La ofertă

BOXE AUTO INDIANA LINE MK 130

INDIANA LINE MK 130

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

INDIANA LINE MK 130

(Boxe auto, 2 cai, Pmax: 200 W, Pn: 100 W, 60 – 20000 Hz, 92 dB, con ramforsat cu mica-polipropilena, woofer – 130 mm, tweeter soft dome 26 mm, set filtre cu reglaj 6/12 dB)

INDIANA LINE MK 130 este un kit de boxe auto, compus dintr-un woofer de 130 mm, un tweeter soft dome de 26 mm si un set de filtre cu reglaj 6/12 dB. Acestea fac parte din seria de componente Monza, dezvoltata de brand-ul italian pentru a oferi clientilor doua mari avantaje: montaj rapid si o calitate acustica superioara. Dezvoltarea indelungata pe segmentul audio (peste 40 ani), cunoasterea si rezolvarea tuturor problemelor specifice segmentului auto, prin intermediul celor mai moderne tehnologii si materiale, sunt principalele argumente ale acestui brand italian.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxele auto INDIANA LINE MK 130 au fost concepute pentru a fi usor instalate, folosind gaurile de montaj standard ale masinii. Chiar daca acestea pot fi conectate la orice radio sau player de calitate, ofera performante maxime daca sunt amplificate prin intermediul unui cablu ce poate livra 40-60 W pe fiecare canal. Instalarea acestora necesita cunostinte cu privire la mecanica si acustica masinii, motiv pentru care noi recomandam ca operatiunea sa fie realizata de personal calificat. Daca decideti sa va ocupati personal de aceasta operatiune, verificati cu atentie suprafata de montaj, evitand eventualele daune asupra rezervorului de combustibil, conductelor hidraulice sau a cablajului auto. Fixati cu grija componentele pe o suprafata stabila, utilizand, daca este posibil, gaurile de montaj standard. Daca nu este posibil, incercati ca zona in care le instalati sa fie ferita de praf, umezeala sau obiecte aflate in miscare

amplificator

Pentru a evita eventualele daune, atunci cand conectati boxele INDIANA LINE MK 130 opriti radio-ul. Efectuati conexiunea intre boxe si acesta prin intermediul unor cabluri de calitate. Rutati cablurile prin intermediul unor grometi de protectie si evitati apropierea acestora de dispozitive electronice cu care pot interfera, precum si de partile generatoare de caldura.

Montaj woofer

SUBWOOFER AUTO INDIANA LINE MW 165

Instalati tweeter-ele in partea superioara a compartimentului pentru pasageri. In imaginea de mai jos gasiti cateva variante.

tweeter

Crossover-ul (3100 Hz frecventa) poate fi montat in orice locatie, fiind de preferat sa fie cat mai aproape de boxe. Indepartati capacul pentru a avea acces la componentele interioare. Inversand polaritatea tweeter-elor puteti imbunatati reproducerea spatiala a sunetului. Asadar, inversati cablurile pozitiv/negativ si gasiti cea mai buna locatie de amplasare a tweeter-elor pentru a oferi performanta maxima in masina dumneavoastra. Nivelul tweeter-elor poate fi reglat in 3 trepte: 0 dB (normal), – 2 dB (scad frecventele inalte) si +2 dB (cresc frecventele inalte).

crossover

Boxele INDIANA LINE MK 130 au conuri ramforsate cu mica-polipropilena, invelis dublu si un flux ridicat al sistemului de magneti ceea ce conduce la un raspuns liniar, o viteza superioara si un control tranzitoriu total. Acestea redau un sunet transparent si o tonalitate echilibrata.

Verdict

Concluzia noastra este ca INDIANA LINE MK 130 reprezinta un kit audio de calitate superioara, capabil sa imbunatateasca semnificativ performanta acustica in interiorul masinii dumneavoastra. Acest kit, daca este instalat conform instructiunilor noastre, ofera un sunet energic, dinamic si echilibrat. In plus, a fost special conceput pentru ca montajul sa fie pe cat se poate de simplu.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
INDIANA LINE MK 130

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search