La ofertă

Soundbar subtire Sony HTCT390

Sony HTCT390

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sony HTCT390

(Soundbar subtire Sony HTCT390, 300W, 2.1, Wireless subwoofer, Bluetooth, NFC, HDMI, USB, Dolby Digital)

Sony HTCT390 este un sistem audio discret capabil sa redea sunete impresionante. Difuzoarele stereo de mare calitate sunt capabile sa aduca precizia si acuratetea care lipseste majoritatii televizoarelor. Tehnologiile moderne sunt capabile sa confere impresia de surround sound chiar daca vorbim despre un sistem 2.1.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Minisistemul audio Sony HTCT390 are o configuratie 2.1, fiind compus dintr-un subwoofer destul de compact, ce ofera amplitudine bass-ului si un soundbar cu cate un difuzor amplasat in fiecare extremitate, asigurand, astfel, claritatea si cristalinitatea mediilor si inaltelor. Puterea totala este una impresionanta, aceasta atingand valoarea de 300 W. Asadar, nu veti avea prea des ocazia sa depasiti volumul mediu chiar daca vorbim despre living-uri relativ spatioase.

Tehnologia S-Force Pro Surround este capabila sa ofere impresia de sunete tridimensionale. Aceasta defazeaza semnalele acustice pentru a lasa impresia ca ele vin din fiecare colt al incaperii. Astfel, cu ajutorul acestui minisistem compact, va veti putea bucura de sunetul unui home-cinema in toata regula.

Subwoofer-ul wireless asigura un bass puternic si prfund pentru un adevarat efect cinematografic. Sunetele dinamice sunt readuse la viata, beneficiind de mai mult realism. In plus, conexiunea wireless intre soundbar si subwoofer este un avantaj major ce elimina necesitatea aglomerarii cu cabluri a zonei de divertisment.

Metodele moderne de redare constau in tehnologiile fara fir, bluetooth si NFC (Near Field Comunication). Diferenta intre cele doua este data de facilitatea cu care va conectati. In principiu, ambele metode sunt simple, cu mentiunea ca cea de a doua necesita doar atingerea dispozitivului compatibil de zona marcata cu sigla NFC, intalnita pe soundbar-ul Sony HTCT390. Prima optiune presupune o operatiune simpla de cautare digitala a dispozitivelor bluetooth din apropiere si de conectare a smartphone-ului la minisistemul nostru.

Conexiunea USB este o alta caracteristica inedita a soundbar-ului Sony HTCT390. Pana la aceasta versiune, USB-ul era folosit doar pentru service si update de soft. In prezent, acesta poate fi utilizat pentru redarea de fisiere media de pe sitck-uri de memorie.

Conexiunea HDMI este mai simpla ca niciodata. Va trebui doar sa conectati cablul la televizorul dumneavoastra folosind interfata HDMI ARC. In plus, veti avea la dispozitie o intrare de 3.5 mm pentru conectarea la alte dispozitive precum console de jocuri, playere DVD sau Blu-Ray.

Aplicatia Sony SongPal va putea fi descarcata gratuit pe dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS sau Android. Aceasta va permite un control facil al playlist-urilor, indiferent ca vorbim de piese stocate sau de librarii online. De asemenea, aplicatia permite si alte setari de sunet, precum egalizarea frecventelor, volum si altele.

Design-ul minimalist propune o inaltime de doar 52 mm a soundbar-ului facand ca acesta sa se incadreze perfect in spatiul de sub orice televizor, fara a obtura sub nicio forma imaginea. In plus, exista posibilitatea de montare a soundbar-ului si pe perete, varianta ideala atunci cand televizorul este fixat similar.

Atasam mai jos si un video-review:

 

Concluzia noastra este ca Sony HTCT390 reprezinta un minisistem audio compact si foarte performant. Acesta isi va gasi usor locul in zona de divertisment a incaperii dumneavoastra, propunand dimensiuni reduse, conexiuni fara fir si un aspect contemporan. Impresia acustica lasata este una impresionanta astfel ca pretul la care se vinde acest produs pare unul foarte atractiv. 

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

 • livrare gratuita;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • extinderea garantiei;
 • cea mai variata gama de produse;
 • achizitie in rate;

Sony HTCT390

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W): 300

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet: Dolby Digital, Dolby Dual Mono

CONECTIVITATE

Porturi:

 • Analog audio in
 • USB
 • Bluetooth
 • NFC
 • HDMI
 • Audio optic in

Subwoofer wireless: Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii: Egalizator, Mod nocturn

ALTELE

Telecomanda: Da
Culoare: Negru
Dimensiuni (D x H x W mm):

 • 900 x 52 x 121 mm – uniate principala
 • 170 x 342 x 362 mm – subwoofer

Greutate (Kg): 2.2
Putere consumata (W): 45
Altele Accesorii: Placa picior, Cablu optic, Baterii, Telecomanda

Sony HTCT390

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Soundbar subtire Sony HTCT390
Sony HTCT390 reprezinta un minisistem audio compact si foarte performant. Acesta isi va gasi usor locul in zona de divertisment a incaperii dumneavoastra, propunand dimensiuni reduse, conexiuni fara fir si un aspect contemporan. Impresia acustica lasata este una impresionanta astfel ca pretul la care se vinde acest produs pare unul foarte atractiv.
9 Total Score
Compact si performant

Sony HTCT390 reprezinta un minisistem audio compact si foarte performant. Acesta isi va gasi usor locul in zona de divertisment a incaperii dumneavoastra, propunand dimensiuni reduse, conexiuni fara fir si un aspect contemporan. Impresia acustica lasata este una impresionanta astfel ca pretul la care se vinde acest produs pare unul foarte atractiv.

Claritate
9
Fiabilitate
9
Putere
8.5
Pret
8.5

Search