La ofertă

Boxa profesionala activa BEHRINGER B215D

BEHRINGER B215D

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BEHRINGER B215D

(Boxa profesionala, Amplificare activa, 345 W RMS, 55 – 20000 Hz)

BEHRINGER B215D este o boxa profesionala cu amplificare activa, ce ofera performante remarcabile, la un pret atractiv. Acest lucru a propulsat-o direct in topul celor mai bine vandute produse din acest segment, pe piata din Romania.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa profesionala BEHRINGER B215D are o putere RMS de 345 Watt, aceasta reprezentand puterea reala, resimtita de ascultator. Amplificatorul de clasa D, ofera performante acustice superioare, la puteri impresionante, ce urca pana la 550 Watt. In plus, acest tip de amplificator creste eficienta energetica si elimina necesitatea surselor de alimentare de mare putere. Astfel, se obtine o boxa activa mai usoara (20.54 kg) si mai prietenoasa cu mediul.

amplificator-class-d

Sistemul de Bi-amplificare (doua amplificatoare pentru fiecare speaker) asigura cu ultra fidelitate digitala o putere impresionanta, gratie celor doua driver-e cu alimentare separata. Spre deosebire de majoritatea competitorilor, care utilizeaza crossover-e pasive, ce nu separa cu acuratete spectrele de frecvente si degradeaza performantele acustice, BEHRINGER B215D doteaza fiecare woofer si tweeter cu cate un amplificator separat pentru ca semnalul sa aiba integritate absoluta.

BEHRINGER B215D

Tehnologia SMPS (Switch Mode Power Supply) elimina inciderea boxei la puteri superioare, aceasta putand functiona cu racire proprie, pe perioade indelungate de timp. Intervalul de frecvente cuprins intre 50 Hz si 20 kHz acopera foarte bine joasele si mediile, la capitolul inalte fiind inca loc de imbunatatiri. Bass-ul va fi unul profund iar impresia acustica generala va fi una precisa si detaliata.

Concluzia noastra este ca BEHRINGER B215D reprezinta o boxa profesionala moderna, ce ofera puteri impresionante, calitate acustica desavarsita, perioade lungi de functionare fara a se incinde si un consum energetic eficient. In plus, gratie fiabilitatii sporite, veti avea ocazia sa amortizati in timp pretul, care oricum este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

BEHRINGER B215D

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxe: profesionale
Putere RMS (W): 345
Raspuns in frecventa: 55 – 20000 Hz
Difuzor inalte (mm): 34
Difuzor joase (mm): 381
Dimensiuni (W x H x D mm): 690 x 440 x 395
Greutate (Kg): 27
ALTELE

Amplificare: Activ
Culoare: Negru

BEHRINGER B215D

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search