La ofertă

Sistem Audio Sony SHAKE-X30 High Power

Sony SHAKE-X30

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sony SHAKE-X30

(Sistem Audio High Power, Hi-Fi, Bluetooth, NFC, USB, HDMI, FM, Mod fotbal, Egalizator, Mod FIESTA, Bass Boost, Party Chain, ClearAudio+, Dolby Digital, S-Force, Telecomanda)

Sony SHAKE-X30 este un sistem audio de mare putere, foarte performant din punct de vedere acustic si versatil in utilizare. Chiar daca este comercializat la un pret nu foarte accesibil, investita se va dovedi una reusita, inca din primele minute de auditie.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Sunet

Sistemul audio Sony SHAKE-X30 este conceput in doua cai frontale si are o putere impresionanta, aceasta atingand pana la 1200 W, astfel ca nu veti avea prea des ocazia sa atingeti macar 70% din volum daca il utilizati intr-o incinta rezidentiala. In orice caz, este bine ca aceasta caracteristica nu va limiteaza posibilitatea de a organiza petreceri pe cinste chiar si in aer liber. Un alt capitol la care acest sistem audio exceleaza este bass-ul, care are o profunzime incredibila, datorita conceptului conic si pilat al difuzorului, ce creeaza presiune ridicata. In plus, energia este trecuta printr-un tub special de amplificare ce ofera rezultate net superioare amplificatoarelor traditionale.

Divertisment

Divertismentul oferit de sistemul audio Sony SHAKE-X30 va fi la cele mai inalte cote, datorita functiilor DJ (cu 4 efecte speciale) si de Karaoke (cu doua intrari de microfon). In plus, sistemul ofera si o functie de fader ce reduce vocile pieselor redate pentru a putea face Karaoke chiar si atunci cand nu dispuneti de negative. Iar daca valentele dumneavoastra muzicale depasesc componenta vocala, veti putea conecta si un instrument electronic. Luminile LED (in diverse culori) vor acompania atmosfera, fiind sincronizate cu frecventele muzicale.

Conectivitate

La acest capitol vom detalia, in primul rand, tehnologiilor moderne: Bluetooth si NFC. Tehnologia prin Bluetooth este actualizata la ultima versiune (LDAC), aceasta transmitand de 3 ori mai multe date, in aceeasi unitate de timp, rezultand un sunet mai clar. Tehnologia prin NFC este tot o modalitate de redare fara fir a fisierelor media, conexiunea fiind mai simpla decat la Bluetooth (necesita doar atingerea dispozitivului de stocare de zona semnalizata cu sigla NFC pe sistemul audio). Conexiunea HDMI este o varianta de conexiune usoara cu televizoarele din generatii mai vechi, oferind imbunatatiri acustice semnificative, prin intermediul unui singur cablu de legatura. Veti avea la dispozitie si doua porturi USB ce ofera chiar posibilitatea de partjare media, de pe CD, pe stick-uri de memorie. In plus, veti avea la dispozitie si o intrare RCA dubla.

Aplicatie dedicata

Sistemul audio Sony SHAKE-X30 beneficiaza si de avantajele unei aplicatii dedicate, Sony SongPal, denumita mai noua Sony | Music Center. Aceasta este descarcabila gratuit pe dispozitivele mobile ce utilizeaza ca sistem de operare Android sau iOS. Aplicatia permite un control total asupra efectelor acustice, organizarea de play-list’uri si chiar conectarea cu alte dispozitive acustice care beneficiaza de functia Party Chain, pentru a reda corelat aceleasi melodii, efectul fiind unul de exceptie.

Video-review

Chair daca acest video-review nu este intr-o limba de circulatie internationala, cu siguranta va va ajuta sa va creionati o parere cat mai reala despre sistemul audio Sony SHAKE-X30. A fost cel mai potrivit dintr toate cele urcate pe youtube.

Verdict

Concluzia noastra este ca Sony SHAKE-X30 reprezinta un sistem audio impresionant din toate punctele de vedere. Are putere mare, calitate acustica incredibila si o multitudine de functii interesante, care vor garanta divertismentul oriunde va fi nevoie de el. In plus, faptul ca are o aplicatie dedicata ii sporeste operabilitatea si ii confera un pas inaintea principalilor competitori, pe acest segment de pret. 

Urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Sony SHAKE-X30

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Sistem audio
Putere (W): 1200
Nr. cai boxe frontale: 2
Redare format: CD

DVD

AAC

DVD+R/+RW

DVD-R/-RW

VCD

Xvid

MPEG4

Radio: FM
Conectivitate: Analog in

Analog out

HDMI

Iesire compozit

USB

Bluetooth

Mic in

Caracteristici speciale: Mod fotbal

Egalizator

Mod FIESTA

Bass Boost

Party Chain

ClearAudio+

Dolby Digital

S-Force

Telecomanda: Da
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 45.5 x 16.5 x 33 unitate principala

36.8 x 58.5 x 39.1 Boxe frontale

Altele: Telecomanda, Antena FM
Culoare: Negru
Sony SHAKE-X30

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sistem Audio Sony SHAKE-X30 High Power
Sony SHAKE-X30 reprezinta un sistem audio impresionant din toate punctele de vedere. Are putere mare, calitate acustica incredibila si o multitudine de functii interesante, care vor garanta divertismentul oriunde va fi nevoie de el. In plus, faptul ca are o aplicatie dedicata ii sporeste operabilitatea si ii confera un pas inaintea principalilor competitori, pe acest segment de pret. 
9.5 Total Score
Performante de top, la toate capitolele

Sony SHAKE-X30 reprezinta un sistem audio impresionant din toate punctele de vedere. Are putere mare, calitate acustica incredibila si o multitudine de functii interesante, care vor garanta divertismentul oriunde va fi nevoie de el. In plus, faptul ca are o aplicatie dedicata ii sporeste operabilitatea si ii confera un pas inaintea principalilor competitori, pe acest segment de pret. 

Claritate
9.5
Putere
10
Fiabilitate
10
Pret
9

Search