La ofertă

Subwoofer Activ BEHRINGER B1800HP

BEHRINGER B1800HP

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Activ BEHRINGER B1800HP

(Subwoofer Activ, 550 W RMS, 6 Ohm, 32-200 Hz, 129 dB) 

BEHRINGER B1800HP este un subwoofer activ cu performante impresionante, oferite la un pret cu mult sub media pietei, pe acest segment. Datorita crossover-ului stereo si a profunzimii frecventelor joase acesta poate fi folosit cu orice boxa activa.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Subwoofer-ul activ BEHRINGER B1800HP are o putere maxima de 2200 Watt, insa, acest lucru nu este foarte important, intrucat caracteristica principala este reprezentata de putere RMS, care urca pana la 550 Watt. Nu este nici pe departe o valoare de neglijat, amplificatorul performat de clasa D producand sunete cu impact acustic extraordinar, foarte greu de crezut avand in vedere pretul la care se vinde acest produs.

Gratie transductorilor de frecvente joase, proiectati special pentru a se potrivi perfect cu fiecare alt element din constructia boxelor active, BEHRINGER B1800HP va livra cantitati masive de bass. Profunzimea frecventelor joase este favorizata si  de crossover-ul stereo, compatibil cu orice alta boxa activa cu doua cai, apartinatoare aceluiasi brand. Set-up-ul este unul versatil, gratie socket-ului de 35 mm, putand lega acest subwoofer la alte boxe active sau chiar la produse similare.

 

Concluzia noastra este ca BEHRINGER B1800HP isi depaseste orice competitor pe acest segment de pret, oferind un sunet intens, profund si stabil chiar si la volum maxim. Greutatea redusa favorizeaza portabilitatea, facand acest produs ideal in orice situatii.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

BEHRINGER B1800HP

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Subwoofer
Putere RMS (W): 600
Impedanta (ohmi): 6
Raspuns in frecventa: 32 – 100 Hz
Difuzor joase (mm): 457
Dimensiuni (W x H x D mm): 547 x 692 x 552
Greutate (Kg): 54

ALTELE

Amplificare: Activ
Culoare: Negru

BEHRINGER B1800HP

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search