La ofertă

AMPLIFICATOR INTEGRAT XINDAK XA-6950(II)

XINDAK XA-6950(II)

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

XINDAK XA-6950(II)

(Amplificator integrat, 3 RCA, 1 XLR, 1 USB, Frecventa de raspuns: 10 Hz – 100 kHz, Sensibilitate intrare: 300 mV, 28 kg)

XINDAK XA-6950(II) este unul dintre cele mai noi amplificatoare integrate din cataloul producatorului. Afisand la exterior un design similar cu cel al lui A600E, foarte apreciat la vremea lansarii, XA6950 II ofera aceeasi calitate a incintei si promite o excelenta performanta acustica, la un pret foarte mic.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Pentru inceput, dorim sa va aducem la cunostinta ca brand-ul chinezesc Xindak este unul dintre liderii productiei de aparatura hi-fi, avand un portofoliu vast din care fac parte, pe langa amplificatoare, CD playere, boxe, cabluri HI-Fi si multe altele. Toate produsele au la baza tehnologii solide, testate si dezvoltate in cei peste 30 ani de activitate.

Design

XINDAK XA-6950(II)

XINDAK XA-6950(II) este un amplificator hibrid tub/tranzistor, in care stadiul de preamplificare se bazeaza pe doua tuburi 6922, in timp ce treapta de amplificare puternica este un solida, actualmente 40 W de clasa A pura. In afara de XLR si cele trei intrari RCA, amplificatorul mai ofera o intrare USB, compatibila cu o gama larga de surse audio. Amplificatorul este protejat la supratensiuni si impotriva iesirii DC.

Performanta 

Noi am testat amplificatorul XINDAK XA-6950(II) impreuna cu boxele Aurum Cantus V-30M si cablu Jorma Design no.3. Sunetul a fost unul plin de culoare, generos si puternic, cu bass profund, medii bogate si inalte placute. Cantitatea de bass livrata din aceste boxe compacte ne-a impresionat placut. Amplificatorul are o putere mai mult decat suficienta pentru a ajuta Aurum Cantus V-30M sa redea un sunet masiv, fara rezonante sau distorsiuni.

De departe, combinatia este una excelenta si una peste alta sunetul are o calitate remarcabila. Totusi, am observat un aspect care lasa loc de imbunatatiri. In opinia mea, timbrul nu este unul 100% natural. Majoritatea ascultatorilor s-ar putea sa nu fie sensibili la acest lucru, la mine fiind o abilitate dobandita in mai bine de un deceniu de experienta pe acest segment. Prin timbru ma refer la tonalitate, mai exact modul in care componentele audio exprima textura si caracterul fiecarui instrument. In cazul amplificatorului XINDAK XA-6950(II), exista o natura electronica a instrumentelor care consider ca ar trebui sa sune putin mai convingator. Pianul, corzile și chitara sună proporțional, doar puțin sintetic. La inceput am avut impresia ca este vina boxelor sau a intregului set-up, insa, am testat si alte produse (Apogee Centaurs), rezultatul fiind unul similar.

Indiferent din ce unghi l-ati privi, XINDAK XA-6950(II) arata minunat. Retineti radiatoarele curbate, mari si eficiente. Chiar daca am sesizat neajunsul cu timbrul, aspect pe care probabil 8 din 10 audiofili nu-l remarca, inca mi se par iesite din comun performantele pe care acest amplificator le atinge cu un pret atat de accesibil.

Verdict

Concluzia noastra este ca XINDAK XA-6950(II) este un amplificator care livreaza fara efort un sunet solid si puternic, impresia acustica fiind una destul de relaxata. Sincer ca spun ca va va fi greu sa gasiti toate aceste caracteristici la un amplificator comercializat la un pret similar. Adaugati la acest aspect stralucirea maiestuasa a mediilor si refuzul amplificatorului de a distorsiona la volume ridicate de sunet si veti observa ca investitia devine una destul de atractiva. Faptul ca timbrul nu m-a satisfacut pe deplin, nu este suficient pentru a nega ca prin achizitia acestui amplificator faceti o afacere foarte buna. Audiofilii care nu dispun de buget nelimitat, ar trebui sa nu mai stea pe ganduri!

XINDAK XA-6950(II)

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search