La ofertă

CABLU INTERCONECT TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA

TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA

(Cablu interconect)

TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA este unul dintre cele mai performante cabluri interconect, comercializate la un pret atat de atractiv. Acesta nu exagereaza cu focusul sau rezolutia extrema, ci include elegant in imaginea totala cele mai fine nuante pentru a nu obosi urechea ascultatorului. Astfel de cabluri sunt recomandari pe care le poti face cu incredere prietenilor apropiati si de ce nu, daca esti pasionat, sa le incluzi chiar in portofoliul tau.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

TELLURIUM Q este o companie englezeasca infiintata destul de recent, dar care si-a dobandit rapid locul in topul producatorilor pe segmentul cablurilor de inalte rezolutie. Intrucat strategia brand-ului este de a nu oferi detalii cu privire la tehnologiile de constructie sau materialele utilizate, vom trece direct la analiza performantei acustice, in fond, aceasta fiind cea mai importanta.

Performanta acustica

Rutarea cablurilor interconect TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA a durat putin mai mult decat ma obisnuisera cele din portofoliul meu (Nebrion). Timp de 8 ani, nu am gasit nimic care sa se potriveasca mai bine sistemului meu din punct de vedere al sincronizarii, detaliului, netezimii si structurii pe care acesta le putea afisa. Imediat dupa ce am testat interconectul Black Diamond a trebuit sa-mi recalibrez toate perceptiile. Acesta ofera tot ceea ce am enumerat mai sus, dar intr-un mod care m-a facut sa inteleg ca Nebrion-ul meu era limitat, restrand si mascat. Nu m-as fi gandit niciodata ca poate exista o diferenta superioara atat de mare fata de ceea ce am in portofoliu acum.

Cablurile TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA ofera un echilibru impresionant, avand neutralitate, dar ramananc totusi angajate emotional. Neutralitatea nu implica doar uniformitatea tonala, ci si acea libertate a artificiilor de a conferi un sunet extraordinar de natural. Bass-ul puternic extins este urmat de mediile bine articulate, nu foarte calde si de inaltele care nu sunt nici ascunde, nici diafane. Dinamicitatea si culoarea tonala sunt la nivelul celor oferite de cabluri mult mai costisitoare.

Sistemele ideale pentru cablurile interconect TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA vor fi cele deja echilibrate, eventual cu o supradoza accentuata de trebble. In cazul in care inaltele sistemului sunt lipsite de aer iar bass-ul prezinta probleme de precizie, va fi de preferat o alta gama de cabluri Tellurium Q. Pe blogul nostru, le-am aprofundat pe majoritatea.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA impresioneaza si surprinde in acelasi timp. Aceste cabluri interconect par sa ofere tot ceea ce ma obisnuisera cablurile aflate deja in portofoliu, dar la un nivel superior. Pot afirma chiar ca acest cablu este cel mai performant dintre cele care au trecut prin sistemul meu. In plus, consider ca pretul la care se comercializeaza, chiar daca nu este un entry-level, este cu siguranta unul foarte atractiv pentru impatimitii acestui fenomen.

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q BLACK DIAMOND RCA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search