La ofertă

Apple AirPods Pro 2 Review: Merită achiziționate? 

Casti Apple Airpods Pro (2nd Generation)

Apple AirPods Pro 2 sunt acele căști pe care le vrem cu toții, dacă trecem peste prețul ridicat. Ne bucură faptul că Apple a reușit să livreze un produs Premium, ce vine cu multe funcționalități noi ce au îmbunătățit considerabil experiența utilizatorului.

Atunci când îți dorești performanță și claritate în sunet, AirPods Pro 2 pot fi soluția optimă. Lansate în Septembrie 2022, a doua generație de AirPods Pro se află în topul celor mai recomandate și apreciate căști wireless, iar asta nu este de mirare. 

Prin lansarea căștilor AirPods Pro 2, Apple ridică standardul de ascultare la un nou nivel, mult mai performant și bazat pe puterea algoritmilor de calcul pentru a oferi o experiență aparte. Noi le-am testat și putem spune ca AirPods Pro 2 merită încercate, mai ales când vin cu atât de multe schimbări benefice, menite să ofere experiențe audio de neegalat. 

În continuare te invităm să descoperi care sunt atuurile căștilor AirPods Pro 2 și de ce sunt una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. 

Despre AirPods Pro 2 

AirPods Pro 2 vine cu același design, dar cu multe funcționalități noi ce deturnează modelele precedente, AirPods 2, și AirPods 3. De la integrarea funcției de anulare activă a zgomotului, la transparență adaptivă și nu în ultimul rând, integrarea cipului H2, AirPods Pro 2 sunt cea mai bună alegere pentru uz personal și profesional. 

Fie că asculți muzică clasică sau rock, te uiți la filme sau le folosești la birou, AirPods Pro 2 vine un o gamă largă de frecvențe audio, iar conectivitatea crescută cu alte device-uri Apple alcătuiesc un ecosistem user-friendly, ușor de gestionat. 

Deși sunt cele mai costisitoare căști wireless din gama Apple, AirPods Pro 2 oferă cele mai așteptate schimbări, printre care îmbinarea perfectă dintre sunetul personalizat spațial și camera TrueDepth, ce îți creează profilul tău unic în doar câteva momente. O dată încheiat procesul, profilul tău va fi actualizat pe toate dispozitivele tale din ecosistemul Apple. 

Mergem mai departe, iar în a doua parte reviewului AirPods Pro 2 discutăm în detaliu specificațiile tehnice și care sunt atuurile căștilor Apple și de ce merită să investești în ele. 

AirPods Pro: Care Sunt Schimbările Majore? 

În primul rând, nu putem trece cu vederea peste principalele upgrade-uri: carcasa și autonomia bateriei, îmbunătățirea cipului, a driverului și amplificatorului ce oferă o experiență senzorială unică. Adăugarea comenzilor tactile pe tija căștilor îți oferă și mai mult control, indiferent că asculți muzică sau ești într-o convorbire telefonică. 

Carcasa și Autonomia Bateriei AirPods Pro 2 

Acum că am trecut în revista cele mai importante schimbări, continuăm cu carcasa căștilor AirPods Pro 2. Deși la prima vedere nu pare a fi o schimbare majoră, având aceeași formă și dimensiune, carcasa de încărcare MagSafe te va impresiona plăcut prin micile detalii care fac diferența. 

Pe lângă faptul că îți poți personaliza carcasa căștilor AirPods Pro 2 cu emojiul preferat, astfel încât să nu le mai furi pe ale iubitului, acum le poți atașa mici accesorii datorită inelului cu șnur.  

În plus, carcasa vine cu un difuzor incorporat ce te ajută să localizezi cu ușurință căștile cu ajutorul funcției Precision Finding și a noului cip U1, și te avertizează atunci când bateria este descărcată sau când asocierea este finalizată. 

Un alt avantaj al carcasei de încărcare MagSafe este sistemul de atașare în dock-ul de încărcare. Aceasta se fixează cu ușurință, având o puternică conexiune, ceea ce nu putem spune de AirPods 3, unde puterea dock-ului este mai slabă.  

Totodată, pentru o eficiență ridicată, acum poți reîncărca carcasa căștilor AirPods Pro 2 cu ajutorul încărcătorului Apple Watch. Te bucuri de până la 6 ore de audiție cu anularea activă a zgomotului și aproximativ 30 de ore de audiție totală cu anularea zgomotului de fundal prin utilizarea carcasei.  

AirPods Pro 2 Review: Performanța Cipului H2 

Acum este mai ușor să te bucuri de un sunet vibrant, cu note înalte clare și un bass amplificat datorită cipului H2. Alături de un driver puternic, AirPods Pro 2 oferă o gamă largă de tonalități noi, de la cele low și mid din hip-hop, până la cele înalte din filme sau jocuri. 

AirPods Pro 2 sunt prima generație de căști Apple ce beneficiază de integrarea noului cip H2. Acest cip are rolul de a amplifica unele caracteristici, precum anularea activă a zgomotului de fundal care este de 2 ori mai performantă. La un volum ridicat, AirPods Pro 2 nu produce distorsiuni auditive, iar cu ajutorul tehnologiei EQ te poți bucura de un sunet personalizat, în funcție de forma urechii.  

Puterea cipului H2 poate fi observată în timp real și amplifică sistemul transparenței adaptive pentru a te bucura de o constantă prin minimalizarea sunetelor gălăgioase din jur ce depășesc 85 de decibeli. 

AirPods Pro 2 și Comenzile Tactile 

De acum îți este mai ușor să schimbi piesa, să ajustezi volumul și chiar să preiei apeluri cu ajutorul comenzilor tactile. O nouă funcționalitate integrată într-un mod estetic și practic.  

AirPods Pro 2 este primul model din familia Apple ce include comenzile tactile, căci, până acum modelele trecute au integrat fie senzorul de presiune, fie modul de apăsare dublă. 

Glisezi pentru a regla volumul, apeși pentru a reda muzica sau pentru a răspunde, și ții apăsat pentru a comuta între anularea activă a zgomotului și transparența adaptivă. 

AirPods Pro 2: Specificații Tehnice Generale 

Tehnologie audio: 

 • Driver personalizat de difuzor Apple, cu rezonanță înaltă;
 • Amplificator personalizat, cu gamă dinamică largă;
 • Anulare activă a zgomotului;
 • Transparență adaptivă;
 • Sistem cu orificii de aerisire pentru egalizarea presiunii;
 • Audio spațial personalizabil, cu urmărirea dinamică a mișcărilor capului;
 • Egalizare adaptivă. 

Senzori: 

 • Microfoane duale cu tehnologie beamforming;
 • Microfon cu orientare interioară;
 • Senzor skin-detect pentru detectarea purtării;
 • Accelerometru cu detectarea mișcării;
 • Accelerometru cu detectarea vorbirii;
 • Comenzi tactile. 

Cip: 

 • Cip Apple H2 pentru căști;
 • Cip Apple U1 în carcasa de încărcare MagSafe. 

Rezistență la transpirație și apă:

 • IPX4 Pods Pro și carcasa de încărcare. 

Mărime și greutate (fiecare): 

 • Lungime: 30,9 mm;
 • Lățime: 21,8 mm;
 • Grosime: 24,0 mm;
 • Greutate: 5,3 g.

Mărime și greutate carcasă: 

 • Lungime: 45,2 mm;
 • Lățime: 60,6 mm;
 • Grosime: 21,7 mm;
 • Greutate: 50,8 g.

Conexiuni: 

 • Tehnologie wireless Bluetooth 5.3. 

Pentru mai multe detalii și specificații tehnice te rugăm să consulți pagina oficială. 

AirPods Pro 2 Review: Pro sau Contra? 

Ce ne place la AirPods Pro 2? 

 • Carcasa de încărcare MagSafe este personalizabilă, are un difuzor integrat, iar alături de sistemul de încărcare, AirPods Pro 2 se clasează în categoria căștilor Premium.
 • Autonomia bateriei: Până la 6 ore de audiție cu anularea activă a zgomotului și aproximativ 30 de ore de audiție totală cu anularea zgomotului de fundal datorită carcasei.
 • Performanța Cipului H2.
 • Îmbunătățirea comenzilor tactile. 

Ce nu ne place la AirPods Pro 2? 

 • Unii utilizatori au menționat faptul că sistemul de conectivitate dintre dispozitivele Apple nu funcționează la fel de bine. Atunci când preiei un apel, deși instant intră pe modul de căști, conexiunea se pierde și trebuie manual, în timpul apelului să treci înapoi pe modul de căști.
 • Prețul ridicat poate fi un impediment. În USA prețul lor este de $249, dar în România, datorită inflației prețul mediu este în jur de $300.  

Verdict Apple AirPods Pro 2 Review 

În concluzie, Apple AirPods Pro 2 sunt acele căști pe care le vrem cu toții, dacă trecem peste prețul ridicat. Ne bucură faptul că Apple a reușit să livreze un produs Premium, ce vine cu multe funcționalități noi ce au îmbunătățit considerabil experiența utilizatorului.

Numai prin simpla integrare a unui cip mai bun, H2, Apple a ridicat nivelul de performanță al căștilor AirPods Pro 2. Iar în relație cu driverul, amplificatorul, și sunetul spațial, utilizatorul se poate bucura de un sunet clar, cu un bass puternic, și o gamă largă de frecvențe audio. 

Noi le-am testat, le-am îndrăgit, și sperăm că acest Apple AirPods Pro 2 review îți va fi de ajutor! 

Casti Apple Airpods Pro (2nd Generation)

Apple AirPods Pro 2 sunt acele căști pe care le vrem cu toții, dacă trecem peste prețul ridicat. Ne bucură faptul că Apple a reușit să livreze un produs Premium, ce vine cu multe funcționalități noi ce au îmbunătățit considerabil experiența utilizatorului.

Search