La ofertă

AMPLIFICATOR DE PUTERE XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK

XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK

(Amplificator de putere, 1 canal, 1.7 V, 10 Hz – 100 kHz, RCA, XLR, 13 kg)

XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK este un amplificator de putere, monobloc, foarte rafinat. Acesta ii propune utilizatorului o reproducere calitativa a sunetului, la un pret la care nu sunt multi alti competitori care o fac.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Set-up

Chiar daca am detinut de-a lungul timpului o multitudine de amplificatoare, niciodata nu am avut in posesie unul monobloc. Cei de la AVmall mi-au oferit recent oportunitatea de a testa XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK iar audiofilul din mine nu a ratat sansa de a-l pune la treaba impreuna cu unul din sistemele mele. Set-up-ul a mai inclus un pre-amplificator Audio Alchemy DLC, un psu Power Station Two, interconectate cu cabluri de un metru Cardas Golden Cross. Ca sursa am folosit Meridian 500 legat la DAC-ul meu modificat EAD7000 HDCD prin intermediul unui cablu Illuminati D-60 de 0.5 m lungime. In cele din urma, am legat la amplificator prin intermediul unui cablu tot de la Cardas Golden Cross, panourile audio Magneplanar MG-llc, crossover-ele pasive ducand bass-ul la 6dB/octava (la 100 Hz) pentru integrarea fara probleme a subwoofer-elor imense Dynaudio controlate de un ICBM Outlaw și conduse de un Hafler DH-500 puternic modificat.

Performanta acustica

Cu o gramada de CD-uri si vinyl-uri pregatite, m-am pozitionat fix in mijloc, stiti voi, locul acela perfect pentru auditii. Retineti ca amplificatorul XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK a fost utilizat anterior doar o saptamana, asta insemnand in jur de 168 ore. Stiu din experienta ca majoritatea amplificatoarelor necesita 300-500 de ore de rodaj pentru a ajunge la cea mai buna calitate, totuși, aici am inceput auditia.

La inceput, am ales Sheffield Drive pentru a incalzi sistemul. Am ales piesa 13, Drum Improv de Jim Keltner. Fiind tobosar in trecut, iubesc aceasta piesa si consider ca poate demonstra adevarata valoare a unui drum-kit. Cu doua microfoane supradimensionate deasupra kit-ului si unul in fata tobei de bass, aceasta tehnica de inregistrare nu pierde niciun detaliu, rezolutia fiind foarte inalta. Tobele sunau atat de real incat, inchizand ochii, simteam ca sunt chiar in fata mea. Fiecare atingere a acestora reda un sunet maret, ce face ca incaperea sa para una imensa. Desi ma asteptam sa apara ceva distorsiuni datorita inregistrarii live, acestea au fost inexistente. Nu stiu daca reusiti, dar incercati sa va imaginati un soundstage amplu si profund. Tot ce am putut spune a fost WOW! Rapiditatea amplificatorului XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK a permis captarea unui efect de sunet 3D atunci cand Jim a dat asaltul asupra kit-ului sau de tobe. Impactul s-a simtit ca si cum ar fi fost chiar in fata mea, camera transformandu-se parca in studioul in care a fost realizata aceasta inregistrare… un sentiment magic. Practic, amplificatorul nu a dezamagit nicio clipa.

Verdict

Concluzia noastra este ca XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK este un amplificator monobloc, foarte performant, comercializat la un pret pe care si-l pot permite si oamenii din clasa de mijloc, fara a fi nevoiti sa-si vanda una dintre masini. Acesta are un design minimalist si dimensiuni compacte, astfel ca-si poate gasi foarte usor locul in camera de auditie. Constructia simpla, bazata pe tehnologii moderne, va garanta o fiabilitate excelenta, utilizatoru-l putandu-se bucura de avantajele acestuia poate chiar intreaga viata. 

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
XINDAK XA-8800MNU MONOBLOCK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search