La ofertă

JBL Charge 5 Review 

Boxa portabila JBL Charge 5, Bluetooth, Pro Sound

BL Change 5 este o boxă Bluetooth performanta, ce oferă un sunet puternic și detaliat, perfect pentru petreceri sau diferite ieșiri.

Muzica poate fi cu tine oriunde și oricând, fie că ești acasă, în deplasare sau la o petrecere. În această eră digitală, ascultarea muzicii se face mai mult prin intermediul platformelor de streaming, însă experiența nu este întotdeauna cea mai bună, mai ales dacă nu folosești măcar niște căști. Totuși, pentru o experiență muzicală autentică, o boxă portabilă este opțiunea perfectă. 

Astăzi vă vom prezenta JBL Charge 5, o boxă portabilă care oferă un sunet puternic și clar cu o calitate ridicată a bass-ului și a sunetului stereo. Este mai mult decât o simplă boxă portabilă, este un dispozitiv care îți permite să îți împărtășești muzica cu ceilalți și să creezi o atmosferă plăcută oriunde te afli. 

Haide să aflăm mai multe despre JBL Charge 5. 

Despre JBL Charge 5 

JBL Charge 5 este o boxă portabilă creată de celebrul brand JBL, care a fost lansată în vara anului 2021, ca un nou membru al celebrei serii de boxe portabile JBL Charge. Aceasta a fost prezentată în cadrul unui eveniment special organizat de JBL, eveniment la care această boxă s-a remarcat prin calitatea sunetului și autonomia ridicată a bateriei.  

Cu o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, poți asculta muzica preferată întreaga zi, fără să-ți faci griji că bateria se va descărca. Pe lângă, funcția de încărcare rapidă îți permite să obții până la 2 ore de redare cu doar 15 minute de încărcare. 

Boxa este rezistentă la apă și praf, conform standardului IP67*, fiind potrivită pentru utilizare în activitățile tale în aer liber. Poți lua boxa la plajă, la camping, la piscină sau oriunde te duci să te distrezi, fără să-ți faci griji că va fi afectată de apă sau praf.  

*IP67 se referă la capacitatea dispozitivelor de a rezista la praf, nisip și lichide. Prima cifră din clasificare indică nivelul de protecție împotriva prafului, cu valori cuprinse între 0 și 6, iar cea de-a doua cifră se referă la nivelul de protecție împotriva lichidelor, cu valori cuprinse între 0 și 8. 

Cu JBL Charge 5, poți să te conectezi la aplicația JBL Portable pentru a accesa mai multe funcții, inclusiv posibilitatea de a personaliza setările EQ și de a conecta alte boxe compatibile JBL Portable. Astfel, poți să-ți personalizezi experiența audio și să asculți muzica într-un mod unic. 

În plus, JBL Charge 5 este disponibilă într-o varietate de culori vibrante, inclusiv albastru, roșu, gri, roz și negru. Astfel, poți să alegi culoarea care ți se potrivește cel mai bine și să-ți personalizezi boxa astfel încât să se potrivească stilului tău. 

Raportat la variantele anterioare de JBL Charge, JBL Charge 5 a adus mai multe îmbunătățiri față de predecesoarea sa, JBL Charge 4. Una dintre cele mai semnificative îmbunătățiri este calitatea sunetului, care a fost îmbunătățită datorită difuzorului mai mare și a tehnologiei de ajustare automată a basului. De asemenea, JBL Charge 5 vine cu Bluetooth 5.1, față de Bluetooth 4.2 prezent pe JBL Charge 4, ceea ce înseamnă o conectivitate mai rapidă și mai stabilă. 

 JBL Charge 5 este, de asemenea, compatibilă cu JBL PartyBoost, o tehnologie care permite conectarea și sincronizarea a mai multor boxe JBL compatibile pentru un sunet mai puternic. 

Pe lângă, JBL Charge 5 are un port USB-C pentru încărcare, spre deosebire de portul Micro-USB de pe JBL Charge 4. 

Deși sunt câteva îmbunătățiri importante, dacă aveți deja JBL Charge 4, trebuie să fiți conștienți de faptul că Charge 5 nu o să reprezinte o diferență majoră sau nu o să fie un produs de 10 ori mai bun. Desigur, Charge 5 este o boxă mai bună, mai nouă, dar dacă aveți un Charge 4, un astfel de update va fi necesar doar dacă sunteți pasionat. 

Specificații Tehnice JBL Charge 5

 • Tip: Boxă Portabilă
 • Tip Conexiune: Bluetooth 5.1, Port USB-C pentru încărcare 
 • Compatibilitate: Universală
 • Microfon: Microfon integrat pentru apeluri telefonice
 • Funcții speciale: Rezistență la apă și praf (IP67) și Funcție de încărcare a dispozitivelor
 • Dimensiuni: 22 x 9.6 x 9.4 cm (L x l x h)
 • Greutate: 0,96 Kg
 • Putere: 30 W 
 • Autonomie: 20 ore 
 • Durată încărcare completă: 4,5 ore 
 • Frecvență: 65 Hz – 20000 Hz
 • Nivel zgomot: >80 dB 
 • Rază de acțiune: 30 m 

Plusuri și Minusuri JBL Charge 5 

Plusuri JBL Charge 5 

 • Designul robust – Carcasa difuzorului este construită dintr-un material robust, ceea ce o face o boxă durabilă. 
 • Calitatea sunetului – JBL Charge 5 oferă un sunet puternic și clar, cu un bass puternic și bine echilibrat. 
 • Baterie – Boxa are o baterie de 7500 mAh, ceea ce oferă până la 20 de ore de redare continuă a muzicii. 
 • Rezistent la apă și praf – JBL Charge 5 are o clasificare IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf, astfel încât poate fi folosită în orice mediu. 
 • Funcția de încărcare a dispozitivelor – Boxa portabilă are o ieșire USB, astfel încât poți încărca alte dispozitive atunci când ești în mișcare. 

Minusuri JBL Charge 5 

 • Dimensiunea – JBL Charge 5 este mai mare și mai grea decât alte boxe portabile, deci poate fi mai dificil s-o transporți. 
 • Lipsa de suport pentru codec-uri de înaltă calitate – Boxa nu suportă codec-uri de înaltă calitate, cum ar fi aptX sau LDAC, ceea ce poate afecta calitatea sunetului. 
 • Timpul de încărcare – Încărcarea completă a bateriei boxei poate dura până la 4,5 ore (4 ore jumătate). 

Verdict JBL Charge 5 Review 

JBL Change 5 este o boxă Bluetooth performantă, ce oferă un sunet puternic și detaliat, perfect pentru petreceri sau diferite ieșiri. Design-ul său modern și elegant se integrează ușor în orice decor și este construit din materiale de calitate superioară. 

Cu o autonomie de până la 20 de ore, JBL Change 5 este ideală pentru utilizarea pe parcursul întregii zile, fără să fie nevoie să încărcați bateria în mod constant. Boxa este și rezistentă la apă, cu o certificare IP67, oferind protecție împotriva ploii și prafului, ceea ce o face perfectă pentru utilizarea în aer liber, fie că vrei să mergi la plajă sau la munte. 

Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că JBL Change 5 nu este la fel de ușor de transportat ca unele alte modele, fiind destul de mare și grea. De asemenea, dacă deja ai JBL Charge 4, update-ul la Charge 5 îl recomandăm doar dacă ești cu adevărat pasionat. 

În general, dacă cauți o boxă Bluetooth puternică și durabilă, cu o autonomie lungă de baterie și protecție împotriva apei și a prafului, JBL Change 5 este o opțiune excelentă pentru tine. 

 

Boxa portabila JBL Charge 5, Bluetooth, Pro Sound

BL Change 5 este o boxă Bluetooth performanta, ce oferă un sunet puternic și detaliat, perfect pentru petreceri sau diferite ieșiri.

Search