La ofertă

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q SILVER II

TELLURIUM Q SILVER II

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q SILVER II

(CABLU DE BOXE)

TELLURIUM Q SILVER II isi are radacinile in primul cablu produs de acest brand, versiunea Black, care a primit in 2010 distinctia Hi-Fi World Globe Award. Asadar, am gasit o referinta in jurul careia sa pot construi acest review.

Va voi oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Tellurium Q este unul dintre principalii producatori de cabluri audio, chiar daca aceasta companie s-a infiintat destul de recent. Tehnologiile pe baza carora sunt construite cablurile, precum si materialele din care sunt confectionate, reprezinta niste secrete nedezvaluite, intrucat inginerii nu doresc sa-si impartaseasca descoperirile cu principalii competitori. Acest lucru se poate dovedi destul de frustrant pentru un client, insa, in final, tot ce conteaza este calitatea acustica.

Versiunea Black, in care cablul nostru isi are originea, a primit imbunatatiri substantiale la nivelul bass-ului, fata de Ultra Blue, insa, reproducerea frecventelor medii este putin inferioara. Acest lucru nu are un impact foarte mare pentru sistemele AV, dar pentru un sistem Hi-Fi bine echilibrat ar oferi o balanta mai buna intre vocea solistului si orchestra care il acompaniaza.

Trecerea de la versiunea Black la TELLURIUM Q SILVER II este foarte interesanta. Cel din urma ofera un timing excelent si un bass foarte amplu. Soundstage-ul castiga atat profunzime, cat si latime, aducand mai mult aer si o impresie generala mai coerenta. Vocile pierd putin din timbru, mai ales in cazul femeilor tinere, insa, detaliile sunt imbunatatite enorm. Lovirea tobelor suna mult mai realist si foarte bine definit.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q SILVER II reprezinta un cablu de boxe foarte echilibrat, capabil sa imbunatateasca sunetul oferit de electronicele calitative. Acesta are un timing excelent, un bass profund si un sunet deschis. Chiar daca segmentul de pret pe care se comercializeaza nu este entry-level, investitia va fi una foarte reusita (putem vorbi chiar despre un best-buy), intrucat calitatile sale se intalnesc, de obicei, la produse mai costisitoare. 

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q SILVER II

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search