La ofertă

Sistem audio PHILIPS DTM5096/12

PHILIPS DTM5096/12

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

PHILIPS DTM5096/12

(Sistem audio, 200 Watt RMS, USB, Bluetooth, Dynamic Bass Boost, Digital Sound Contro, Alarma, Timer Sleep, Compatibil iOS) 

PHILIPS DTM5096/12 este un sistem audio modern, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al functionalitatii, acolo unde beneficiaza de tehnologii performante pentru a putea reda sunete clare si intense. Acesta ofera o conectivitate versatila si cateva functii mai rar intalnite la astfel de dispozitive.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Sistemul audio PHILIPS DTM5096/12 are o putere suficient de mare pentru a face fata si incintelor spatioase, aceasta atingand valoarea de 200 W. Trebuie mentionat ca vorbim despre puterea RMS, aceasta reprezentand puterea reala, resimtita de ascultator. Tehnologia de procesare digitala a sunetului ofera performante acustice net superioare alternativei conventionale de procesare analogica. Astfel, sunetele vor fi mult mai clare si echilibrate. Tehnologia Living Sound Philips extinde semnificativ aria de auditie, restituind bogatia si detaliile spatiale ale sunetelor, ce vor umple rapid intreaga incapere. Performantele vor fi net superioare unui sistem stereo clasic.

Conectivitatea sistemului audio PHILIPS DTM5096/12 este una destul de versatila, cumuland atat metode clasice (AUX in, USB, Lightning 8-pin, Conector 30 pini) dar si metode mai moderne precum conexiunea fara fir, prin Bluetooth. Cea din urma permite conectarea de la distanta a dispozitivelor mobile compatibile, putand astfel sa organizati mai usor listele de redare. Din nefericere, nu intalnim sistemul de conectare prin NFC, acesta fiind o varianta mai rapida decat cea prin Bluetooth datorita faptului ca necesita o singura atingere a celor doua dispozitive pentru a fi conectate, nemaifiind nevoie de nicio alta setare. Prin intermediul modului USB Direct veti putea reda muzica digitala, stocata pe stick-urile de memorie.

Formatele acceptate de sistemul audio PHILIPS DTM5096/12 sunt MP3 si WMA. MP3 reprezinta o tehnologie foarte cunoscuta, revolutionara la vremea aparitiei, care permite comprimarea de pana la 10 ori a dimensiunilor fisierelor audio, fara o pierdere semnificativa a calitatii. Acest sistem audio propune si un tunner digital FM, cu pana la 20 de posturi presetate.

Alte particularitati ale sistemului audio PHILIPS DTM5096/12 le reprezinta sistemul de andocare Philips DualDock, ce poate incarca si reda piese de pe orice dispozitiv iOS, conectarea realizandu-se printr-un Lightning de 30 pini. In plus, mai intalnim un timer care permite presetarea opririi sistemului si chiar o alarma pentru a va trezi dimineata.

Mai jos vom atasa un video de prezentare a versiunii anterioare, foarte asemanatoare, aceasta neavand inca unul propriu:

 

Concluzia noastra este ca PHILIPS DTM5096/12 reprezinta un sistem audio cu performante acustice excelente, destul de versatil in utilizare gratie catorva particularitati detaliate mai sus. Aspectul acestuia este deosebit de rafinat, lucru ce intareste convingerea noastra ca pretul de vanzare este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

PHILIPS DTM5096/12

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Microsistem
Putere (W): 200
Redare format: CD, MP3, WMA
Radio: FM, 20 presetari, RDS
Conectivitate: AUX in, Bluetooth, USB, Lightning 8-pin, Conector 30 pini
Dock: Da
Compatibilitate: iOS
Caracteristici speciale:

  • Dynamic Bass Boost
  • Digital Sound Control
  • LivingSound
  • Alarma
  • Timer Sleep

Telecomanda: Da
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 300 x 994 x 300 mm

PHILIPS DTM5096/12

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sistem audio PHILIPS DTM5096/12
PHILIPS DTM5096/12 reprezinta un sistem audio cu performante acustice excelente, destul de versatil in utilizare gratie catorva particularitati detaliate mai sus. Aspectul acestuia este deosebit de rafinat, lucru ce intareste convingerea noastra ca pretul de vanzare este unul foarte atractiv.
8.5 Total Score
Performanta acustica si rafinament

PHILIPS DTM5096/12 reprezinta un sistem audio cu performante acustice excelente, destul de versatil in utilizare gratie catorva particularitati detaliate mai sus. Aspectul acestuia este deosebit de rafinat, lucru ce intareste convingerea noastra ca pretul de vanzare este unul foarte atractiv.

Claritate
9
Putere
8.5
Fiabilitate
8.5
Pret
8.5
Search