La ofertă

Minisistem AKAI KS5500-B

AKAI KS5500-B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

AKAI KS5500-B

(Minisistem audio, 2x50W, Karaoke (recording) – 2 microfoane, Bluetooth, USB, Egalizator presetat)

AKAI KS5500-B este un sistem audio compact, extrem de versatil, care garanteaza divertismentul in cadrul oricarei petreceri. Chiar daca nu impresioneaza prin putere, se poate dovedi suficient de galagios in incaperi nu foarte spatioase. Din punct de vedere estetic, propune un design ultra-modern, oferind chiar unu mini spectacol vizual.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Minisistemul audio AKAI KS5500-B este destinat divertismentului rezidential, neputand sustine o petrecere de amploare intrucat nu vorbim despre un sistem profesional. Cele doua boxe frontale cumuleaza o putere de 100 W, cate 50 W pentru fiecare dintre ele. Puterea mentionata este puterea RMS, adica cea reala, resimtita de ascultator. Chiar daca la nivel acustic nu reuseste sa seteze noi standarde, acest minisistem audio impresioneaza la capitolul versatilitate, atat in utilizare, cat si in metodele de redare sau fisierele acceptate.

Divertismetul este garantat de cele doua microfoane, care beneficiaza de o functie oarecum inedita, mai exact cea de inregistrare a prestatiilor, oferindu-va astfel sansa de a rememora petreceri anterioare. Tuner-ul FM va ofera acces la o multitudine de posturi radio atunci cand sunteti plictisiti de propriul playlist. Ca metode de redare, mentionam in primul rand tehnologia fara fir, Bluetooth, care va ofera posibilitatea de a partaja fisiere media de pe dispozitive mobile sau tablete, de la o distanta de aproximativ 8 m. De asemenea, aveti la dispozitie si doua porturi USB pentru stick-uri de memorie. Producatorul mai ofera si cateva programe prestabilite pentru egalizarea frecventelor, specifice fiecarui gen muzical.

Concluzia noastra este ca AKAI KS5500-B reprezinta un sistem audio compact, destinat divertismentului in spatii restranse. Versatilitatea acestuia si posibilitatea conectarii fara fir la diverse dispozitive smart sunt principalele sale atu-uri. In plus, pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

 • livrare gratuita;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • extinderea garantiei;
 • cea mai variata gama de produse;
 • achizitie in rate;

AKAI KS5500-B

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Sistem audio
Putere (W): 2 x 50 W
Nr. cai boxe frontale: 2
Redare format: CD, CD-R/RW, MP3
Radio: FM
Conectivitate:

 • 2 x Microfon
 • 2 x USB
 • Bluetooth
 • AUX

Caracteristici speciale:

 • Karaoke recording
 • Egalizator preprogramat
 • CD Ripping

Telecomanda: Da

AKAI KS5500-B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search