La ofertă

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q BLACK DIAMOND

TELLURIUM Q BLACK DIAMOND

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q BLACK DIAMOND

(Cablu de boxe)

TELLURIUM Q BLACK DIAMOND este un cablu de boxe ale carui performante acustice sunt in deplina concordanta cu pretul pe care va trebui sa-l platiti pentru achizitia lui. Cu siguranta, veti gasi o multitudine de cabluri care arata mai bine, dar foarte putine care pot oferi calitati similare.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cablul de boxe TELLURIUM Q BLACK DIAMOND are niste terminali pe care multi i-ar putea confunda cu cei de la WBT dar acesti reprezinta propriul concept al TQ. Asemanarea consta in adoptarea aceluiasi stil ergonomic facut celebru de WBT. Banana de 4 mm este confectionata din telur de cupru si este placata cu aur iar butoiasele sunt confectionate din aliaj metalic, nichelat pentru a-i conferi mai multa stralucire. Constructia cablului, asa cum ne-am obisnuit cu produsele renumitului brand britanic, este un adevarat mister. Analiza se bazeaza doar pe componenta vizuala si pe cea palpabila. Strategia producatorului este de a nu impartasi cu competitia secretele tehnologiilor si materialelor utilizate, din simplul motiv ca acestea reusesc sa aduca performante impresionante la un pret foarte rezonabil.

Rutarea cablului TELLURIUM Q BLACK DIAMOND este putin mai complicata decat in cazul versiunilor anterioare, deoarece acesta are o grosime mai mare si este putin mai rigid. Asta nu inseamna ca este o operatiune imposibila. Cu putina rabdare, niste maini dibace pot rezolva in cateva secunde aceasta problema.

Performanta acustica

Piesa lui Sting, “Seven Days” din live-ul de la Royal Albert Hall 2000 transmite o profunzime excelenta a soundstage-ului. Am putut discerne clar toti membrii trupei si aranjamentul lor pe scena. Experienta a fost una foarte realista iar detaliile deosebite, de la trompete pana la talere. Cablului TELLURIUM Q BLACK DIAMOND i-a trebuit un rodaj de 24h. Acesta trebuie conectat la sistem si lasat sa se relaxeze, abordand usor midrange-ul si apoi crescand natural tonul, timbrul si respiratia. Odata rezolvat acest aspect, rezultatele sunt uimitoare. Delicatetea si rafinamentul in spectrul de varf al frecventelor sunt sublime.

As putea auzi clar toate micro-detaliile pieselor “Everywhere” si “Seven Wonders” interpretate de Fleetwood Mac. Niciun aspect nu este mascat, totul fiind transmis texturat. Exista o armonie completa in interpretarea frecventelor care par ca plutesc pe scena asemena unor licurici deaspura unui iaz. Microdinamica a fost foarte naturala, lipsita de orice efort. Accentul nu s-a pus pe putere, ci pe timing si precizie.

“I won’t hold you back”, interpretata de Derrin Nuendorf are in in fundal un sunet sublim de talere ce ticaie asemenea unui ceas, acompaniind fiecare sectiune reprodusa de coardele chitarei si pastrand cristalinitatea fiecarei note. Fiecare nota isi pastreaza prestigiul, descompunandu-se in timbre vibrante. Vocea lui Derrin lasa impresia clara ca vine de deasupra instrumentului, fiind oarecum inclinata peste acesta.

Latimea si complexitatea scenei transmit atmosfera intr-o maniera foarte holografica. Cvartetele, orchestrele si inregistrarile de studio sunt aduse la viata printr-o energie interioara foarte realista.

Cand am ascultat diverse inregistrari de la Royal Philharmonic Orchestra fluiditatea dubla a bass-ului si dinamica percutiei incredibil de intensa mi-au creeat o senzatie de reprezentatie live, nicidecum una sintetica.

Nu pot spune ca bass-ul oferit de cablul TELLURIUM Q BLACK DIAMOND a fost devastator pentru sistemul meu, dar pot afirma cu responsabilitate ca acesta are niste abilitati particulare, putand fi rapid, lent si expresiv, delicat sau ritmic. Trecand prin cateva genuri muzicale diferite (pop, dance, folk si R&B), am descoperit acel entuziasm pe care doar auditiile live de muzica clasica mi-l starneau.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q BLACK DIAMOND ofera niste calitati extrem de greu de gasit la alte cabluri audio, comercializate la un pret similar. Inaltele rafinate, mediile frumos fluidizate, bass-ul extrem de detaliat si soundstage-ul foarte dinamic transforma acest cablu intr-o adevarata capodopera. Fiecare experienta oferita abunda de naturalete.

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q BLACK DIAMOND

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search