La ofertă

CONDITIONATOR PLIXIR ELITE BAC 400

PLIXIR ELITE BAC 400

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

PLIXIR ELITE BAC 400

(Conditionator cu 4 iesiri, 260 W RMS, 400 W incarcare maxima pe termen scurt, maxim 5 W consum in asteptare, 8.6 kg)

PLIXIR ELITE BAC 400 este un conditionator de putere foarte performant, care nu are pierderi macrodinamice, dar are un bass bine definit, oferind, in acelasi timp, medii si inalte delicate si avand o concentratie fascinanta asupra activitatilor microdinamice. Utilizand cel mai echilibrat transformator din lume, Noratel XQ, personalizat in conformitate cu specificatiile stricte ale brand-ului asiatic (Singapore), ii ofera, in cel mai natural mod, cateva functii esentiale unui AC Power: izoleaza sistemul hifi fata de zgomotul produs de sursa de curent alternativ. imbunatateste dinamica si puterea livrata, creste durata de utilizare (cu cat se rodeaza, cu atat suna mai bine, intrucat nu are circuite electronice sau baterii care se pot degrada).

Va vom oferi in continuare, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Constructia conditionatoarelor din gama Elite este una destul de solida, avand o incinta metalica imaculata. Proportiile sunt elegante iar partea frontala este robusta. PLIXIR ELITE BAC 400 este al doilea produs din gama respectiva ca dimensiune si are o masa nu foarte mare, 8.6 kg. Asadar, design-ul confera incredere. Gama mai cuprinde alte 3 modele care se disting prin furnizarea puterii maxime si prin numarul de prize. BAC 150 si BAC 400 sunt destinate pentru CD playere, record playere, amplificatoare phono si headfi, preamplificatoare, DAC-uri, streamere si computere. BAC 1500 su BAC 3000 pot face fata rig-urilor complete, incluzand amplificatoare de mare putere.

Intrucat aveam un spatiu redus pentru configurarea desktop-ului meu de acasa, facand research am descoperit gama compacta de conditionatoare de putere a acestui brand sigaporez, care pe langa avantajul locului ocupat imi promitea si o putere mai curata. Am dat fuga la showroom-ul celor de la AVmall pentru a incerca PLIXIR ELITE BAC 400 si ulterior l-am comandat.

PLIXIR ELITE BAC 400

Setup-ul desktop-ului meu include un CD Player Cambridge Audio 840C si un amplificator cu tub pentru casti Woo Audio WA22. Conectandu-le pe ambele la PLIXIR ELITE BAC 400 am observat un zgomot de fond mai redus fata de ce ma obisnuise prelungitorul meu japonez. Dupa cateva zile de utilizare am remarcat o dinamica imbunatatita considerabil si o sonorizare mai stratificata si mai precisa. Muzica suna mult mai natural si mai interesant. Acest conditionator de putere completeaza atat de bine setup-ul meu incat nici nu-mi puteam imagina ca poate fi posibila o astfel de imbunatatire.

Daca doriti sa testati personal conditionatorul de putere PLIXIR ELITE BAC 400 puteti merge la showroom-ul AVmall sau il poteti comanda direct de la link-ul de mai jos, beneficiind si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;
PLIXIR ELITE BAC 400

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search