La ofertă

Review – Merită să achiziționezi boxa portabilă JBL GO 3?

Boxă portabilă JBL GO3, IPX67, Bluetooth

JBL GO 3 este cea de-a treia versiune a boxelor JBL GO și a fost creată pentru a fi transportată cu ușurință și pentru a fi rezistentă în situații în care alte dispozitive ar putea fi afectate.

Muzica ne înconjoară, indiferent de tabieturi sau locație. În prezent, fiecare utilizator folosește cel puțin o platformă de audio streaming, fie ea Spotify, Apple Music, sau YouTube Music. Desigur, unele momente în care ascultăm muzică necesită o pereche de căști, însă muzica ascultată la o petrecere sau acasă se aude mult mai armonios printr-o boxă Bluetooth.  

Astfel, haide să vorbim despre JBL GO 3, una dintre cele mai compacte boxe Bluetooth lansate de JBL, subsidiara Harman International.  

JBL GO 3 a fost lansată pe 4 martie 2021 și este o opțiune foarte potrivită pentru persoanele care își doresc un dispozitiv compact și portabil. Spre deosebire de JBL GO 2, lansată în 2018, JBL GO 3 vine cu îmbunătățiri semnificative, cum ar fi răspunsul în frecvență, sensibilitatea și versiunea de Bluetooth.  

JBL GO 3 este o boxă portabilă care, deși este compactă și ușor de transportat, surprinde cu un sunet cât se poate de curat și cu funcționalități cu adevărat folositoare.  

Despre JBL GO 3 

JBL GO 3 este cea de-a treia versiune a boxelor JBL GO și a fost creată pentru a fi transportată cu ușurință și pentru a fi rezistentă în situații în care alte dispozitive ar putea fi afectate. Spre deosebire de alte dispozitive asemănătoare, JBL GO 3 se bucură de o rezistență ridicată la praf și lichide, având certificarea IP67*.  

*IP67 se referă la rezistența dispozitivelor la praf, nisip și lichide. Prima cifră reprezintă rezistența la praf și poate varia între 0 și 6, iar cea de-a doua este destinată rezistenței la lichide și variază între 0 și 8.  

JBL GO 3 poate fi folosită cu ușurință în medii umede sau prăfuite, nefiind afectată de astfel de factori. Mai mult, sunetul rămâne cât se poate de clar, chiar dacă boxa este pusă în contact cu praful sau lichidele. Desigur, sunetul poate fi afectat dacă JBL GO 3 se află în totalitate în apă sau în nisip, însă revine imediat la normal dacă dispozitivul este eliminat din mediul umed sau prăfuit. În ceea ce privește rezistența la apă, JBL GO 3 poate rezista sub apă timp de aproximativ 30 de minute. 

În ceea ce privește conectivitatea și compatibilitatea, JBL GO 3 se conectează rapid cu alte dispozitive prin intermediul funcției Bluetooth. Procesul este simplu și implică activarea modului de pairing al boxei și conectarea la dispozitiv prin setările celui din urmă. JBL GO 3 este compatibil cu nenumărate device-uri cu diferite sisteme de operare.  

JBL GO 3 are o durată de cinci ore de audiție, iar în acest caz, nu putem vorbi de o îmbunătățire față de JBL GO 2, întrucât cea din urmă dispune de aceeași autonomie. Pentru o boxă Bluetooth, o autonomie a bateriei de cinci ore poate reprezenta un impediment, întrucât JBL GO 3 poate fi transportată cu ușurință. Atunci când îți dorești să iei boxa cu tine într-o călătorie, spre exemplu, este foarte posibil să îți dorești ca aceasta să aibă o durată de audiție mai îndelungată, astfel încât să nu fii nevoit să o reîncarci pe parcursul sejurului.  

Specificații tehnice 

Tip: Boxă portabilă 

Tip conexiune: Bluetooth (5.1, A2DP 1.3, AVRCP 1.6) 

Compatibilitate: Universală 

Microfon: Nu 

Funcții speciale: Rezistență la apă și praf (IP67) 

Dimensiuni: 8,75 x 7,5 x 4,13 cm 

Greutate: 0,209 Kg 

Difuzoare: Transducer 43 x 47 mm 

Putere: 4,2 W 

Autonomie: 5 ore 

Durată încărcare completă: 2,5 ore 

Frecvență: 110 Hz – 20000 Hz 

Nivel zgomot: 85 dB 

Rază de acțiune: 10 m 

JBL GO 3 – Pro sau contra? 

Ce ne place la JBL GO 3? 

  • Design – JBL GO 3 are un design compact și simplu, ceea ce o face ușor de transportat, chiar și în spații destul de reduse ca suprafață. Mai mult, boxa este prevăzută cu un accesoriu textil care o face foarte ușor de agățat. Fie că este vorba despre un spațiu exterior unde o poți așeza pentru a asculta muzică sau un cârlig atașat ghiozdanului, JBL GO 3 va fi ușor de depozitat; 
  • Funcții – JBL GO 3 este rezistentă la apă și la praf, iar certificarea IP67 o face o alegere ideală pentru mediile umede sau prăfuite; 
  • Preț – Spre deosebire de multe alte dispozitive asemănătoare, JBL GO 3 au un preț foarte accesibil; 
  • Sunet – Luând în considerare dimensiunea dispozitivului, JBL GO 3 oferă un sunet relativ curat și considerabil de puternic; 
  • Funcționalitate – Mai mult ca sigur că JBL GO 3 a fost construită pentru a fi foarte practică. Așa cum am menționat și în cazul design-ului, aceasta este ușor de transportat, iar acest fapt o face ideală pentru persoanele care caută un device potrivit pentru călătorii sau drumeții. 

Ce nu ne place la JBL GO 3? 

  • Bateria – JBL GO 3 are o autonomie a bateriei relativ scăzută. O durată de audiție de cinci ore poate părea relativ puțin pentru unii utilizatori, iar acest fapt îi poate opri din a achiziționa această boxă; 
  • Contactul cu apa – Deși boxa este rezistentă la lichide, aceasta se scufundă cu ușurință în apă. Astfel, dacă ești în căutarea unui device pe care să îl utilizezi la piscină, de exemplu, există posibilitatea ca JBL GO 3 să nu te satisfacă pe deplin.  
  • Calitatea sunetului – JBL GO 3 are un sunet curat și puternic, așa cum am menționat anterior. Cu toate acestea, unii utilizatori ar putea considera că boxa poate fi supusă unor îmbunătățiri în ceea ce privește spectrul audio, mai exact frecvențele joase, de bass. 

Verdict – Review JBL GO 3 

JBL GO 3 este o boxă Bluetooth proiectată pentru a fi transportată cu ușurință, fiind foarte compactă și având accesorii destinate transportului și depozitării practice. Prețul boxei este foarte accesibil, acesta fiind un alt avantaj semnificativ. 

Boxa este rezistentă la apă și praf, având certificarea IP67 și făcând față cu brio testelor realizate de utilizatori.  

Cu toate acestea, JBL GO 3 are o autonomie a bateriei destul de scăzută, având o durată de audiție de cinci ore. Mai mult, deși este rezistentă la lichide, există posibilitatea ca boxa să se scufunde, în cazul în care este lăsată în totalitate în apă.  

Mai mult, cu toate că JBL GO 3 oferă un sunet puternic și cât se poate de curat, aceasta poate fi îmbunătățită când vine vorba de accentuarea frecvențelor joase, de bass.  

Îți recomandăm să achiziționezi boxa portabilă JBL GO 3 dacă ești în căutarea unui dispozitiv compact, foarte practic, ideal pentru călătorii sau drumeții.  

Boxă portabilă JBL GO3, IPX67, Bluetooth

JBL GO 3 este cea de-a treia versiune a boxelor JBL GO și a fost creată pentru a fi transportată cu ușurință și pentru a fi rezistentă în situații în care alte dispozitive ar putea fi afectate.

Search