La ofertă

SUBWOOFER AUTO INDIANA LINE MW 165

INDIANA LINE MW 165

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

INDIANA LINE MW 165

(Subwoofer auto pasiv, Pmax: 240 W, Pn: 120 W, 4 Ohm, 50-6000 Hz, 92 dB, con ramforsat cu mica-polipropilena, incinta deschisa)

INDIANA LINE MW 165 este un subwoofer auto ce face parte din seria Monza, renumita pentru performante acustice excelente si instalare foarte facila. Cunostintele vaste cu privire la problemele ce apar adesea in randul sistemelor audio, precum si dezvoltarea continua a tehnologiilor si materialelor utilizate, sunt argumentele solide ale acestei serii de componente destinate sectorului auto.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Subwoofer-ul auto INDIANA LINE MW 165 propune un con ramforsat cu mica-polipropilena, o infasurare dubla si un flux inalt al sistemelor cu magneti. Acesta este capabil sa livreze un raspuns liniar, o viteza ridicata si un control tranzitoriu total, sunetul fiind transparent iar tonajul echilibrat.

Un sistem audio poate oferi performante maxime doar daca este corect instalat. Pentru asta este nevoie de o cunoastere buna a acusticii si mencanicii fiecarei masini. De aceea, este de preferat ca instalarea sa se realizeze de personal autorizat. In mare, difuzoarele trebuiesc fixate in zone ferite de praf, umiditate si obiecte in miscare… de preferat, sa fie folosite gaurile de montare standard, daca este posibil. Pentru a evita eventualele daune, trebuie oprit radio-ul masinii inainte de instalare. Subwoofer-ul INDIANA LINE MW 165 trebuie conectat la radio prin intermediul unui cablu de calitate ridicata. Toate cablurile trebuiesc rutate prin intermediul unui dispozitiv de protectie pentru a evita apropierea de dispozitive electronice, de cablajul auto sau de partile generatoare de caldura. In plus, trebuie sa fiti atenti la polaritati.

SUBWOOFER AUTO INDIANA LINE MW 165

Verdict

Concluzia noastra este ca INDIANA LINE MW 165 este un subwoofer pasiv, destinat segmentului audio, care odata ce a fost instalat conform instructiunilor de mai sus, este capabil de performante acustice remarcabile. Acesta se remarca in fata principalilor competitori prin rapiditate, control, precizie si dinamica, toate acestea oferite la un pret foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
INDIANA LINE MW 165

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search