La ofertă

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q ULTRA BLACK

TELLURIUM Q ULTRA BLACK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q ULTRA BLACK

(Cablu de boxe)

TELLURIUM Q ULTRA BLACK este un cablu de boxe pe care noi l-am testat zilele acestea si care ne-a impresionat placut. Este acel gen de cablu pe care odata ce l-ai incercat, ti-l doresti in portofoliu mai ales ca pe acest segment de pret bate aproape toti competitorii. Principalele sale atuuri sunt reprezentate de timing si dinamica.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cablul de boxe TELLURIUM Q ULTRA BLACK este unul dintre cablurile de top ale seriei produse de acest brand enigmatic. Spunem enigmatic deoarece este foarte atent in mentinerea secretelor de fabricare, atat in privinta tehnologiilor utilizate, cat si in cea a materialelor folosite. Chiar daca acest lucru se poate dovedi destul de frustrant pentru un client, trebuie sa intelegeti ca acest brand nu vrea sa impartaseasca propriile descoperiri cu competitorii. In final, calitatea este cea care ar trebui sa primeze iar noi vom trece direct la acest aspect.

Performanta acustica

Pana in urma cu putin timp nu eram un fan al lui Frank Sinatra, insa, recent am primit de la un prieten doua CD-uri, “Only the lonely” si “One for my baby”. Ambele mi s-au parut adevarate capodopere. Frank reuseste ca nimeni altul sa creeze acea atmosfera subtila si intima. Felul in care isi modeleaza vocea, rafinamentul si sincronizarea sunt inegalabile. Nu este vorba doar de talent, ci consider ca Sinatra este un adevarat geniu. Prin intermediul cablului TELLURIUM Q BLACK pianul si solistul par usor detasati, coerenta avand putin de suferit. In schimb, TELLURIUM Q ULTRA BLACK elimina acest aspect, pianistul oferindu-i solistului vocal tot spatiul de care are nevoie, in acelasi timp, ascultandu-l cu atentie si acompaniindu-l impecabil. Este una dintre cele mai placute experiente acustice pe care le-am avut in ultimii ani, unul dintre principalii “responsabili” fiind chiar acest cablu audio.

Chiar daca pretul acestui cablu se afla in intervalul superiora al gamei, fiecare leu este complet justificat. Efortul financiar suplimentar aduce o largime mai mare a benzii, articulatie mai buna, timing si control. De departe, modul in care TELLURIUM Q ULTRA BLACK ii permite ascultatorului sa perceapa muzicalitatea este unul inegalabil. Impresia generala este ca muzicienii sunt mai abili iar instrumentele mai calitative.

Dupa ce ai testat prima data cablul de boxe TELLURIUM Q ULTRA BLACK simti o nevoie acute de revizuire a aparaturii audio din portofoliu. Practic, nu mai e cale de coborare de la acest nivel.

Piesa Libertango, cantata live de Joanna Macgregor in Buenos Aires, scoate la iveala alte calitati ascunse ale acestui cablu audio: focalizarea interioara, luciditatea si coerenta generala. Fundalul este mai curat, lipsit de zgomot, totul pare mai inchegat, exista acea senzatie ca totul functioneaza perfect. Spre deosebire de Black, versiune Ultra Black limpezeste sunetul, oferindu-i nu doar claritate, ci si greutate.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q ULTRA BLACK este nu doar unul dintre cele mai bune cabluri din serie, ci poate unul dintre cele mai performante cabluri comercializate la un pret cat de cat accesibil. Din propria experienta va spunem ca vi fi foarte greu sa obtineti aceleasi avantaje cu o investitie similara, aceasta fiind o caracteristica de baza a brand-ului. De aici putem intelege si mentinerea secretelor de productie. Ideea generala este ca odata ce ai testat acest cablu, ti se pare ca de acolo mai poti merge doar in sus, nivelurile inferioare de performanta nemaifiind agreate. 

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q ULTRA BLACK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search