La ofertă

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q BLUE

TELLURIUM Q BLUE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q BLUE

(Cablu de boxe)

TELLURIUM Q BLUE este un cablu subtire si neted, capabil sa imbunatateasca semnificativ experienta acustica oferita de sistemul dumneavoastra hi-fi. Aceasta companie enigmatica are o istorie de doar cativa ani, insa, a reusit sa-si faca un nume in industria conductorilor de mare putere, interconexiunilor si a cablurilor pentru difuzoare.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Spre deosebire de alti jucatori din acest sector, TELLURIUM Q refuza sa ofere orice detaliu cu privire la produsele sale, nespecificand nici macar materialele din care sunt confectionate… asta poate fi destul de frustrant pentru un client.

Pentru inceput, va spunem ca varianta Blue este un entry-level intr-o gama care merge pana la niste preturi stratosferice. Cablurile de interconectare si cablurile pentru boxe sunt concepute fiecare intr-un mod specific. Chiar daca nu au un aspect remarcabil, cablurile TELLURIUM Q BLUE dispun de contructie si finisaje la cele mai inalte standarde. Multe persoane se vor grabi sa aplaude aspectul lor sobru, optandu-se pentru o varianta matuita, in detrimentul celei lucioase.

Performanta acustica

Spre deosebire de cablurile Black Rhodium care nu interfereaza si isi fac treaba destul de bine dar fara un impact sonic major, cablurile TELLURIUM Q BLUE isi lasa amprenta intr-un mod caracteristic si mult mai placut. Piesele lui Emeli Sande evidentiaza fluiditatea, scotand in prim plan intonarea si pronuntia vocala. Exista un sentiment mai mare de implicare muzicala si prezenta emotionala. Harta muzicala este mult mai explicita, piesa avand directie si sens, pornind dintr-un loc si conducandu-te in cu totul alta parte.

Piesele lui Bethoven suna mult mai organic, nu doar ca ritm, ci si ca tonalitate. Chiar daca nu putem discuta despre cristalinitatea din partea superioara a bandei de frecvente medii oferita de brand-urile Atlas sau Chord, remarcam un sunet mai profund pe acest segment. Detaliile vioarelor suna excelent, fara scartait deranjant. In schimb, profunzimea soundstage-ului este putin inferioara a ceea ce ofera, de exemplu, cablurile Van der Hul. Nici frecventele superioare nu par la fel de explicite precum in cazul altor competitori.

Piesele lui Paul Simon suna poate cel mai bine dintre cele incercate de noi. Acest lucru l-am remarcat de la frecventele superioare si pana la bass, care este foarte amplu si profund.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q BLUE reprezinta un cablu de boxe care ofera performante destul de bune pe majoritatea genurilor muzicale, lucru remarcabil avand in vedere ca se comercializeaza la un pret atat de accesibil. Totusi, multe dintre detalii tin de gusturile fiecaruia, asa ca sfatul nostru este sa testati inainte sa cumparati. Pentru acest lucru puteti lua legatura cu cei de la AVmall.

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q BLUE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search