La ofertă

Soundbar JBL Cinema SB 250, 200W RMS

JBL Cinema SB 250

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

JBL Cinema SB 250

(Soundbar, 200W RMS, Harman Volume, Bluetooth, Wireless, Dolby Digital)

JBL Cinema SB 250 este o alegere perfecta pentru oricine doreste o imbunatatire semnificativa a sunetului tv, indiferent daca acesta este unul obisnuit sau smart. Vorbim despre combinatia a doua unitati performante, un soundbar si un subwoofer, capabile sa ofere sunete intense si clare, indiferent ca alegeti sa vizionati filme, sa va jucati sau sa ascultati muzica.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Constructie si design

JBL Cinema SB 250 nu este noua versiune a JBL Cinema SB 200, intrucat cele doua componente audio au prea putine lucruri in comun. Daca in cazul SB 200 vorbeam despre o singura unitate (soundbar), in cazul SB 250 intalnim in plus un subwoofer, dimensiuni modificate si caracteristici net superioare. Design-ul noului soundbar JBL Cinema SB 250 este unul contemporan, cu forme rotunjite, similare unui cilindru si insertii metalice de-a lungul grilei de protectie. Panoul de control este unul minimalist, ce contureaza aspectul curat al acestui dispozitiv audio. Functiile disponibile sunt: Power, Stand by, Source selection, Surround mode, Bluetooth source/Pairing.

Acest pachet se adreseaza clientilor in cautarea unei solutii “all-in-one”, incluzand tot ce au nevoie pentru o instalare si utilizare simpla, fara a-i obliga sa scoata prea multi bani din buzunar.  Vorbim despre un soundbar, un subwoofer wireless, cabluri de alimentare, telecomanda, un cablu analog de 3.5 mm, un cablu optico-digital, o clema pentru fixarea soundbar-ului pe perete si un manual de utilizare.

Conectivitatea nu este una foarte versatila, aceasta incluzand pe langa cablurile din pachet, mentionate mai sus, un port USB (doar pentru update-uri de software) si posibilitatea conectarii wireless a dispozitivelor mobile, prin tehnologia bluetooth. De asemenea, pe partea din spate a soundbar-ului JBL Cinema SB 250 mai intalnim un egalizator automat cu presetari pentru cele doua metode de pozitionare: pe perete sau asezat pe o baza solida.

Soundbar-ul JBL Cinema SB 250 in doua cai este compus la interior din doua difuzoare (stanga/dreapta), fiecare cu cate un full range de 55 m  si un tweeter semi-sferic de 1.25 mm. Subwoofer-ul are o incinta in forma de cub, cu muchii rotunjite, asezata pe niste picioruse cu rol amortizor si este echipat cu un difuzor de 165 mm. Pe partea din spate a incintei intalnim un port bass-reflex , un phase switch si un LED ce indica statusul subwoofer-ului.

Tehnologii specifice

Tehnologia bluetooth va permite sa partajati usor melodii de pe dispozitive smart, fara a mai avea nevoie de niciun cablu. Functia SoundShift faciliteaza comutarea rapida intre dispozitivele de redare (tv/smartphone). Un alt avantaj al acestui sistem audio este ca poate fi controlat si prin intermediul telecomenzii tv, fiind capabil sa memoreze comenzile acesteia. De asemenea, subwoofer-ul ofera un control separat al volumului, astfel ca dumneavoastra veti putea adauga mai multa intensitate bass-ului sau o veti putea reduce, in functie de preferinte.

Performante acustice

Instalarea sistemului audio JBL Cinema SB 250 este una foarte rapida. Recomandarea noastra este sa alegeti locul potrivit pentru subwoofer, pentru a va bucura de performante maxime. Dupa aceea va trebui doar sa va asezati pe canapea si sa va bucurati de calitatea net superioara a sunetului, fata de ce va obisnuise televizorul dumneavoastra. Soundtrack-ul filmelor este excelent echilibrat, efectele speciale beneficiind de frecvente inalte clare si detaliate, in timp ce joasele ofera dinamicitate si o intensitate impresionanta.

Fiind axat mai mult pe putere si pe dispersia larga a sunetelor, sistemul audio JBL Cinema SB 250 ofera performante superioare cand este folosit pe post de Home Cinema, fata de auditiile muzicale unde ar mai fi loc de putina gratie si eleganta. Pentru auditii muzicale recomandam folosirea variantei stereo, in detrimentul celei surround, aceasta oferind mai multa putere si definitie.

 

Verdict

Concluzia noastra este ca JBL Cinema SB 250 reprezinta un sistem audio compact, foarte usor de instalat si utilizat, cu performante acustice superioare. De asemenea, ofera posibilitatea redarii wireless de pe surse multiple si o comutare facila intre acestea. Analizand toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

JBL Cinema SB 250

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W): 200
Smart: Da

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet: Dolby Digital, Harman Volume

CONECTIVITATE

Porturi: Audio coaxial, 1 x Optic
Alte conexiuni: Wireless, Bluetooth

ALTELE

Culoare: Negru
Dimensiuni (D x H x W mm): 242 x 242 x 320
Greutate (Kg): 4.8

JBL Cinema SB 250

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Soundbar JBL Cinema SB 250, 200W RMS
JBL Cinema SB 250 reprezinta un sistem audio compact, foarte usor de instalat si utilizat, cu performante acustice superioare. De asemenea, ofera posibilitatea redarii wireless de pe surse multiple si o comutare facila intre acestea. Analizand toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.
8.5 Total Score
Beneficiati rapid de calitate superioara

JBL Cinema SB 250 reprezinta un sistem audio compact, foarte usor de instalat si utilizat, cu performante acustice superioare. De asemenea, ofera posibilitatea redarii wireless de pe surse multiple si o comutare facila intre acestea. Analizand toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

Claritate
8.5
Putere
9
Fiabilitate
9
Pret
8.5
Search