La ofertă

Boxa portabila JBL FLIP 4

JBL FLIP 4

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

JBL FLIP 4

(Boxa portabila, Bluetooth, Micro USB, 70 – 20.000 Hz, autonomie pana la 12h)

JBL FLIP 4 este o boxa portabila robusta si foarte rezistenta la socuri, astfel ca o veti putea purta dupa dumneavoastra oriunde este nevoie. De asemenea, este unul dintre cele mai accesibile produse de pe acest segment, luand in considerare un nivel al calitatii peste medie. Noi i-am testat performantele la toate capitolele si le vom impartasi in acest articol.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in secitunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa portabila JBL FLIP 4 functioneaza pe baza unui acumulator de 3000 mAh, fiind capabila de pana la 12h de redare continua. In plus, aceasta poate fi folosita si ca acumulator extern pentru smartphone-uri. Asadar, orice excursie va beneficia de acum de mai mult divertisment.

O boxa bluetooth reprezinta varianta perfecta pentru imbunatatirea sunetului redat de un telefon mobil si gratie pretului sau accesibil, JBL FLIP 4 este una dintre cele mai bune variante pentru aceasta nevoie. Protectia impotriva apei si a umezelii, IPX7, va face posibil ca aceasta boxa sa dea startul petrecerilor indiferent ca va aflati la domiciliu, pe o plaja, la piscina sau intr-un week-end ploios cu cortul.

DESIGN

Daca sunteti in cautarea unui design original, ar trebui sa va orientati catre alt produs. JBL FLIP 4 pare sa nu depaseasca tiparele unui manual specific boxelor portabile. Aceasta poate fi considerata o versiune mai scurta a UE BOOM 2, un produs cu performante similare al carui review il puteti gasi aici. In schimb, acest design a fost conceput si preluat de majoritatea producatorilor intrucat este destul de compact, usor de manipulat si foarte rezistent la socuri sau intemperii. De asemenea, ofera si avantaje acustice, minimizand distorsiunile si avand o excelenta dispersie a sunetului cu o arie de auditie de 360 grade.

Butoanele sunt foarte usor de accesat cu o singura mana datorita dimensiunilor relativ sporite si a amplasarii optime. Pe partea din spate a boxei portabile JBL FLIP 4 intalnim un indicator al bateriei, cu 5 led-uri care va vor indica cat de aprope sunteti de reincarcare. De asemenea, tot pe partea din sparte mai gasiti un buton care nu are la fel de multa utilitate precum cele de pe panoul frontal. Acesta va putea realiza sincronizarea mai multor boxe portabile similare.

Portul USB de reincarcare este acoperit de o protectie waterproof iar langa acesta veti mai gasi o intrare AUX in pentru situatiile in care nu este posibila conexiunea Bluetooth. Ultimul element al constructiei este reprezentat de snurul care permite atarnarea boxei in diverse locuri, acesta conturand aspectul veritabil de boxa portabila.

Ca o caracteristica pur estetica, va spunem ca acest produs este disponibil in 6 culori: negru, alb, rosu, verde, albastru si gri. Acestea exprima personalitatea fiecarui utilizator, aspectul fiind unul mai de graba unul studentesc decat rafinat.

PERFORMANTE

Un concept care poate fi purtat oriunde isi dovedeste utilitatea doar daca si calitatea sunetului este una pe care sa iti doresti sa o asculti. Din fericire, boxa portabila JBL FLIP 4 a trecut cu brio acest test. Chiar daca nu este cel mai performant produs, acesta ofera un excelent raport calitate/pret, pe segmentul speaker-elor compacte.

Bass-ul este unul suficient de profund si nu are niciun fel de distorsiune atunci cand volumul este modificat. In schimb, intervalul de medii este un punct sensibil al acestui produs. Sunetele vocale, chiar daca nu isi pierd foarte mult din calitate, ar fi putut fi putin mai cristaline. Asadar, va veti intalni cu situatia in care vocile se lupta cu instrumentele muzicale pentru a castiga prim-planul.

Chiar daca nu este cel mai puternic speaker portabil, JBL FLIP 4 va putea sustine o petrecere atat in interior cat si in spatii deschise. Veti putea impinge fara probleme volumul la maxim. Gratie radiatoarelor de bass legate la fiecare capete ale difuzorului, distorsiunile vor fi eliminate iar sunetul va fi unul prietenos si suficient de intens.

Interesant este ca veti putea sincroniza simultan mai multe surse de redare din care sa alcatuiti un playlist comun. De asemenea, aceasta boxa portabila poate prelua apeluri telefonice, avand si un microfon incorporat.

VERDICT

Concluzia noastra este ca JBL FLIP 4 reprezinta o boxa portabila compacta, foarte usor de manipulat si transportat oriunde si in orice conditii. Rezistenta sa impotriva socurilor si a intemperiilor reprezinta una dintre principalele particularitati. Calitatea sunetului este una acceptabila si spunem acceptabila datorita intervalului de frecvente medii care lasa loc de imbunatatiri. In schimb, intensitatea si dispersia sunetului sunt excelente, mai ales pentru un speaker vandut la un pret atat de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

JBL FLIP 4

Specificatii

Tip produs: Boxe portabile
Tip boxa: Boxa Bluetooth
Conectori: 3.5 mm, Micro USB
Raza de actiune: Pana la 10 metri
Putere RMS (W): 2 x 8w
Accesorii incluse: Cablu Micro USB, Ghid de instalare rapidă
Culoare: Negru
Difuzoare: 2
Banda de frecventa: 70 – 20.000 Hz
Distorsiuni (dB): ≥80dB
Dimensiune sateliti (W x D x H mm): 175 x 70 x 68
Greutate (Kg): 0.515
Alimentare: Acumulator
Autonomie: Pana la 12 ore
Baterie: 3000 mAh

JBL FLIP 4

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa portabila JBL FLIP 4
JBL FLIP 4 reprezinta o boxa portabila compacta, foarte usor de manipulat si transportat oriunde si in orice conditii. Rezistenta sa impotriva socurilor si a intemperiilor reprezinta una dintre principalele particularitati. Calitatea sunetului este una acceptabila si spunem acceptabila datorita intervalului de frecvente medii care lasa loc de imbunatatiri. In schimb, intensitatea si dispersia sunetului sunt excelente, mai ales pentru un speaker vandut la un pret atat de atractiv.
8 Total Score
Compacta, rezistenta si versatila

JBL FLIP 4 reprezinta o boxa portabila compacta, foarte usor de manipulat si transportat oriunde si in orice conditii. Rezistenta sa impotriva socurilor si a intemperiilor reprezinta una dintre principalele particularitati. Calitatea sunetului este una acceptabila si spunem acceptabila datorita intervalului de frecvente medii care lasa loc de imbunatatiri. In schimb, intensitatea si dispersia sunetului sunt excelente, mai ales pentru un speaker vandut la un pret atat de atractiv.

Claritate
8.5
Putere
9
Fiabilitate
9.5
Pret
8

Search