La ofertă

Review Samsung Galaxy Buds2 Pro – Cu ce surprind cele mai noi earbuds Samsung?

Casti bluetooth Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt cele mai noi căști in-ear proiectate de Samsung, una dintre cele mai mari companii de tech la nivel mondial.

Atunci când vine vorba de muzică, nimic nu se compară cu un sunet clar și curat. De aceea, mulți utilizatori sunt în căutarea unor device-uri care să le fie alături în viața de zi cu zi, pentru a le oferi experiența unei audiții calitative și relaxante.  

În ziua de astăzi, căștile sunt privite de către mulți dintre noi drept aproape o necesitate, iar alegerea unei perechi de căști potrivite pentru nevoile tale poate fi făcută doar pe baza unor specificații despre fiecare produs în parte. Atunci când alegi o pereche de căști, îți dorești să fii informat cu privire la calitatea sunetului pe care îl livrează, autonomia bateriei și funcțiile de care se bucură acestea.  

Astfel, haide să vorbim despre Samsung Galaxy Buds2 Pro, una dintre cele mai recente căști lansate de gigantul tech Samsung.  

Lansarea Samsung Galaxy Buds2 Pro a fost anunțată pe 10 august 2022, iar căștile au fost disponibile începând cu data de 26 august 2022. Spre deosebire de prima versiune, lansată în 2021, Samsung Galaxy Buds2 Pro au fost supuse unor modificări, preponderent pe partea de design. Acesta a fost îmbunătățit, iar versiunea lansată în 2022 poate fi deosebită cu ușurință de cea lansată cu un an mai devreme.  

În ceea ce privește funcțiile de care se bucură Samsung Galaxy Buds2 Pro, acestea sunt relativ asemănătoare cu cele ale primei generații, însă se pot observa câteva îmbunătățiri și în acest caz. Cu toate acestea, căștile sunt o opțiune excelentă pentru utilizatorii Android care sunt în căutarea unui update în ceea ce privește căștile Bluetooth. 

Despre Samsung Galaxy Buds2 Pro 

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt cele mai noi căști in-ear proiectate de Samsung, una dintre cele mai mari companii de tech la nivel mondial. Acestea sunt cea de-a șasea variantă de earbuds lansate de Samsung și se bucură de funcții cu adevărat folositoare și inovatoare.  

În primul rând, Samsung Galaxy Buds2 Pro au fost prevăzute cu una dintre cele mai recente versiune de Bluetooth, astfel, conectivitatea este unul dintre principalele avantaje ale căștilor. Mai mult, acestea au nenumărați senzori care fac utilizarea căștilor mai facilă și mai plăcută.  

De asemenea, Galaxy Buds2 Pro se bucură de funcția Active Noise Cancelling, ceea ce poate crește calitatea sunetului semnificativ. Active Noise Cancelling se asigură că sunetele de fundal, din exterior, sunt reduse la minim, astfel oferind o audiție curată, indiferent de mediul în care sunt utilizate.  

Când vine vorba despre comenzile care pot fi setate pentru Galaxy Buds2 Pro, acestea sunt foarte ușor de folosit și pot fi de ajutor tuturor utilizatorilor. Samsung Galaxy Buds2 Pro dispun de cinci tipuri de comenzi: o apăsare, două apăsări, trei apăsări, apăsare prelungă (1s) și apăsare prelungă (3s).  

În ceea ce privește bateria, Samsung Galaxy Buds2 Pro pot rezista cinci și 7 ore și jumătate cu o singură încărcare a căștilor, în funcție de activarea sau dezactivarea funcției de Noise Cancelling. Cu o singură încărcare a carcasei, Samsung Galaxy Buds2 Pro au o autonomie cuprinsă între 20 și 29 de ore. Duratele enumerate mai sus sunt în cazul utilizării dispozitivului pentru audiție.  

Specificații tehnice

Performanță

Stil: In-ear 

Tip conectivitate: Bluetooth 

Cip: BES2500ZP 

Microfoane: 3 

Bluetooth 

 • 5.2 (HFP, A2DP, AVRCP) 
 • Codec (Scalable, AAC, SBC) 

Baterie (fără carcasă/cu carcasă) 

Audiție 

 • 5h/20h (cu Noise Cancelling) 
 • 7,5h/29h (fără Noise Cancelling)

Convorbire telefonică

 • 3,5h/13h (cu Noise Cancelling) 
 • 3,5h/14h (fără Noise Cancelling) 

Senzori 

 • Accelerometru 
 • Giroscop 
 • Hall (magnitudinea câmpului magnetic) 
 • De proximitate 
 • Touch 
 • VPU (Voice PickUp Unit) 

Compatibilitate: Android (minim 7.0) 

Rating IP: IPX7 

Sistem de operare: RTOS 

Procesor: SM-R510 

Rază de acțiune: 10 m 

Comenzi 

 • O apăsare Play/Pause 
 • Două apăsări Următorul cântec/Deschidere sau încheiere apel 
 • Trei apăsări Cântecul anterior  
 • Apăsare prelungă (1s) Respingere apel/Activarea funcției User-set (din aplicație) 
 • Apăsare prelungă (3s) Modul „Împerechere” (în carcasă) 

Specificații fizice 

 • Dimensiuni (o cască) 17 x 20,9 x 21,1 mm 
 • Dimensiuni (carcasă) 50,2 x 50 x 27,8 mm 
 • Greutate (o cască) 5 g 
 • Greutate (carcasă) 41,2 g 

Samsung Galaxy Buds2 Pro – Pro sau contra? 

Ce ne place la Samsung Galaxy Buds2 Pro? 

 • Sunet – Samsung Galaxy Buds2 Pro oferă un sunet foarte clar și curat, cu frecvențe echilibrate, fapt care face sunetul ideal pentru o pereche de căști de tip in-ear;  
 • Conectivitate – Căștile se bucură de una dintre cele mai recente versiuni de Bluetooth (5.3), ceea ce face ca acestea să nu prezinte probleme la conectarea cu dispozitive Android; 
 • Noise Cancelling – Față de primele perechi de căști prevăzute cu Noise Cancelling, Samsung Galaxy Buds2 Pro au îmbunătățit această funcție semnificativ. Atunci când această funcție este activată, căștile anulează cu adevărat sunetele din exterior și îmbunătățesc calitatea sunetului oferit de căști; 
 • Comenzi – Senzorii dezvoltați pentru comenzi sunt foarte receptivi, ceea ce face folosirea comenzilor foarte ușoară și facilă; 
 • Rezistența la apă – Samsung Galaxy Buds2 Pro au rating-ul IPX7, ceea ce transmite faptul că sunt foarte rezistente la apă. Acesta este cu adevărat un avantaj și face căștile să fie ideale pentru sport sau medii umede. 

Ce nu ne place la Samsung Galaxy Buds2 Pro? 

 • Design – Desigur, Samsung Galaxy Buds2 Pro au un design minimalist, potrivit tendințelor actuale. Cu toate acestea, carcasa căștilor poate fi zgâriată sau scăpată cu ușurință, dat fiind materialul din care a fost fabricată; 
 • Baterie – Pentru cel mai recent model de căști Bluetooth lansate de Samsung, bateria pare să aibă o autonomie relativ scăzută. Mulți utilizatori Samsung se așteptau ca gigantul Tech să vină cu o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește bateria căștilor Galaxy Buds2 Pro; 
 • Utilitate – Deși acest lucru nu era foarte vizibil până acum puțin timp, Samsung a preluat exemplul Apple, care dezvoltă device-uri destinate exclusiv utilizatorilor Apple. Astfel, Samsung Galaxy Buds2 Pro au nenumărate funcții care sunt valabile doar pentru device-urile Samsung. Astfel, căștile nu pot fi folosite așa cum se cuvine dacă nu ești deja posesor al unui dispozitiv Samsung la care le vei conecta. 

Review Samsung Galaxy Buds 2Pro – Verdict 

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt cele mai recente căști Bluetooth lansate de Samsung și vin cu nenumărate avantaje și funcții folositoare. Cu toate acestea, doar utilizatorii Samsung se pot bucura de funcțiile căștilor la intensitate maximă, întrucât funcțiile nu sunt disponibile pentru cei care dispun de un dispozitiv dezvoltat de alte companii tech.  

Galaxy Buds2 Pro surprind cu un sunet foarte curat, funcția de Noise Cancelling fiind cu adevărat folositoare și foarte bine dezvoltată. Mai mult, senzorii de pe căști sunt foarte receptivi și le oferă utilizatorilor oportunitatea de a folosi cu ușurință comenzile disponibile.  

Cu toate acestea, Samsung Galaxy Buds2 Pro au o autonomie a bateriei mai scăzută decât mulți utilizatori s-ar fi așteptat, această funcție nefiind îmbunătățită semnificativ față de versiunea anterioară a căștilor Samsung Galaxy Buds.  

Casti bluetooth Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt cele mai noi căști in-ear proiectate de Samsung, una dintre cele mai mari companii de tech la nivel mondial.

Search