La ofertă

Boxa profesionala activa BEHRINGER B210D

BEHRINGER B210D

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BEHRINGER B210D

(Boxa profesionala, amplificare activa Class-D, 180 W RMS, 65-20000 Hz, 8 Ohm, mixer cu doua intrari incorporat) 

BEHRINGER B210D este o boxa profesionala, cu amplificare activa, ce inglobeaza tehnologie ultra-moderna, pentru a putea oferi o claritate mare a sunetului, la puteri ridicate. Parteneriatul germano-asiatic este renumit pentru versatilitatea pe care o confera sistemelor audio, aceasta boxa nefacand exceptie de la regula.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa profesionala BEHRINGER B210D apartine noii generatii Eurolive, renumita pentru plusul de putere, functionalitate si accesibilitate. Aceasta ofera pana la 180 W RMS (putere reala resimtita de ascultator) si un raspuns in frecventa cuprins intre 65 Hz si 20 kHz. Chiar daca intervalul de frecvente ar indica o axare pe medii, gratie difuzorului de 10″ cu excursie lunga si a driver-ului de 1.35″, cu membrana de aluminiu, veti putea beneficia de un bass profund si de o redare impresionanta a frecventelor inalte . Impedanta de 8 Ohm garanteaza acuratete sunetului la puteri ridicate.

Boxele BEHRINGER B210D au o amplificare activa Class-D, garantand un plus de putere si claritate a sunetului, un consum energetic redus, fapt ce conduce la eliminarea necesitatii surselor de curent puternice. Gratie tehnologiei SMPS, aceste boxe profesionale, high-tech, nu se vor mai incinge si vor putea functiona cu racire proprie pentru perioade lungi de timp. Un alt avantaj al acestei generatii il reprezinta faptul ca sunt mult mai usoare fata de cele anterioare (doar 8.52 kg), asadar, boxele vor fi mai simplu de transportat.

Boxa activa BEHRINGER B210D beneficiaza de bi-amplificare. Principalii competitori pe acest segment aplica simple crossover-e pasive, acestea degradand performantele driver-ului prin simplul fapt ca separa fara acuratete spectrul de frecvente. Acest model de boxa activa furnizeaza cu fidelitate digitala foarte mare pana la 200 Watt, gratie celor doua driver-e cu alimentare separata. In plus, conectivitatea diversa ofera versatilitate, putand conecta, in acelasi timp, atat instrumente pentru muzica live (microfon, chitara, etc.), cat si memorii pentru play-back.

Concluzia noastra este ca BEHRINGER B210D reprezinta un element de referinta pentru brand-ul nemtesc, ajuns in acest moment lider mondial pe segmentul de boxe profesionale active. Claritatea mare a sunetului la puteri ridicate, fiabilitatea si consumul energetic redus reprezinta principalele argumente spre achizitionarea acestui produs. De asemenea, pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

BEHRINGER B210D

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxe: profesionale
Putere RMS (W): 180
Raspuns in frecventa: 65 – 20000 Hz
Difuzor inalte (mm): 34
Difuzor joase (mm): 254
Dimensiuni (W x H x D mm): 464 x 292 x 244
Greutate (Kg): 10

ALTELE

Amplificare: Activ

BEHRINGER B210D

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search