La ofertă

Soundbar Polk Audio Magnifi Mini, 150W RMS

Polk Audio Magnifi Mini

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Polk Audio Magnifi Mini

(Soundbar, 150W RMS, Smart, Dolby Digital, Bluetooth, Wireless, Lan, HDMI, USB)

Polk Audio Magnifi Mini este un soundbar ce imbina excelent dimensiunile reduse cu performantele acustice impresionante. Cu un design contemporan si compact, acest soundbar isi va gasi foarte usor locul in preajma televizorului dumneavoastra.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Constructie

Soundbar-ul Polk Audio Magnifi Mini dispune de 2 tweetere de 10 mm si 4 difuzoare mid-range, de cate 6 cm. Acestea sunt protejate de o grila si incastrate in incinta de dimensiuni foarte reduse, aceasta avand o lungime de 35 cm si o inaltime de doar 7 cm.

Polk Audio Magnifi Mini

Cealalta componenta a kit-ului, subwoofer-ul, are dimensiuni superioare si include un difuzor de 16 cm pentru a putea face fata frecventelor cuprinse intre 40 Hz si 110 Hz.

Sunet

Primul test a fost facut pe linia melodica a filmului Interstellar, conectarea realizandu-se prin intermediul cablului optic. Am remarcat un sunet amplu si profund, camera de testare de dimensiuni medii fiind acoperita imediat.

Am facut apoi cateva teste pe piesele lui Stevie Wonder si am descoperit competente destul de bune si pe frecventele inalte, acolo unde remarcam claritatea fara a semnala sunete fragile sau prea ascutite.

Ulterior, am trecut la conexiunea bluetooth pentru a-i testa agilitatea pe piesele White Denim. Si la acest capitol avem cuvinte de lauda, soundbar-ul tinant pasul cu viteza si zgomotul chitarelor.

Subwoofer-ul ofera un bass decent, cu sunete proeminente, care ar putea beneficia, totusi, de mai multa claritate. De asemenea, in cazul unor piese care ar trebui sa ofere sunete largi si deschise am observat un sunet destul de infundat, probabil din cauza mediilor si aici mai ramanand loc de imbunatatiri.

Particularitati

In situatia in care soundbar-ul Polk Audio Magnifi Mini nu reuseste sa seteze noi standarde in materie acustica, producatorul l-a inzestrat cu un numar mare de variante in privinta conexiunii. Pe partea de wireless, intalnim atat varianta bluetooth, cat si wi-fi. Surpriza este compatibilitatea cu Google Chromecast. Asadar, veti avea posibilitatea sa redati fisiere audio de pe smartphone sau tableta, fara a mai utiliza niciun fir, prin intermediul unor aplicatii precum Spotify sau Tidal.

In partea din spate a soundbar-ului Polk Audio Magnifi Mini intalnim porturile Ethernet, HDMI, USB, intrarea optica si o conexiune de 3.5 mm. Un sir de LED-uri pozitionat pe partea anterioara a soundbar-ului va va spune care dintre surse reda in momentul de fata. Acestea au si rolul de a va arata nivelul de sunet, bass si medii, toate putand fi controlate prin intermediul butoanelor „Bass” si „Voice” de pe telecomanda.

Soundbar-ul Polk Audio Magnifi Mini va ofera posibilitatea ajustarii sunetelor prin intermediul unor programe presetate, incluzand module pentru muzica, filme, sporturi si un modul de noapte. Modulul de muzica este implicit, in timp ce sportul si filmele se bucura de un bass amplificat si medii mai puternice. Modulul de noapte reduce dinamicitatea sunetelor si creste claritatea la volume reduse.

Controlul se poate realiza fie prin intermediul panoului de pe soundbar, fie prin intermediul telecomenzii care are semnalizeaza butoanele printr-o lumina slaba, facilitand evidentierea acestora pe intuneric. Singurul lucru care nu se poate realiza utilizand telecomanda este conectarea dispozitivelor bluetooth, acest lucru fiind posibil doar de la soundbar.

Verdict

Concluzia noastra este ca Polk Audio Magnifi Mini reprezinta un soundbar ce impresioneaza, in special, la capitolul design si particularitati. Pe partea acustica lasa inca loc de imbunatatiri, motiv pentru care nu il putem recomanda din toate inima. In schimb, pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Polk Audio Magnifi Mini

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W): 150
Smart: Da

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet: Dolby Digital

CONECTIVITATE

Porturi: HDMI, Aux in, USB
Conectivitate: WEB, LAN, Wireless
Subwoofer wireless: Da
Alte conexiuni: Wireless, Bluetooth

ALTELE

Telecomanda: Da
Culoare: Negru
Dimensiuni (D x H x W mm)

  • 108 x 79 x 341 (sound bar)
  • 366 x 188 x 368 (subwoofer)
Polk Audio Magnifi Mini

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Soundbar Polk Audio Magnifi Mini, 150W RMS
Polk Audio Magnifi Mini reprezinta un soundbar ce impresioneaza, in special, la capitolul design si particularitati. Pe partea acustica lasa inca loc de imbunatatiri, motiv pentru care nu il putem recomanda din toate inima. In schimb, pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.
8 Total Score
Versatilitate si design compact

Polk Audio Magnifi Mini reprezinta un soundbar ce impresioneaza, in special, la capitolul design si particularitati. Pe partea acustica lasa inca loc de imbunatatiri, motiv pentru care nu il putem recomanda din toate inima. In schimb, pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

Claritate
7.5
Putere
8.5
Fiabilitate
9
Pret
8

Search