La ofertă

Boxa activa Vonyx SPS152

Vonyx SPS152

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Vonyx SPS152

(Boxa activa, SD, USB, MP3, Bluetooth + stativ + microfon cu fir, 600 W)

Vonyx SPS152 este o boxa profesionala, cu amplificare activa, foarte versatila, asigurand toate elementele audio, necesare organizarii unei petreceri de neuitat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa activa Vonyx SPS152  are o putere RMS (putere reala, resimtita de ascultator) de 250 Watt, facand fata, fara probleme, atat in incinte, cat si in spatii deschise. Calitatea audio a acesteia, la volum mare este una destul de buna, distorsiunile atingand un nivel foarte redus. Raspunsul in frecventa cuprins intre 50 Hz si 20 kHz acopera bine tot intervalul de frecvente.

Controlul boxei profesionale Vonyx SPS152 se realizeaza foarte facil, fie de la distanta, prin intermediul telecomenzii, fie direct din panoul de comanda, amplasat in partea posterioara. Pe langa setarile clasice, volum, bass, treble, aveti la dispozitie si un panou media player prin intermediul caruia puteti alege piesa dorita sau puteti seta modurile repeat sau shuffle. De asemenea, din telecomanda, veti putea alege unul dintre cele 6 moduri presetate ale frecventelor, specifice fiecarui gen muzical.

Vonyx SPS152

Conectivitatea boxei active Vonyx SPS152 este un versatila, avand la dispozitie diverse elemente de redare, precum memorii USB, slot card SD sau redare wireless, prin intermediul sistemului bluetooth, direct de pe smartphone-uri sau tablete. Indiferent de modalitatea aleasa, calitatea va fi una foarte buna. De asemenea, boxa mai ofera doua porturi Mic Input si Line Input, venind chiar la pachet cu un microfon, cu fir de inalta calitate si un stativ pentru sustinere.

Concluzia noastra este ca Vonyx SPS152 reprezinta o boxa profesionala, ce dispune de toate elementele necesare unei petreceri in toata regula. Calitatea si intensitatea acustica ating un nivel excelent, conectivitatea este foarte versatila iar controlul unul facil. Analizand toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Vonyx SPS152

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxa: activa
Putere RMS (W): 250
Impedanta (ohmi): Boxa activa
Constructie: 2 cai
Reglaje: Volum, Bass, Treble
Dimensiuni (W x H x D mm): 350 x 445 x 685mm

ALTELE

Amplificare: 500W
Culoare: Negru
Continut Pachet: boxa activa + stativ boxa+microfon cu fir

Vonyx SPS152

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search