La ofertă

Căști Wireless Google Pixel Buds Pro 

Căști wireless Google Pixel Buds Pro

Fiind un accesoriu de nelipsit din viața noastră, Pixel Buds Pro sunt cu siguranță o alegere perfectă, indiferent că este vorba de cinematografie, muzică sau alte experiențe plăcut auditive.

Atunci când cauți cele mai performate căști wireless, nu ai cum să omiți Google Pixel Buds Pro ce te vor cuceri de la prima utilizare. Fiind un accesoriu de nelipsit din viața noastră, Pixel Buds Pro sunt cu siguranță o alegere perfectă, indiferent că este vorba de cinematografie, muzică sau alte experiențe plăcut auditive. 

Putem spune că alegerea căștilor wireless poate fi un proces meticulos și tehnic, dar asta nu ar trebuie să te sperie. În continuare vom analiza performanțele audio, designul minimalist și elementele ce fac ca aceste căști wireless, Pixel Buds Pro, să fie o alegere excelentă. 

Haideți să aflăm mai multe! 

Află Mai Multe Despre Pixel Buds Pro 

Lansate în Iulie 2022, Pixel Buds Pro impresionează cu un cumul de funcționalități smart, comparativ cu modelele predecesoare, ceea ce denotă faptul că de la un model la altul Google a fost consecvent în livrarea unui produs complex și performant. 

Pixel Buds Pro sunt varianta îmbunătățită a seriei A din 2020, și vin cu acele caracteristici esențiale pe care le așteptam cu toții: Active Noise Cancellation și baterie mai performantă ce îți permite ascultarea până la 31 de ore. În rest, și-au păstrat elementele distincte pe care mulți utilizatori le apreciază. 

Un alt aspect important este faptul că te poți conecta la Pixel Buds App pentru mai mult control, beneficiezi de puțin ajutor cu doar o simplă comandă vocală precum “Hey Google”, și datorită conectivității de tip “multipoint” poți comuta automat între dispozitive, inclusiv iOS și Android 3. 

Pixel Buds Pro: Care Sunt Specificațiile Tehnice 

Setarea se face cu ușurință, chiar din momentul în care le deschizi sau poți ține apăsat pe butonul din spatele carcasei pentru a începe procesul de conectare la telefon. Sistemul Google Fast Pair este disponibil și pe Android. 

O dată ce procesul de conectare a luat sfârșit, opțional, poți instala Pixel Buds App pentru a avea acces la alte funcții adiționale, dar aici trebuie menționat faptul că aplicația este disponibilă doar pe Android. Iar dacă ești un mare fan al produselor Google și deții telefonul Pixel, atunci instalarea aplicației nu mai este necesară.  

Cu ajutorul aplicației poți avea acces la funcția Google Assistant pentru a te bucura de o utilizare cu totul wireless doar cu ajutorul comenzilor vocale. Funcția de anularea a zgomotului de fundal poate fi comutată și din aplicație dar poate fi și din gesturi tactile chiar pe caști. 

Pixel Buds Pro oferă un plus de confort, iar formatul mic al căștilor fac ca această pereche să fie  potrivită pentru marea majoritate a utilizatorilor și tipologiilor de urechi. Tips-urile din silicon sunt moi și flexibile, ce permit o bună fixare, iar acestea sunt pe 3 mărimi, cea medie fiind cea standard, deja montată. Mulți utilizatori s-au bucurat de faptul că Pixel Buds Pro sunt atât de comode și pot fi purtate timp îndelungat fără dureri sau alte inconveniențe. 

Trecem acum la designul căștilor, unde menționăm faptul că Pixel Buds Pro prezintă o evoluție a modelelor trecute din seria A ce vine cu un design mai rotunjit, deși pentru unii utilizatori poate să nu mai emane atât de multă eleganță.  

Culoarea căștilor poate fi observată doar pe partea circulară exterioară, asemeni modelului Pixel Buds din 2020. Pixel Buds Pro sunt disponibile pe negru, coral, fog, cărbune și lemongrass. 

Carcasa este alba cu un finisaj mat, indiferent de culoarea căștilor Pixel Buds Pro. Suprafața exterioară este foarte fină, iar interiorul carcasei este de asemenea cu un finisaj mat negru, foarte plăcut la atingere. 

Marginile carcasei sunt foarte atent lucrate, astfel încât capacul rămâne fix atunci când carcasa este deschisă, și totodată, se închid cu ușurință eliminând orice posibilitate de a se deschide din greșeală. 

O altă funcționalitate ce te va surprinde într-un mod plăcut este Volume EQ. Aceasta are rolul de a oferi un boost bass-ului atunci când asculți muzică la un volum mic, si va crește gradual o dată cu modificarea volumului.  

Totodată, Pixel Buds Pro îți permite conectarea la două device-uri diferite în același timp, fiind mai ușor să faci comutarea de pe muzica pe apel telefonic.  

Performanță  

 • Pixel Buds Pro au un singur driver dinamic de 11mm și suportă conexiunea Bluetooth 5.0. 

Model

 • In-ear;

Raza de acțiune

 • 10 m; 

Brand compatibil

 • Universal;  

Tip conectivitate

 • Bluetooth 5.0;  

Funcții 

 • Noise Cancelling;  

Autonomie 

 • 11 ore fără Active Noise Cancellation și 31 ore cu carcasa de încărcare; 

Culori disponibile 

 • Coral, Fog, Charcoal, și Lemongrass; 

Încarcare

 • USB Type-C; 

Caracteristici fizice

 • Greutate cască: 6.2g;
 • Carcasă: 62.4g;

Plusuri și Minusuri Pixel Buds Pro 

Pixel Buds Pro vine cu o mulțime de plusuri ce fac ca acest model Premium să se ridice cu mult peste cel precedent. 

 • Designul Compact al căștilor oferă o bună stabilitate în timpul utilizării, mai ales datorită tips-ului de cauciuc atașat căștii;
 • ANC sau anulare activă a zgomotului cu Silent Seal;
 • Timp total de ascultare este de 31 de ore, comparativ cu 24 de ore la Pixel Bud A-series;
 • Conexiune Bluetooth performantă, fără întreruperi frecvente de sunet;
 • IPX4 pentru rezistență la apă; 

Minusuri Pixel Buds Pro

 • Modul de transparență ar putea fi îmbunătățit;
 • Nu există suport pentru codecuri Bluetooth avansate;
 • Calitatea microfonului ar putea fi îmbunătățită pentru o mai bună claritate;

Pixel Buds Pro Review Verdict 

Cu siguranță putem spune ca Pixel Buds Pro sunt cele mai performante căști din familia Google de până acum, mai ales că au îmbunătățit aspectele deficitare ale seriei A, precum defectele de conectivitate, integrarea sistemului Active Noise Cancellation și nu în ultimul rând performanța ridicată a bateriei. 

În general Pixel Buds Pro sunt o alegere performantă, indiferent că sunt folosite pentru gaming, muzică sau la antrenamente. Cu o autonomie de până la 11 fără ANC și 7 ore cu active noise cancellation, Pixel Buds Pro este o alegere excelentă pentru utilizarea îndelungată, fără a fi necesară încărcarea constantă a bateriei.
 

Alege Pixel Buds Pro și convinge-te singur de performanța acestora!

Căști wireless Google Pixel Buds Pro

Fiind un accesoriu de nelipsit din viața noastră, Pixel Buds Pro sunt cu siguranță o alegere perfectă, indiferent că este vorba de cinematografie, muzică sau alte experiențe plăcut auditive.

Search