La ofertă

Sistem audio BeoPlay A9, B&O PLAY, Negru

BeoPlay A9

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BeoPlay A9

(Sistem audio, B&O PLAY, Negru)

BeoPlay A9 este un sistem audio ce propune un design de exceptie si performante audio superioare. Intensitatea sonora, bass-ul bogat si echilibrat si performanta excelenta pe intervalul de frecvente mid-high sunt doar cateva calitati care vor mai diminua caracteristica exclusivista a pretului.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Exista persoane pentru care design-ul este o conditie esentiala in decizia de achizitionare a oricarui obiect, indiferent ca discutam despre electronice, mobilier, masini sau orice alte bunuri. Altii considera ca design-ul este un lux inutil si o scuza pentru preturile ridicate sau lipsa de substanta. BeoPlay A9 de la Bang & Olufsen este putin probabil sa convinga membri vreuneia dintre parti sa treaca in tabara adversa, insa, toata lumea va putea constientiza un aspect cheie: in cazul de fata nu se poate vorbi despre lipsa de substanta.

Bang & Olufsen BeoPlay A9 – Concept

Vis a vis de design, am putea insira sute de cuvinte, insa, asa cum proverbul spune, „o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte”. Atat stilul minimalist, cat si forma rotunjita fac ca BeoPlay A9 sa se integreze perfect in orice incapere, dar sa atraga, in acelasi timp, atentia. Unul dintre motivele acestui considerent este dat de dimensiuni. Diametrul de 700 mm si inaltimea stativului din lemn de 908 mm, corelate cu o greutate de 14.7 kg, nu pot trece neobservate nici in cazul persoanelor neatente la detalii.

Pe partea din spate a lui BeoPlay A9 se afla un maner care faciliteaza transportul in diverse locuri, dar noi consideram ca acesta nu este genul de produs pe care sa-l muti de colo, colo. Fiecare cumparator va sti exact unde trebuie amplasat, inainte de a-l achizitiona. Din punct de vedere al performantei audio, nu va trebui sa va faceti griji cu amplasamentul, intrucat sistemul audio are 3 moduri presetate (perete, colt sau spatiu liber).

Calitatea cosntructiei este in mod previzibil superioara. Nu vorbim neaparat despre niste materiale inovative, dar par durabile si au finisaje mate de bun gust. Partea frontala este acoperita cu tesatura si este disponibila in culorile alb, gri, negru, maro, verde si rosu (albul este culoarea „din oficiu”).

Marginea superioara a sistemului audio BeoPlay A9 ascunde controlul tactil al volumului care functioneaza printr-o simpla glisare a mainii spre stanga sau dreapta. Suntem constienti ca putine persoane vor folosi aceasta modalitate de control al volumului dar este o specificatie interesanta atunci cand prezentati dispozitivul prietenilor.

In ceea ce priveste picioarele sistemului audio, acestea sunt confectionate din bucati intregi de lemn si sunt insurubate in baza lui BeoPlay A9. Sunt disponibile optiuni de fag, stejar si tec. Acest sistem audio poate fi montat si pe perete, prin intermediul unui suport aditional, care costa in jur de 450 lei.

Bang & Olufsen BeoPlay A9 – Caracteristici si Set-up

AirPlay este caracteristica cheie pe care B&O o evidentiaza in cazul sistemului audio BeoPlay A9, care nu este disponibila doar pentru dispozitivele Apple, asa cum v-ati astepta. DLNA este, de asemenea, integrat iar cei care doresc legaturi fizice cu sursa audio vor avea la dispozitie porturi optice si phono. Un lucru pe care cei de la B&O l-au omis, intr-un mod destul de ciudat, este jack-ul de 3.5 mm care chiar daca nu este vital pentru un astfel de dispozitiv, ar fi trebuit mai de graba sa fie prezent.

Set-up-ul lui A9 nu este la fel de simplu in practica, precum in teorie. La fel ca in cazul tuturor produselor AirPlay, A9 are integrat wi-fi iar B&O a optat pentru caracteristica moderna de montare a unui port USB de incarcare, port prin care se pot prelua setarile de retea direct din smartphone-ul conectat. Exista, de asemenea, un port Ethernet care va permite sa conectati sistemul audio direct la router. Daca veti opta pentru aceasta varianta, set-up-ul va fi ok destul de rapid (cateva minute), dar daca veti alege aplicatia dedicata s-ar putea sa aveti ceva probleme cu configurarea.

O problema foarte intalnita in privinta aplicatiei este ca uneori nu recunoaste dispozitivul, afisand mesajul “unsupported product”, aceeasi problema fiind intalnita uneori si la Beolit 12 & BeoSound 8. Dar pana se va rezolva aceasta problema, puteti folosi pentru set-up variantele alternative si va garantam ca nu veti avea probleme.

BeoPlay A9 – Video-review

Verdict

In opinia noastra, BeoPlay A9 reprezinta unul dintre cele mai rafinate sisteme audio, care nu face sub nicio forma rabat de la calitatea acustica. Tenta sa retro si minimalista in acelasi timp il transforma intr-un obiect de mobilier integrabil foarte usor in orice incapere. Tehnologiile moderne contribuie la conturarea caracteristicii de produs premium, iar pretul poate fi unul atractiv pentru persoanele care pun accent si pe invelis, nu doar pe substanta. 

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;

BeoPlay A9

Descriere: Boxa hi-fi cu port bas reflex
WLAN – 802.11b/g/n (2.4GHz & 5GHz)
Apple AirPlay
DLNA wireless streaming
Bluetooth 4.0
Difuzoare: 1 x 8′ woofer
2 x 3” midrange
2 x ¾” tweeters
Dimensiuni: 70.1 x 90.8 x 41.5 cm
Greutate: 15 kg
Raspuns in frecventa: 33 – 25.000 Hz
Alte caracteristici: Spotify
TuneIn
Deezer
Google Cast
Putere RMS: 1 x 160 watt clasa D pentru bass
2 x 80 watt clasa D pentru midrange
2 x 80 watt clasa D pentru treble
BeoPlay A9

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sistem audio BeoPlay A9, B&O PLAY, Negru
BeoPlay A9 reprezinta unul dintre cele mai rafinate sisteme audio, care nu face sub nicio forma rabat de la calitatea acustica. Tenta sa retro si minimalista in acelasi timp il transforma intr-un obiect de mobilier integrabil foarte usor in orice incapere. Tehnologiile moderne contribuie la conturarea caracteristicii de produs premium, iar pretul poate fi unul atractiv pentru persoanele care pun accent si pe invelis, nu doar pe substanta. 
8.5 Total Score
Calitate si rafinament

BeoPlay A9 reprezinta unul dintre cele mai rafinate sisteme audio, care nu face sub nicio forma rabat de la calitatea acustica. Tenta sa retro si minimalista in acelasi timp il transforma intr-un obiect de mobilier integrabil foarte usor in orice incapere. Tehnologiile moderne contribuie la conturarea caracteristicii de produs premium, iar pretul poate fi unul atractiv pentru persoanele care pun accent si pe invelis, nu doar pe substanta. 

Claritate
9.5
Putere
8.5
Fiabilitate
8.5
Pret
8

Search