La ofertă

CABLU INTERCONECT TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA

TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA

(Cablu interconect)

TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA este un cablu interconect foarte performant, care are o constructie de calitate, flexibila si un aspect rafinat. Aceste cabluri RCA mai au un avantaj, pe care nu l-am intalnit la foarte multi competitiori, anume ca sunt foarte usoare. Toate aceste caracteristici fac ca rutarea sa fie simpla.

Va vom oferi, in acest articol, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Tellurium Q este o companie destul de enigmatica in privinta tehnologiilor pe baza carora sunt confectionate cablurile. Nici macar materialele nu sunt dezvaluite si chiar daca pentru un client acest lucru se poate dovedi destul de frustrant, secretul nu se doreste a fi impartasit cu producatorii competitori. Acest lucru te intriga si-ti doresti sa afli ce ascund acesta cabluri de mare calitate. Experienta noastra cu diverse produse ale brand-ului englezesc ne ajuta sa va spunem inca din startul acestui review, un excelent raport calitate/pret! Si pentru ca nu va putem spune mai multe la capitolul structura si tehnologie, vom trece direct la analiza performantei acustice.

Performanta acustica

Primele impresii cu TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA mi le-am creionat destul de repede: o focalizare centrala puternica si concetrata, vocile excelent proiectate si un mid-range curat.

Notele de bass sunt foarte pline… au o greutate mare.  Extensia bass-ului se roteste separat fata de punch, se aude prima bataie si crezi ca aia a fost tot, dar imediat vine un val de extensii rostogolindu-se si umpland rapid intreaga incapere.

In privinta frecventelor top-end, TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA este putin mai relaxat decat alte cabluri. Chair daca au o prezenta buna, mediile domina putin mai mult, neexistand un echilibru complet intre treble si frecventele inalte. Acest cablu reda vocile puternic dar fara a agresa ureche, asa cum se intampla, de obicei, in randul multor cabluri. Este o prezentare diferita pentru mine iar urechilor le-a luat putin timp sa se adapteze, avand in vedere ca zilnic sunt obisnuite cu cablurile pe care le detin, Orange Oriton Symphony, acestea avand de departe un mid range mult mai relaxat.

TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA centreaza ascultatorul fix in fata scenei, oferindu-i o interpretare acustica extrem de naturala, dominata de detaliile exceptionale. Daca inchizi ochii, iti poti imagina rapid solistul vocal in mijlocul scenei, acaparand focusul principal, fiind inconjurat de orchestra. Vocile sunt proiectate puternic din centrul stage-ului, instrumentele au nivele de volum in raport cu adancimea lor pe scena iar notele joase de bass au un mic decalaj inainte ca undele sonore sa se roteasca pana la urechile ascultatorului. Port un respect deosebit acestui cablu interconect pentru efectul spatial, foarte bine definit, pe care il creeaza. Mai exact, notele se aud in incapere exact acolo unde trebuie.

Chiar daca la prima auditie am avut o vaga impresie de sunet descentrat, explorand mai multe genuri muzicale si voci diferite, atat de barbati, cat si de femei, am inceput sa apreciez din ce in ce mai multe ceea ce ascultam.

Cablurile interconect Ultra Black au o abilitate excelenta de a separa muzica in sunete individuale de inalte definitie, spre deosebire de alte cabluri care ofera o paleta generala de note care se amesteca intre ele, deranjand urechea cu zgarieturi sau decalaje.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA este un cablu interconect foarte diferit de cele testate pana in prezent, acesta avand un timing extrem de precis. De asemenea, nu dezintegreaza si nu coloreaza sunetul. Port un mare respect brand-ului englezesc si consider ca a reusit sa ia fata principalilor competitori, iesind din tiparele clasice si oferind o experienta acustica inedita, de foarte buna calitate, la un pret destul de avantajos.  

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q ULTRA BLACK RCA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search