umiditate sau obiecte in miscare. Daca este posibil, utilizati gaurile de montaj standard ale masinii. Pentru evitarea eventualelor daune, opriti radio casetofonul inainte de instalare si conectati difuzoarele la acesta prin intermediul unui cablu de calitate ridicata. Rutati toate cablurile printr-un dispozitiv de protectie si incercati sa nu-l apropiati de dispozitive elctronice, de cablajul auto sau de parti generatoare de caldura. Pastrati intotdeauna polaritatile.

Boxele auto INDIANA LINE MC 130 au conurile ramforsate cu mica-polipropilena, invelis dublu si un flux ridicat al sistemelor de magneti, oferind un raspuns liniar, viteza ridicata si control tranzitoriu total. De asemenea, tonajul este foarte transparent si echilibrat.

Verdict 

Concluzia noastra este ca INDIANA LINE MC 130 sunt niste boxe auto care se pot dovedi a fi solutia ideala de upgrade audio a boxelor de fabrica, atunci cand lipsa spatiului sau chiar a banilor nu va permit sa instalati un sistem complet. Acestea ofera energie, dinamica si echilibru, la un pret aproape imbatabil. In plus, sunt foarte usor de amplificat, putand folosi doar un Player Auto, fara amplificator dedicat.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;

 

INDIANA LINE MC 130

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Taguri: , , , ,

Search