La ofertă

Boxa portabila Beats Pill+

Beats Pill+

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beats Pill+

(Boxa portabila, Bluetooth – 10 m raza de actiune, Lithium-Ion, Jack 3.5 mm)

Beats Pill+ este prima boxa portabila produsa de brand-ul american dupa ce a devenit o subsidiara a mult mai cunoscutului brand Apple. Aceasta propune o integrare excelenta, in special, cu dispozitivele ce folosesc iOS ca sistem de operare. In plus, ofera un sunet clar si puternic, posibilitatea conectarii cu alte dispozitive similare si multe alte avantaje pe care le veti afla in acest articol.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Constructie

In primul rand, Apple a dorit sa pastreze brand-ul Beats, in detrimentul inscriptionarii propriei sigle. Apelativul „Plus” coincide cu Iphone 6 „Plus” ambele fiind scoase pe piata in aceeasi perioada, aceasta fiind cu siguranta o strategie de marketing si nu o simpla coincidenta. De asemenea, a fost adoptata aceeasi versiune a cablului de incarcarea, precum cea intalnita in cazul smartphone-ului, pentru ca utilizatorul sa poata folosi un singur cablu pentru ambele.

Design-ul a suferit si el un facelift, mergand acum pe muchii rotunjite si un aspect cat mai simplu. Panoul de control a fost mutat si el din lateral, in partea superioara, acesta continand butoanele de control al volumului, On/Off si butonul multifunctional.

Cavitatile aflate pe partea din spate a boxei au fost acoperite cu protectii de cauciuc, in spatele acestora intalnind socket-ul de incarcare, intrarea de USB care poate fi folosita si pentru incarcarea smartphone-urilor si inca o intrare de 3.5 mm. Din pacate, protectiile de cauciuc nu acorda boxei calificativul water-proof, asadar, nu o introduceti in apa.

Nivelul bateriei este semnalizat prin intermediul catorva led-uri de dimensiuni mici, amplasate in dreapta butonului Power. O alta modificare adusa de Apple o reprezinta renuntarea la doua dintre culorile disponibile la versiunea anterioara, mergand acum doar pe alb si negru.

Specificatii

Apple nu a preluat brand-ul Beats ca sa se afle in treaba, ci pentru a incerca sa-l duca la alt nivel… si se pare ca a reusit. Daca acumulatorul versiunii anterioare avea o durata de functionare de pana la 7 ore, cel actual o prelungeste pana la 12 ore (redare la volum inferior), incarcarea durand doar 3 ore.

La fel ca in cazul versiunii anterioare, boxa portabila Beats Pill+ poate fi sincronizata cu o alta boxa similara pentru un efect stereo sau pentru o experienta multi-room. Insa, modificarea vine la metoda de sincronizarea, cea care nu mai utilizeaza tehnologia NFC, ci o aplicatie dedicata, varianta adoptata si de revialii UE BOOM si MEGABOOM.

Daca utilizati un dispozitiv (smartphone sau tableta) cu sistem de operare Android, va sfatuim sa incercati sa descarcati aplicatia Beats Pill+, inainte de achizitionarea acestei boxe. Noi am incercat pe LG G4 si nu am reusit, insa, am avut succes cu un Samsung Galaxy S7. Aplicatia va ofera acces la mai multe optiuni, precum conectarea simultana a mai multor dispozitive de redare si organizarea unui singur playlist.

Sunet

Daca va intrebati de ce incinta boxei Beats Pill+ este mai mare decat cea a versiunii anterioare, acest lucru se intampla deoarece au fost implementate doua tweeter-e noi ce incadreaza cele doua woofer-e, de asemenea, supradimensionate. Astfel, a fost creeat un sunet mai amplu si mai complet, intervalul de medii fiind si el substantial imbunatatit.

Calitatea sunetului a reprezentat mereu calcaiul lui Ahile pentru Beats Pill, insa, noua versiune reuseste sa lase in urma acest neajuns. Remarcam, in special, echilibrul excelent al frecventelor care confera o prestatie solida. Aria de auditie a fost largita prin implementarea difuzoarelor supradimensionate si prin optimizarea pozitiei tweeter-elor.

Video-Review

 

Verdict

Concluzia noastra este ca Beats Pill+ beneficiaza de imbunatatiri substantiale fata de versiunea anterioara, insa, ramane inca in randul clasei de mijloc, din punct de vedere al calitatii. Din punct de vedere al specificatiilor, a trecut testul nostru dar la capitolul calitate acustica se lupta inca sa impresioneze intr-o piata atat de versatila, in plina ascensiune. La un pret similar, dar cu performante superioare, va indrumam catre UE BOOM 2.

Urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Beats Pill+

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Boxa portabila
Tip boxa: Bluetooth
Conectori: 3.5 mm
Raza de actiune: Pana la 10 metri
Culoare: Negru
Dimensiune sateliti (W x D x H mm): 6.92 x 21 x 6.36
Baterie: Lithium-Io
Beats Pill+

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa portabila Beats Pill+
Beats Pill+ beneficiaza de imbunatatiri substantiale fata de versiunea anterioara, insa, ramane inca in randul clasei de mijloc, din punct de vedere al calitatii. Din punct de vedere al specificatiilor, a trecut testul nostru dar la capitolul calitate acustica se lupta inca sa impresioneze intr-o piata atat de versatila, in plina ascensiune.
8 Total Score
Performante medii, la un pret accesibil

Beats Pill+ beneficiaza de imbunatatiri substantiale fata de versiunea anterioara, insa, ramane inca in randul clasei de mijloc, din punct de vedere al calitatii. Din punct de vedere al specificatiilor, a trecut testul nostru dar la capitolul calitate acustica se lupta inca sa impresioneze intr-o piata atat de versatila, in plina ascensiune.

Claritate
8
Putere
8.5
Fiabilitate
9
Pret
8.5

Search