La ofertă

Soundbar Sony HTRT3, 600W

Sony HTRT3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sony HTRT3

(Soundbar, 600W, 5.1, Bluetooth, NFC, USB, HDMI, Dolby Digital)

Sony HTRT3 nu este doar un soundbar, ci un sistem surround sound 5.1, care mai include doua difuzoare de spate si un subwoofer. Acest home theatre a fost lansat in 2016 si este comercializat in prezent la un pret destul de atractiv. Noi l-am testat si va vom expune principalele concluzii.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Puncte forte

Sistemul audio Sony HTRT3 include un soundbar, doua difuzoare spate si un subwoofer. Conectarea lor cu televizorul este foarte facila, utilizand un simplu cablu HDMI iar cand doriti sa conectati toate componentele la subwoofer va trebui doar sa potriviti culorile firelor. De asemenea, poate fi conectat la fel de rapid si cu un player Blu-Ray, asadar nu veti avea prea mari batai de cap la acest capitol.

Soundbar Sony HTRT3

Puterea sistemului 5.1 Sony HTRT3 este una impresionanta, oferind nu mai putin de 600 W. Chiar daca nu este vorba despre puterea RMS, nu putem contesta capabilitatea acestuia, mai ales ca vorbim despre un sistem surround sound Dolby Digital. Acesta vine cu un amplificator digital S-Master care elimina distorsiunile difuzoarelor chiar si la volume mari.

Sony HTRT3 este un adevarat pachet multiedia, intrucat ofera, pe langa imbunatatirea evidenta a sunetelor televizorului, posibilitatea de a partaja fisiere media de pe telefoane mobile sau tablete. Conexiunea intre dispozitive este una foarte facila si nu necesita niciun fir, gratie tehnologiilor Bluetooth si NFC. Ultima dintre ele chiar nu are nevoie de nicio setare, fiind suficienta atingerea zonelor indicate pe cele doua dispozitive compatibile. Acest home theatre mai ofera un USB audio playback care da posibilitatea redarii fisierelor muzicale chiar si cand televizorul este stins.

Soundbar Sony HTRT3

Interfata telecomenzii sistemului Sony HTRT3 este una foarte intuitiva, asadar, nici nu va fi necesara citirea manualului de utilizare pentru efectuarea setarilor dorite.

Calitatea acustica a sistemului Sony HTRT3 este una fantastica, mai ales daca luam in considerare intervalul de pret in care se incadreaza. In opinia noastra, ofera performante mai bune pentru jocuri decat pentru filme. Un alt avantaj destul de important il reprezinta compatibilitatea cu Apple Tv si Chrome Cast de la Google, compatibilitate ce ofera acces la numeroase canale tv online.

Minusuri

Sistemul Sony HTRT3 nu are difuzoare wireless, asadar, va trebui sa incercati sa ascundeti cablurile de legatura. Chiar daca aceasta dorinta este destul de greu de satisfacut pe acest interval de pret, consideram ca in urmatoarea perioada va deveni o conditie esentiala pusa de viitorii cumparatori.

Concluzie

In opinia noastra, Sony HTRT3 este un sistem audio ce ofera o solutie accesibila si calitativa pentru divertismentul rezidential. Impresia acustica este una excelenta, comparativ cu cea a produselor competitoare pe acest segment de pret iar fiabilitatea brand-ului in aceasta nisa este una de renume.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Sony HTRT3

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W): 600

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet: Dolby Digital, Dolby Dual Mono, LPCM

CONECTIVITATE

Porturi: Analog audio in, USB, HDMI, 1 x Optic
Alte conexiuni: Bluetooth, NFC

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii: Mod nocturn

ALTELE

Culoare: Negru
Dimensiuni (D x H x W mm):

  • 900 x 52 x 70mm – unitate principala
  • 190 x 392 x 315 mm – subwoofer

Greutate (Kg): 10.00
Putere consumata (W): 85

Sony HTRT3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Soundbar Sony HTRT3, 600W
Sony HTRT3 este un sistem audio ce ofera o solutie accesibila si calitativa pentru divertismentul rezidential. Impresia acustica este una excelenta, comparativ cu cea a produselor competitoare pe acest segment de pret iar fiabilitatea brand-ului in aceasta nisa este una de renume.
8 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Sony HTRT3 este un sistem audio ce ofera o solutie accesibila si calitativa pentru divertismentul rezidential. Impresia acustica este una excelenta, comparativ cu cea a produselor competitoare pe acest segment de pret iar fiabilitatea brand-ului in aceasta nisa este una de renume.

Claritate
8.5
Putere
8.5
Fiabilitate
9
Pret
9

Search