La ofertă

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q ULTRA BLUE

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q ULTRA BLUE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q ULTRA BLUE

(Cablu de boxe)

TELLURIUM Q ULTRA BLUE este unul dintre cele mai mici cabluri in forma de panglica pe care le produce acest brand enigmatic. Spunem enigmatic deoarece producatorul nu doreste sa ofere nicio informatie cu privire la tehnologiile si materialele utilizate, nu clinetii fiind cei de care se feresc, ci competitia. Din acest motiv, multi se feresc sa realizeze review-uri pentru aceasta companie, chiar daca in putinii ani de la infiintare a devenit un jucator de top pe acest segment.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii rugam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cablul de boxe TELLURIUM Q ULTRA BLUE beneficiaza de aceleasi finisaje de inalta calitate, precum si celelalte produse din serie, multi dintre clienti apreciind sobritatea data de culoarea mata, aleasa in detrimentul lacurilor lucioase. Acest cablu este un adevarat performer care surprinde inca din primele secunde de utilizare prin cantitatea imensa de detalii oferite la un pret putin peste 500 lei.

Performanta acustica

Luati un amplificator de sunet si niste boxe de raft iar TELLURIUM Q ULTRA BLUE va risipi zgomotul de interferenta, extinzand in acelasi timp fiecare nota si oferindu-i stralucire si vibratie. Acest truc este destul de dificil, dovada fiind faptul ca multi competitori incearca dar nu reusesc sa-l realizeze, cel putin nu la fel de bine. Am auzit multe cabluri care pot netezi notele, oferind un sunet relaxant si uneori colorat, insa nu aceasta este strategia lui Ultra Blue. Ceea ce face acest cablu este sa dreseze muzica, oferindu-i timing-ul perfect, asemenea unui caine care invata cand sa treaca strada.

Redarea detaliilor este cu adevarat remarcabila, permitandu-mi sa savurez fiecare nota pe piesa “Seven Wonders” de la Norah Jones si lasandu-i acea sobritate in voce pe care eu o apreciez atat de mult, in timp ce altii o considera plictisitoare. A fost o auditie foarte relaxanta care mi-a transmis acea intimitate a miezului noptii, ce caracterizeaza nu doar piesa, ci intreg albumul.

Poate ca TELLURIUM Q ULTRA BLUE nu are aceeasi agresivitate si cristalinitate a frecventelor joase, oferita de cablurile din serie, comercializate la preturi superioare, insa, nici nu putem spune ca ii lipsestc profunzimea si greutatea registrelor de bass. Redarea genului dance poate intimida la inceput ascultatorul, facandu-l sa dea volumul cu cateva trepte inapoi. In schimb, eu am apreciat modul in care sunt redate frecventele inalte si amplitudinea bass-ului. Reprezentarea clara a fiecarei frecvente, fara a pierde niciun detaliu, ofera exact ceea ce artistul si-a dorit sa transmita prin piesa respectiva.

Verdict

Eu am mai incercat si alte cabluri din serie, precum Black, Ultra Black si Silver. Lasand la o parte pretul (mi-as permite sa platesc in plus cateva sute de lei pentru unul dintre produsele mentionate), dar ascultandu-le pe toate, nu-mi trebuiesc mai mult de 2 secunde ca sa-mi dau seama ca TELLURIUM Q ULTRA BLUE este cel mai potrivit pentru mine. Acest cablu reuseste un lucru special, fara ca macar sa para ca incearca acest lucru, ceea ce ma face sa afirm cu toata convingerea ca este unul dintre cele mai bune cabluri de buget pe care le-am testat pana acum.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

Livrare rapida;
Transport gratuit;
Garantie extinsa;
Plata in rate;
Cel mai mic pret;

CABLU DE BOXE TELLURIUM Q ULTRA BLUE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search