La ofertă

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q BLACK II

TELLURIUM Q BLACK II

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q BLACK II

(Cablu de boxe) 

TELLURIUM Q BLACK II este un cablu de boxe foarte performant care isi propune si reuseste sa elimine distorsiunile, aceasta fiind principala cauza a denaturarii frecventelor sonore. Seria a luat nastere anul trecut si cuprinde in prezent 9 cabluri, cel descris de noi in acest review fiind unul de clasa superioara, din punct de vedere al specificatiilor si al pretului.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Daca intentionezi sa imbunatesti performanta acustica a sistemului tau hi-fi, TELLURIUM Q BLACK II se poate dovedi produsul potrivit. Zgomotele de interferenta pot avea ca sursa diverse echipamente electrice, kit-ul wireless sau chiar configuratia casei tale. Cablurile de buna calitate sunt unele dintre cele mai importante accesorii pe care le poti introduce in lantul tau hi-fi pentru a lupta cu aceste zgomote.

Cum am mai spus-o de foarte multe ori, unul dintre principalele scopuri ale unui cablu performant, in afara de transportarea eficienta a semnalului audio, este eliminarea acestor zgomote. Aveti mare bagare de seama atunci cand vedeti diversi “cunoscatori” atacand natura si necesitatea cablurilor hi-fi. Partea trista este ca producatorul nu este foarte deschis in a oferi informatii cu privire la tehnologia din jurul Tellurium Q. Desi banuiesc ca ti-ar placea sa cunosti structura fiecarui cablu, calitatea acustica este cea care primeaza. Asa ca vom trece direct la acest aspect.

Performanta acustica

Cablurile de boxe TELLURIUM Q BLACK II au intrat in teste pe o selectie de punk minimalist al anilor 80, reprezentatie a trupei Bizzare Unit, aceasta combinand voci cu instrumente sintetice sau organice. Am fost placut impresionat de nivelul redus de zgomot, ce afecteaza frecventele sonice. Acest lucru a avut ca efect principal imbunatatirea focalizarea asupra muzicii. Prin urmare, impresia stereo a fost una foarte puternica. Acesata caracteristica a adus mai multa bogatie reprezentatiei muzicale.

Ritmul chitarii electrice a fost urmatorul pe lista mea. Datorita zgomotului redus, acest sunet de chitara, metalic si agresiv in sensul bun, a oferit o interpretare elastica si plina de viata.

Cel mai impresionat am fost, probabil, de vocalul ascutit si distinctiv. Cu ajutorul cablurilor TELLURIUM Q BLACK II am constatat ca zgomotul inferior a imbunatatit efectiv reverberatia, adaugand spatiu si aer reprezentatiei vocale. In plus, a minimizat accentul robotizat care pune stapanire pe toate segmentele, la nivel global. De asemenea, vocalul feminin pare mai dulce si mai fragil.

Intre timp, bass-ul a oferit o performanta concentrata. Foarte multi competitori pe acest segment de pret, ofera un bass sumbru, ceea ce transforma experienta precisa, redata de un singur instrument, intr-un nor de zgomot.

Ulterior, am trecut la versiunea anterioara a cablurilor TELLURIUM Q BLACK pentru a vedea daca noua varianta “II” a primit imbunatatiri semnificative. M-am mutat la vocalul de jazz al lui Gogi Grant si piesa By Myself, din LP-ul din 1960, Granted It’s Gogi on Living Stereo. Principalele diferente le-am observat in privinta focalizarii si preciziei bass-ului, dar si in randul frecventelor de mijloc. Reprezentarea elastica si imbunatatirea ritmica te face sa bati din picior, pe ritmul muzicii, fara macar sa constientizezi.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q BLACK II reprezinta niste cabluri capabile sa ofere performante acustice superioare, la un pret destul de accesibil. Chiar si daca detineti prima versiune a acestora, veti observa din primele secunde ale auditiei imbunatatirile semnificative la nivelul bass-ului si al frecventelor medii. Audiofilii care doresc un upgrade al cablurilor de buget din posesie, pot merge cu toata increderea pe aceasta varianta.

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q BLACK II

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search