La ofertă

CABLU INTERCONECT TELLURIUM Q BLACK RCA

TELLURIUM Q BLACK RCA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TELLURIUM Q BLACK RCA

(Cablu  interconect)

TELLURIUM Q BLACK RCA este un alt cablu interconect lansat de brand-ul englezesc pe baza acelorasi standarde de calitate, binecunoscute in intreaga lume audio. Directorul tehnic Colin Wonfor, un om care este foarte apreciat in industrie prin prisma faptului ca a conceput amplificatorul Inca Tech Claymore, si-a demonstrat inca o data reputatia cu ajutorul acestei game de cabluri cu abilitati speciale. Acest lucru nu mai surprinde pe nimeni, avand in vedere ca la o simpla privire asupra CV-ului sau iti sar in ochi design-ul amplificatoarelor Magnum si functia avuta in cadrul NASA.

Va vom oferi, in acest articol, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Ei bine, dupa lansarea cablurilor de boxe, apar pe piata cele 3 cabluri interconect: RCA, XLR si DIN. Producator anunta ca toate o largime excelenta a benzii, foarte buna coerenta a fazelor si detalii imbunatatite substantial in comparatie cu alte cabluri. La fel ca si pana acum, detaliile cu privire la tehnologiile si materialele utilizate raman secrete, intrucat nu se doreste impartasirea acestora cu competitorii. Asadar, ne vom axa review-ul pe calitatea acustica, cea care in final este cea mai importanta.

Performanta acustica

Este fascinant sa ai la dispozitie 3 variante diferite de conectori pentru acelasi tip de cablu, insa, noi ne vom concentra atentia in acest articol asupra conectorului RCA. Asadar, am utilizat un cablu interconect TELLURIUM Q BLACK RCA, cu lungime de 1 m, acesta fiind rodat in prealabil timp de 24h cu ajutorul unui burn-in CD Densen. Conectand un DAC dCS Debussy cu amplificatorul meu integrat Musical Fidelity AMS35i, prin intermediul acestui cablu RCA, am fost impresionat inca din start de soundstage-ul larg deschis si de natura expansiva a inregistrarii acustice, care au creat un efect de vasta invaluire.

Piesa „The Crystal Ship” de la The Doors suna profund si catifelat, dar in acelasi timp foarte detaliat. Fluxul minunat al muzicii nu este paralizat de zgomote, asa cum se intampla in cazul altor cabluri RCA. Sunetele curg intr-un mod natural, fiind lipsite de culori stridente.

Verdict

Concluzia noastra este ca TELLURIUM Q BLACK RCA este unul dintre cele mai bune cabluri comercializate pe acest segment de pret… cel putin pentru sistemul meu. Practic, nu am niciun aspect negativ de evidentiat. La capitolul remarci pozitive voi aminti tonalitatea lipsita de zgomote, soundstage-ul excelent, muzicalitatea armonioasa si naturaletea sunetelor. 

In plus, urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
TELLURIUM Q BLACK RCA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search