La ofertă

Sistem Audio Wireless Harman Kardon Aura

Harman Kardon Aura

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Harman Kardon Aura

(Sistem Audio, Wireless, Bluetooth, AirPlay, Compatibil Android/iOS/Windows, Aplicatie dedicata)

Harman Kardon Aura este un sistem audio wireless care arata formidabil, propunand un design S.F. ce nu demasca nimic din utilitatea sa. Cu siguranta, va atrage toate privirile in incaperea in care este amplasat, insa, din punctul nostru de vedere, nu acesta ar trebui sa fie punctul forte al unui sistem audio.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Pentru ca nu dorim sa descriem neaparat tehnologiile inglobate in sistemul audio Harman Kardon Aura, intrucat le gasiti pe majoritatea magazinelor online, vom expune impresia pe care ne-a lasat-o noua acest produs, pe intelesul tuturor.

Design-ul boxei Harman Kardon Aura

Putem spune ca am inceput cu punctul forte al acestui sistem audio. Polycarbonatul transparent, in forma de cupola a fost inspirat din matritele speacker-elor pentru desktop, SoundStick, foarte apreciate inca de la lansare. Conceptia difuzorului central este demna de admiratia noastra. Un port-reflex coboara spre partea inferioara a dom-ului, unde intalneste o piesa metalica, similara unei bobine, aceasta fiind partea din spate a difuzorului de bass, de 11.5 cm.

La exterior veti putea opta pentru doua culori ale partii inferioare a carcasei (alb/negru), care contine sase difuzoare de cm pentru medii/inalte, asezate circular. Pozitionarea acestora favorizeaza dispersia excelenta a sunetelor, in fiecare colt al incaperii. De asemenea, trebuie sa va spunea ca nu veti vedea niciun text afisat, ci doar LED-uri ce se aprind in diverse culori, intermitent sau continuu, fiecare dintre acestea semnificand cate ceva. De asemenea, veti mai observa niste sunete de confirmare a comenzilor.

Cu dimensiuni similare unei mingi de bascket si o masa de doar 2.3 kg, sistemul audio Harman Kardon Aura este mai usor si mai robust decat lasa impresia. Suprafetele sale rafinate se simt placut in timpul manipularii. Asadar, vorbim despre un design wow, reflectat insa in pretul de vanzare. Daca sunteti in cautarea unei solutii versatile si compacte pentru un multi-speaker, capabil sa isi gaseasca locul cu rafinament in orice colt al incaperii, este posibil sa fi gasit sistemul potrivit.

Specificatiile sistemului audio Harman Kardon Aura

Sistemul audio Harman Kardon Aura este capabil sa redea piesele preferate prin tehnologii fara fir. Pentru dispozitivele mobile veti avea la dispozitie functia Bluetooth, in timp ce DLNA sau AirPlay vor putea reda via wi-fi fisiere din reteaua dumneavoastra locala. Alternativ, veti putea folosi metodele clasice de conectare prin intermediul unui cablu de 3.5 mm sau prin intrarile optice.

Veti mai observa in partea din spate un port USB, insa, acesta va fi folosite doar pentru service. Intrucat sistemul audio nu poate functiona cu acumulator, veti mai observa o intrare pentru alimentarea cu energie, ce completeaza cluster-ul de conexiuni in partea dorsala.

Intre partea superioara din polycarbonat si carcasa inferioara veti observa o banda neteda, de-a lungul careia este aliniat panoul de control senzitiv (power, volum si sursa). Tot pe aceasta banda veti mai intalni o iesire de 3.5 mm pentru casti. Absenta unei telecomenzi pentru controlul de la distanta face ca schimbarea surselor sa fie posibila doar de la unitatea in sine.

In schimb, veti avea la dispozitie o aplicatide dedicata, Harman-Kardon remote, ce poate fi descarcata gratuit pe dispozitive cu sistem de operare Android/iOS/Windows. Functiile cheie ale acesteia sunt: navigarea repida prin biblioteca audio a unui dispozitiv compatibil, alegerea modului de redare a pieselor (repeat, random, etc.), partajare piese preferate pe e-mail sau conturi de socializare. De asemenea, aplicatia mai propune un egalizator al frecventelor joase, insa, nimic pentru cele medii si inalte. Aplicatia nu permite momentan alcatuirea de playlist-uri sau verificarea datelor unei piese (format/dimensiuni).

Performantele acustice ale sistemului audio Harman Kardon Aura

Sistemul audio Harman Kardon Aura sta foarte bine la capitolul dispersiei sunetelor, gratie tehnologiei DPS si a difuzoarelor multi-directionale. Fiecare colt al incaperii este umplut cu sunete similare, astfel ca aria de auditie este de 360 de grade. Impresia acustica generala, trecand prin mai multe genuri muzicale, este una cristalina si dinamica.

In schimb, piesele agresive instrumentale scot la iveala carente destul de mari in calitatea sunetului. In randul acestora ramane loc suficient pentru imbunatatiri la claritate si detaliu, mai ales la volume superioare. In plus, sistemul audio Harman Kardon Aura trebuie amplasat neaparat pe o baza solida pentru ca distorsiunile sa fie minime. In caz contrar, acesta va face ca totul sa trepideze, afectand destul de mult performantele acustice.

Video review

 

Concluzia noastra este ca Harman Kardon Aura reprezinta un sistem audio care primeste 5 stele la capitolul estetic, insa, mai are cateva aspecte de imbunatatit la cel acustic, pentru a putea concura cu succes cu principalii sai competitori, pe acest segment de pret. Daca doriti sa il achizitionati pentru auditii ambientale este foarte ok, insa daca asteptati performante remarcabile la volume mari, va sfatuim sa va indreptati atentia in alta directie. 

Urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Harman Kardon Aura

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Sistem: audio
Conectivitate: Bluetooth
Docking: Nu
Culoare: Alb
Putere RMS (W): 2 x 15, 30 (Subwoofer)
Raport semnal zgomot (dB): 80
Raspuns in frecventa (Hz): 50 – 20000 Hz
Conectori Jack: 3.5mm, 1 x Optical
Caracteristici speciale: AirPlay

Harman Kardon Aura

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sistem Audio Wireless Harman Kardon Aura
Harman Kardon Aura reprezinta un sistem audio care primeste 5 stele la capitolul estetic, insa, mai are cateva aspecte de imbunatatit la cel acustic, pentru a putea concura cu succes cu principalii sai competitori, pe acest segment de pret. Daca doriti sa il achizitionati pentru auditii ambientale este foarte ok, insa daca asteptati performante remarcabile la volume mari, va sfatuim sa va indreptati atentia in alta directie.
8 Total Score
O ambianta excelenta

Harman Kardon Aura reprezinta un sistem audio care primeste 5 stele la capitolul estetic, insa, mai are cateva aspecte de imbunatatit la cel acustic, pentru a putea concura cu succes cu principalii sai competitori, pe acest segment de pret. Daca doriti sa il achizitionati pentru auditii ambientale este foarte ok, insa daca asteptati performante remarcabile la volume mari, va sfatuim sa va indreptati atentia in alta directie.

Claritate
8
Putere
8
Fiabilitate
8.5
Pret
7.5

Search