La ofertă

Casti Sony WH-1000XM2B

Sony WH-1000XM2B

(Casti over-ear, Noise cancelling, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, Jack 3.5 mm, Adaptor pentru utilizare in avion, Sunet surround virtual, Egalizator, Autonomie 30 ore, LDAC, Quick Attention, SENSE ENGINE, DSEE HXTM, Sony Headphones Connect, Control prin atingeri, Functionare pasiva, Negru)

Sony a lansat pe piata o pereche de casti cu noise canceling la un pret foarte greu de batut. Acestea au un timing excelent, o multime de detalii, inalte rafinate si joase agresive.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Castile Sony WH-1000XM2B fac parte din cea de a doua generatie de casti wireless, premium, cu noise canceling, ale brand-ului care continua sa demonstreze de ce este numarul unu atunci cand vine vorba de imbinarea perfecta a sunetului cu specificatiile oferite intr-o singura pereche de casti over-ear.

Acesta este un pachet excelent care performeaza foarte bine la orice capitol. Pretul putin mai redus decat cel de la lansarea generatiei anterioare le face cu atat mai atractive.

Constructie si confort

Din punct de vedere estetic, castile Sony WH-1000XM2B arata aproape la fel ca modelul original MDR-1000X, diferentele constand in finisajul care a fost schimbat. Bejul s-a transformat in Champagne Gold, iar negrul tinde mai mult spre gun metal, ceea ce trebuie sa recunoastem ca este o imbunatatire estetica.

Banda care leaga cele doua incinte este la fel de confortabila si ofera stabilitate pe cap. Textura capacelor externe ale incintelor este putin mai rugoasa si le face sa se simta mai tactile.

Castile Sony WH-1000XM2B consolideaza specificatiile oferite de versiunea anterioara, dar ofera utilizatorului alte cateva optiuni. Functiile The Sense Engine si Personal NC Optimiser functioneaza aproape similar, diferenta constand in cateva semnale suplimentare, usor sesizabile, inainte de finalizarea procesului de set-up. Acest lucru indica faptul ca functia integrata Atmospheric Pressure Optimiser si-a facut treaba.  Fata de versiunea interioara, Sony WH-1000XM2B incorporeaza un senzor de presiune minuscul in casca stanga. In teorie, o schimbare atmosferica poate afecta echilibrul de frecventa al castilor. Chiar si sensibilitatea microfoanelor utilizate pentru anularea zgomotelor poate scadea.

Sistemul de anulare a zgomotelor

Acest lucru nu este prea important daca asculti muzica acasa sau intr-un loc linistit, dar ce se intampla daca vrei sa asculti in avion, de exemplu? Un senzor detecteaza schimbarile atmosferice si aplica un filru pentru a le compensa. In practica, acest lucru inseamna ca trebuie sa rulezi procesul de calibrare de fiecare data cand te sui in avion, la atingerea altitudinii de croaziera si din nou la aterizare.

Daca va veti uita pe marginea castii din stanga veti cedea ca Sony a redus numarul butoanelor, atat functia Ambient Sound, cat si Noise Cancelling putand fi controlate acum prin acelasi buton.

Specificatii 

Din nou, intalnim modulul Quick Attention. Prin intermediul acestuia veti putea reduce volumul de redare prin simpla acoperire cu palma a exteriorului castii din partea dreapta, permitandu-va astfel sa purtati o scurta conversatie sau sa auziti un semnal. Dupa ce veti lua mana de pe casca, muzica va reveni automat la nivelul initial.

Redarea este in continuare controlata de touchpad-ul amplasat pe carcasa castii drepte. Textura adaugata pe suprafata acesteia va permite sa schimbati piesele printr-un swipe inainte sau inapoi, iar printr-un sliding in sus sau in jos puteti regla volumul.

Controlul pare putin mai facil la noile casti Sony WH-1000XM2B fata de versiunea anterioara, intrucat a fost integrat si controlul play/pause printr-o dubla atingere.

Aplicatia dedicata va ofera acces la Smart-Auto settings, asadar, indiferent ca va aflati la volan, alergati sau mergeti pe strada, va puteti regla nivelul de anulare a zgomotului si cat sunet ambiental doriti sa percepeti.

Castile va pot detecta miscarea prin intermediul giroscopului inserat in telefonul mobil si vor putea realiza automat switch-ul intre diferite moduri. Aceasta specificatie iti permite sa beneficiezi de functia de anulare a zgomotului, asigurandu-te in acelasi timp ca vei auzi, totusi, putin din ceea ce se petrece in jurul tau.

Prin intermediul aplicatiei veti avea acces la 4 moduri surround: Arena, Club, Outdoor stage (scenta in aer liber) si Concert hall (sala de concerte) si de asemenea te vei putea juca cu un egalizator pentru a ajusta setarile.

Sistemul de procesare audio DSEE HX al celor de la Sony poate fi complet oprit din aplicatie. Compania anunta ca acest lucru poate ridica nivelul de calitate al muzicii comprimate aproape la hi-res. La versiunea anterioara era pornit in permanenta, fara posibilitatea de a-l opri. Noi preferam, totusi, sa il tinem pornit. Oprirea acestuia poate , de asemenea, sa prelungeasca durata de viata a bateriei. Poti ajunge de la 20 de ore la 30 de ore, in timp ce folosesti in continuare Bluetooth si noise cancelling. Daca folosesti castile prin fir, cu sistemul de noise cancelling pornit, durata de viata a bateriei urca pana la 38 ore.

Acumulatorul se incarca full in 4 ore, in timp ce 10 minute de fast-charge va vor oferi in jur de o ora de redare calitativa. Pentru a ajuta la conservarea bateriei in conditii normale de ascultare, Sony opreste automat castile dupa 5 minute de inactivitate.

Sunet

Castile Sony WH-1000XM2B sunt destul de intelepte incat sa pastreze toate specificatiile care au facut ca versiunea anterioara sa fie atat de renumita. Sistemul de noise cancelling este in continuare impresionant, indiferent ca vrei sa anulezi zgomotul din birou sau sau pe cel din avion, la o altitudine de peste 7 mii metri.

Optimizatorul de presiune a sunetului va spori probabil vanzarile, dar daca asculti doar la nivelul solului acesta nu face o diferenta considerabila.

Timing-ul acestor casti este excelent, iar ele vor reda cu acelasi entuziasm atat muzica house, cat si melodiile mai sublime. Inaltele au fost imbunatatite, acestea nesunand niciodata prea puternic sau prea ascutit, dar producand acea scanteie de care este mereu nevoie. Aceste casti va permit sa savurati fiecare nota a unei melodii, oferind detalii impresionante cu care va vor mentine interesul pe tot parcursul auditiei. Bass-ul are greutate si corpolenta, dar nu suna niciodata lent. Noile casti Sony WH-1000XM2B par mult mai increzatoare in abilitatile lor, fata de versiunea precedenta.

Verdict

Concluzia noastra este ca Sony WH-1000XM2B reprezinta o pereche de casti wireless construite pe baza unei retete deja incercate si confirmate. Acestea reprezinta un pachet care exceleaza la toate capitolele de testare. Faptul ca sunt comercializate la un pret inferior celui la care s-a lansat versiunea anterioara, consideram ca va face ca vanzarile sa explodeze.

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
Search