La ofertă

Boxe Multimedia BEHRINGER MS40

BEHRINGER MS40

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BEHRINGER MS40

(Boxe Multimedia, Amplificare Activa, 2 x 20 W RMS, 50 -25000 Hz)

BEHRINGER MS40 reprezinta o pereche de boxe multimedia, cu performante apreciate de catre majoritatea celor care le-au folosit. In plus, gratie pretului excelent la care sunt vandute, si-au ocupat un loc stabil in topul celor mai bine vandute produse pe acest segment, in piata romaneasca.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Perechea de boxe multimedia BEHRINGER MS40 are o putere cumulata de 40 W RMS (2 x 20), aceasta reprezentand puterea reala, resimtita de ascultator. Convertoarele cu rezolutie ultra-fina de 24 biti / 192 kHz D/A favorizeaza conectarea directa la surse digitale, eliminand pierderile pe linie analogica si zgomotele de fond. Raspunsul in frecvneta ultra-liniar, cuprins intre 50 Hz si 25 kHz, asigura o auditie clara atat joaselor, cat si mediilor sau inaltelor.

Conectivitatea boxelor profesionale BEHRINGER MS40 este una destul de versatila. Aceasta permite, prin intermediul intrarilor optice si coaxiale, conectarea directa la surse audio digitale, prin interfata S/PDIF. De asemenea, veti putea lega la acestea instrumente muzicale, laptopuri, PC-uri, dispozitive mobile, playere MP3 sau Mini Disc bucurandu-va de sunete detaliate si o dinamica excelenta.

Controlul difuzoarelor poate fi realizat individual la nivelul volumului si colectiv pentru EQ Bass sau Treble. Cele doua intrari stereo analog (conectori – 1/8″ TRS si stereo RCA) pot fi folosite simultan sau mixate cu o sursa stereo digitala. In plus, exista si un conector pentru casti (1/4″ TRS) cu functie de auto-mute.

Mai jos, va vom oferi un video-review, in limba engleza, facut de un profesionist. Acesta claseaza BEHRINGER MS40 in topul celor mai bune monitoare ale anului 2015.

Concluzia noasta este ca BEHRINGER MS40 reprezinta o pereche de boxe performante, ce pot face fata cu brio unei incaperi de dimensiune medie, fiind limitate de puterea nu foarte mare. In schimb, sunetele redate au claritate si dinamica superioara, distorsiunile fiind aproape inexistente. Pretul la care se vinde acest pachet este unul suficient de atractiv, in comparatie cu cel al principalilor competitori cu caracteristici similare.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

BEHRINGER MS40

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxe: Multimedia
Putere RMS (W): 20
Impedanta (ohmi): 4…8 ohms
Raspuns in frecventa: 50 – 25000 Hz
Difuzor inalte (mm): 63
Difuzor joase (mm): 120
Dimensiuni (W x H x D mm): 279 X 173 X 245
Greutate (Kg): 9.65
ALTELE

Amplificare: Activ
Culoare: Negru

BEHRINGER MS40

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search