La ofertă

BOXE AUTO INDIANA LINE MK 165

INDIANA LINE MK 165

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

INDIANA LINE MK 165

(Boxe auto, 2 cai, woofer 166 mm, tweeter soft dome 26 mm – reglabil in 3 trepte, Pmax: 240 W,  Pn: 120 W, 50-20000 Hz, 92 dB, frecventa crossover 3100 Hz)

INDIANA LINE MK 165 este un kit audio destinat sectorului auto. Acesta face parte din renumita serie Monza, a brand-ului italian, aceasta avand doua obiective majore: imbunatatirea semnificativa a sunetului si montajul rapid. Cu o istorie de peste 40 ani pe acest segment, brand-ul italian a dezvoltat in permanenta tehnologiile si materialele utilizate, reusind sa anihileze aproape complet clasicele probleme ce pot aparea in randul sistemelor audio.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxele auto INDIANA LINE MK 165 au fost concepute pentru a putea oferi un sunet transparent si o tonalitate echilibrata. Conurile ramforsate cu mica-polipropilena, invelisul duplu si fluxul ridicat al sistemelor de magneti conduc la un raspuns liniar, un control tranzitoriu total si o viteza sporita.

Acest kit de boxe auto in 2 cai este compus dintr-o pereche de woofere de 166 mm, o pereche de tweetere soft dome de 26 mm si un crossover cu filtre de reglaj 6/12 dB/oct. Conceptul a avut in vedere si simplificarea instalarii, fiind proiectat pentru instalarea in gaurile de montaj standard. Kit-ul poate fi conectat direct la radio-ul masinii daca acesta este unul de calitate, dar ofera performante maxime daca este amplificat prin intermediul unui cablu ce poate livra curent continuu la 40-80 W pe fiecare canal.

amplificator

Pentru instalarea boxelor auto INDIANA LINE MK 165 va sfatuim sa apelati la personal calificat, intrucat aceasta operatiune necesita cunostinte cu privire la acustica si mecanica masinii. In cazul in care doriti sa va ocupati personal de acest aspect, va oferim cateva sfaturi. Mai intai, verificati locatia montajului pentru a evita agresiunile asupra rezervorului de combustibil, a conductelor hidraulice sau a cablajului auto. Fixati difuzoarele pe o suprafata stabila, ferita de praf, umiditate sau piese aflate in miscare. Daca este posibil, utilizati gaurile de montaj standard.

Pentru a evita posibile defectiuni, inainte de conectare opriti radio-ul. Realizati conexiunile prin intermediul unor cabluri de inalta calitate. Rutati toate firele prin intermediul unor grometi de protectie si evitati apropierea acestora de dispozitive electronice, cablaje electrice sau componente generatoare de caldura.

Instalarea woofer

SUBWOOFER AUTO INDIANA LINE MW 165

Instalati tweeter-ele in zona superioara a compartimentului pentru pasageri. In imaginea de mai jos gasiti cateva sugestii.

tweeter

Crossover-ul (3100 Hz frecventa) poate fi montat oriunde dar este de preferat ca acesta sa se afle cat mai aproape de boxe. Deschideti capacul pentru a avea acces la componente. Schimbarea polaritatilor ambelor tweetere poate imbunatati reproducerea spatiala a sunetului. Asadar, inversati cablurile pozitiv/negativ si cautati pozitia perfecta a tweeter-elor pentru a putea oferi performantele maxime in habitatul masinii dumneavoastra. Aveti posibilitatea sa alegeti nivelul tweeter-elor in 3 trepte: 0 dB (normal), -2 dB (scad frecventele inalte), +2 dB (cresc frecventele inalte).

crossover

Puteti reduce adancimea de montaj a difuzoarelor, cu aproximativ 4 mm, prin inalturarea buretelui ce protejeaza magnetii.

Verdict

Concluzia noastra este ca INDIANA LINE MK 165 reprezinta un kit audio care poate avea un impact semnificativ asupra impresiei acustice din habitatul masinii dumneavoastra. Performantele sale depind in mare masura de calitatea montajului. Din fericire, un alt avantaj al acestor boxe auto este instalarea facila. Analizand toate avantajele pachetului, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
INDIANA LINE MK 165

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search