La ofertă

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q BLUE DIAMOND

TELLURIUM Q BLUE DIAMOND

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q BLUE DIAMOND

(Cablu de boxe)

TELLURIUM Q BLUE DIAMOND este un cablu audio supradimensionat, in forma de banda. Acesta are grosimea si rigiditatea superioara celorlalte produse din serie. Routarea acestor cabluri este putin tricki dar daca te inarmezi cu rabdare si grija, actiunea va fi dusa la bun sfarsit in cel mai scurt timp.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cablul de boxe TELLURIUM Q BLUE DIAMOND propune imbunatatiri considerabile fata de Ultra Blue. Acest aspect este evident si in pretul la care se comercializeaza. Intrucat producatorul mentine cu mare tenacitate secretele de productie, privind tehnologiile si materialele utilizate, nu ne ramane decat sa ne creionam acest review in jurul performantelor acustice.

Performanta acustica

Ascultand piesa Hey Now de la London Grammer am remarcat notele de bass progresive care coboara adanc, rostogolindu-se prin incapere si aducand primul zambet pe fata noastra. Inca din primele secunde de auditie acest cablu audio ne-a starnit curiozitatea si ne-a facut sa fim nerabdatori sa descoperim de ce este in stare. Aceasta piesa este lenta si blanda, avand caracteristici intime destul de bune, insa, nu stiu daca este cea mai potrivita prima alegere atunci cand doriti sa testati performantele unui sistem audio.

Asadar, am mers mai departe, cautand printre albumele mele si amintindu-mi de albumele lui Nils Lofgren. Intre timp, imi iese in cale unul dintre albumele interpretate de Natasha Bedingfield. Memoria mea audio mi-a adus aminte ca aici voi putea gasi numeroase piese care pot oferi interpretari 3D de exceptie daca set-up-ul este unul de calitate. Asadar, am ales Natasha Bedingfield, a carei voce incantatoare si pasionala isi lasa profund amprenta asupra pieselor. Cablul TELLURIUM Q BLUE DIAMOND s-a instalat ca un dirijor al tonurilor salbatice, fara a pierde esenta muzicii si oferind acel efect tridimensional de care aminteam mai devreme.

Evident, nu am uitat de Nils Lofgren si am mers mai departe cu albumul Acoustic Live (in opinia mea, cea mai buna opera a lui). Am ales piesa “Keith don’t go” pentru a testa cablul TELLURIUM Q BLUE DIAMOND in cateva zone expuse, precum controlul inaltelor, timbrul instrumentelor si corpolenta vocala. De fiecare data cand aleg aceasta piesa pentru testarea echipamentelor audio, o redau la un volum foarte ridicat intrucat interpretarea chitarii pe o lungime de trei sferturi din piesa are un caracter live extrem si tinde sa devina obositoare pentru ureche. Am remarcat ca TELLURIUM Q BLUE DIAMOND aduce imbunatatiri semnificative la nivelul vocii, facandu-le mult mai clare si mai corpolente. In plus, mi s-a parut foarte inteligent modul in care frecventele inalte sunt redate. Chiar si timbrul chitarii acustice, pe care il consideram un calcai al lui Ahile, a dus la o senzatie de interactiune cu multimea si a imbunatatit perspectivele teatrale.

Verdict 

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q BLUE DIAMOND este un cablu audio care reflecta notele intr-o maniera care le permite sa straluceasca, mentinand acea claritate si subtilitate pe care noi o apreciem atat de mult. In plus, spre deosebire de celelalte cabluri Blue, versiunea Diamond permite notelor sa respire. Chiar daca pretul este unul superior, performantele cresc proportional si asta transforma cablul nostru in vedeta gamei. 

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q BLUE DIAMOND

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search