La ofertă

Boxa portabila Sony SRSXB21B

Sony SRSXB21B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sony SRSXB21B

(Boxa portabila, EXTRA BASS, LIVE SOUND, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Wireless Party Chain, Party Booster, Rezistenta la apa, Efect de lumini)

Sony SRSXB21B este o boxa portabila foarte interesanta, avand in vedere segmentul de pret la care se vinde. Aceasta este echipata cu un bagaj tehnologic substantial si ofera un aspect contemporan, foarte placut.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Constructie si design

Boxa portabila Sony SRSXB21B inglobeaza doua difuzoare de 42 mm, dimensiune similara difuzoarelor intalnite la castile full-sized. Incinta alungita are dimensiunile unui vechi beatbox si cantareste doar 0.53 kg. Asadar, vorbim despre unul dintre cele mai usoare speaker-e portabile.

La fel ca celelalte dispozitive audio din serie, Sony SRSXB21B are porturile si panoul secundar de control acoperite de un sigiliu, pe partea din spate a incintei. Deschizand sigiliul veti observa o intrare audio, un buton de reset, portul DC pentru incarcare si inca 3 butoane pentru comutarea afisajului luminos si pentru activarea functiei Bluetooth.

Spre deosebire de versiunile anterioare ale seriei, a fost construita o incinta mai robusta, rezistenta la socuri si la jeturi de apa, bifand gradul pe protectie IP67. Nu va trebui sa va faceti griji nici macar daca boxa va scapa in noroi, fiind foarte putin probabil ca acesta sa-i produca vreo defectiune. Sony a mers atat de departe incat a asigurat si protectia impotriva coroziunii, in cazul in care utilizatorul este hotarat sa-i testeze la maxim caracteristica waterproof.

Estetica

Boxa portabila Sony SRSXB21B este disponibila in 4 culori: negru, rosu, alb si albastru. Aceasta este echipata cu acelasi sistem de iluminare LED, intalnit si la versiunile din seriile mai mari. Acest LED filiform confera boxei un aspect aparte, culoarea luminii putand fi personalizata in functie de preferintele fiecarui utilizator. Si pentru ca divertismentul sa primeasca un plus, luminile se vor sincroniza cu ritmul muzicii.

Bateria

Autonomia boxei portabile Sony SRSXB21B poate atinge cel mult 12 ore de redare continua. In schimb, exista cativa factori care pot influenta atingerea duratei de viata maxime, amintind aici volumul si genul muzical ascultat. Daca doriti o auditie la volum maxim, autonomia se va limita la un plafon de aproximativ 8 ore.

Calitatea acustica

De obicei, boxele portabile de mici dimensiuni se afla in antiteza cu bass-ul puternic. Daca va doriti mai multa profunzime si amplitudine va trebui sa alegeti un speaker mai mare, eventual cu subwoofer incorporat. Sony SRSXB21B ofera, din acest punct de vedere, performante similare cu ale unui sistem de PC, in 2.1 canale.

In schimb, Sony SRSXB21B exceleaza la frecventele inalte, acolo unde ofera foarte multa cristalinitate si claritate, distorsiunile fiind aproape inexistente. La fel ca in cazul celorlalte dispozitive audio Sony, de ultima generatie, veti putea efectua setari asupra sunetului prin intermediul aplicatiei dedicate Sony app. Chiar daca performantele acustice nu sunt suficient de ridicate pentru a satisface asteptarile audiofililor, un utilizator cu pretentii obisnuite va ramane impresionat de calitatea audio oferita dintr-o incinta atat de mica.

Alte specificatii

Boxa portbila Sony SRSXB21B inglobeaza multe specificatii caracteristice seriei dar si cateva particulare, cu utilitate discutabila. De exemplu, functia Party Booster este foarte iubita de unii utilizatori, in timp ce pe altii ii lasa indiferenti. Aceasta functie permite cateva efecte speciale cum ar fi scratch-urile, creeate prin atingerea diferitelor parti ale boxei si este imbratisata mai degraba de copii decat de adulti.

In schimb, exista si specificatii solide, cum ar fi procesorul de semnale digitale. Cu ajutorul acestuia, veti putea lega in paralel pana la 100 de dispozitive audio compatibile, sincronizand atat melodiile redate, cat si efectele de lumini. Astfel se poate creea si un efect surround de exceptie. De departe, cea mai importanta specificatie a seriei o reprezinta caracteristica tridimensionala a sunetului, obtinuta prin inclinarea driver-elor. Rezultatul este cel mai bun posibil pentru o unitate cu doua canale.

Conectivitate

Pe langa varianta clasica Audio-in, Sony SRSXB21B ofera si doua modalitati de conectare fara fir. Tehnologia Bluetooth ofera o conexiune stabila si o redare high-resolution, acoperind o raza de pana la 10 m. Efectuand doar 2-3 setari, veti putea reda de la distanta fisierele audio stocate pe dispozitivele mobile. Tehnologia NFC este o varianta mai rapida de conectare, necesitand doar atingerea dispozitivului de stocare compatibil de sigla NFC, semnalizata pe incinta boxei.

Video-review

 

Verdict

Concluzia noastra este ca Sony SRSXB21B reprezinta un speaker portabil de calitate, atat din punct de vedere al constructiei, cat si din cel al sunetului oferit. Acesta are dimensiuni foarte mici, astfel ca va putea fi carat oriunde fara a reprezenta o povara. In plus, sunetul tridimensional ii confera un avans substantial in fata principalilor competitori pe acest segment de pret.

Urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Sony SRSXB21B

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Boxa
Tip boxa: Portabila
Conectori: Audio In

Micro USB

Raza de actiune: 10 m
Culoare: Negru
Difuzoare: 42 mm
Banda de frecventa: 20 – 20000 Hz
Impedanta: 4 Ohm
Greutate (Kg): 0.53
Alimentare: USB
Autonomie: 12 h
Baterie: Li Ion
Compatibilitate: Universal
Altele: Bluetooth NFC
Sony SRSXB21B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa portabila Sony SRSXB21B
Sony SRSXB21B reprezinta un speaker portabil de calitate, atat din punct de vedere al constructiei, cat si din cel al sunetului oferit. Acesta are dimensiuni foarte mici, astfel ca va putea fi carat oriunde fara a reprezenta o povara. In plus, sunetul tridimensional ii confera un avans substantial in fata principalilor competitori pe acest segment de pret.
8.5 Total Score
Un sunet impresionant, dintr-o incinta mica

Sony SRSXB21B reprezinta un speaker portabil de calitate, atat din punct de vedere al constructiei, cat si din cel al sunetului oferit. Acesta are dimensiuni foarte mici, astfel ca va putea fi carat oriunde fara a reprezenta o povara. In plus, sunetul tridimensional ii confera un avans substantial in fata principalilor competitori pe acest segment de pret.

Claritate
9
Putere
8
Fiabilitate
9
Pret
8.5

Search