La ofertă

BOXE AUTO INDIANA LINE MC 165

INDIANA LINE MC 165

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

INDIANA LINE MC 165

(Boxe auto pe 2 cai coaxiale, Pmax: 160 W, Pn: 80 W, 50-20000 Hz, 92 dB, con ramforsat cu mica-polipropilena)

INDIANA LINE MC 165 sunt niste boxe auto configurate pe 2 cai coaxiale, care sunt capabile sa livreze performanta acustica la un pret foarte atractiv. Acestea fac parte din renumita serie Monza, care propune o gama de boxe auto usor de instalat si care sunt capabile de lucruri extraordinare odata ce au fost puse in functiune. Studiile indelungate cu privire la problemele ce pot aparea in cazul sistemlor audio, destinate sectorului auto, precum si tehnologiile sau materialele inovative sunt cateva caracteristici ale acestui brand care fac diferenta in fata principalilor competitori.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxele auto INDIANA LINE MC 165 prezinta un con ramforsat cu mica-polipropilena, dubla infasurare si un flux ridicat al sistemelor de magneti. Acestea sunt capabile sa livreze un raspuns liniar, viteza mare si un control tranzitoriu total. Sunetul va fi unul transparent iar tonalitate echilibrata. Aceste boxe au fost concepute pentru a veni in ajutorul persoanelor care doresc un upgrade audio in interiorul automobilului dar nu au spatiul necesar instalarii unui sistem complet. In plus, un alt avantaj este ca pot fi conectate direct la radio, fara a avea nevoie de un amplificator suplimentar.

BOXE AUTO INDIANA LINE MC 130

Pentru ca boxele INDIANA LINE MC 165 sa ofere performanta maxima, este foarte importanta instalarea. Recomandat este ca aceasta sa fie realizata de personal autorizat, intrucat necesita cunostine cu privire la acustica si mecanica masinii. Daca decideti sa va ocupati personal, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte. In primul rand, asezati boxele pe un suport stabil, daca este posibil, folositi gaurile de montaj standard ale automobilului. Aveti grija atunci cand le fixati sa nu deteriorati cablajul auto, rezervorul de combustibil sau vreo conducta hidraulica. Boxele nu trebuie sa se afle in apropierea pieselor aflate in miscare, a componentelor generatoare de caldura sau a dispozitivelor electronice. Cablurile de legatura trebuie sa fie de calitate iar inainte de conectarea acestora trebuie sa opriti radio-ul pentru a evita posibile defectiuni. In plus, cablurile trebuiesc rutate prin dispozitive de protectie (grometi) in zonele vulnerabile.

Verdict

Concluzia noastra este ca INDIANA LINE MC 165 reprezinta niste boxe auto care la un pret destul de atractiv ofera un sunet energic, dinamic si echilibrat. Acestea sunt usor de instalat iar daca tineti cont de sfaturile de mai sus va veti putea bucura rapid de calitatile lor acustice.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
INDIANA LINE MC 165

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search