La ofertă

Sonos Boost

Sonos Boost

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sonos Boost

Pentru inceput vrem sa va spunem cate ceva despre brand-ul Sonos. Acesta a fost infiintat in 2002, in Santa Barbara, California si a devenit foarte curand cunoscut pentru performantele apreciabile ale speakerelor. In prezent, compania americana ofera cel mai bun sistem audio, wireless, existent pe piata mondiala, lucru datorat in mare parte dispozitivului Sonos Boost.

Ce este Sonos Boost?

Am avut surpriza de a vedea pe multe magazine online acest produs trecut la categoria boxe. Nu este nici pe departe adevarat. Acesta este un dispozitiv special, care creeaza o retea wireless separata, ce emite semnale acustice catre toate speakerele Sonos, amplasate in casa dumneavoastra. Asadar, va trebui sa-l conectati la reteaua de internet, prin intermediul portului Ethernet (10/100 Mbps) si acesta va putea emite semnale catre restul dispozitivelor, la 360 de grade, intensitatea nefiind minimizata de pereti, indiferent de grosimea acestora. In plus, Sonos Boost neutralizeaza interferentele cu alte retele wireless.

Cum instalez Sonos Boost?

  1. Conectati dispozitivul la sursa de curent;
  2. Conectati cablul Ethernet in spatele dispozitivului Sonos Boost si apoi inserati celalalt capat in dispozitivul dumneavoastra wireless, legat la reteaua de internet;
  3. Plasati celelalte dispozitive Sonos (boxe/speakere) pe care le detineti, in incaperi diferite si conectatile la sursa de curent;
  4. Descarcati aplicatia Sonos app pe telefonul mobil, tableta sau pe computer-ul conectat la reteaua de internet;
  5. Deschideti aplicatia si accesati meniul „Set up a New Sonos System”.
  6. Alegeti versiunea Boost in detrimentul celei Standard.

sonos-boost

 

Care sunt avantajele Sonos Boost?

In primul rand, Sonos Boost ofera un streaming fara intreruperi sau interferente. Acest dispozitiv va permite sa ascultati melodii diferite, in incaperi diferite sau aceeasi piesa, in toate incaperile. Controlul este foarte facil prin intermediul aplicatiei dedicate, putand face setari personalizate in functie de incaperea aleasa. In plus, update-ul automat si continuu de software va mentine in permanenta la cele mai inalte standarde tehnologia inglobata in acest dispozitiv.

De unde cumpar Sonos Boost la un pret rezonabil?

In momentul de fata, cel mai avantajos pret gasit de noi il puteti accesa prin imaginea de mai jos.

Sonos Boost

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sonos Boost

Search