La ofertă

Boxa portabila Sony SRSX11

Sony SRSX11

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Sony SRSX11

(Boxa portabila, Bluetooth, NFC, Jack 3.5 mm, MicroUSB, 10 W RMS, 20 – 20000 Hz, 12 ore autonomie, Mobile hands free, Stereo mode)

Sony SRSX11 este o boxa portabila cu un design foarte chic si performante acustice impresionante. In plus, aceasta ofera numeroase specificatii utile despre care este imposibil sa nu te intrebi cum au putut fi implementate intr-o incinta atat de mica.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Design

Boxa portabila Sony SRSX11 propune o incinta in forma de cub, cu muchii rotunjite si finisaje de calitate, disponibila in diverse culori (negru, roz, alb, albastru si rosu). Trei dintre fetele acesteia sunt acoperite cu frile rafinate, vopsite in culori metalice.

Majoritatea butoanelor se afla pe partea cauciucata a speaker-ului, impartind una dintre fetele acestuia cu sigla Sony si cu aria de contact NFC. De la stanga la dreapta, intalnim butonul Power, care are si functie de activare bluetooth (tineti apasat 2-3 secunde), butonul de preluare/incheiere apeluri telefonice si inca doua butoane pentru volum. In partea superioara a butoanelor se afla niste asperitati din cauciuc, specifice fiecarei functii, pentru a facilita controlul fara vizionare.

In partea din spate a incintei intalnim cateva port-uri si un buton „Add” care permite conectarea cu o alta boxa portabila Sony SRSX11, prin intermediul Bluetooth, acestea fiind capabile sa redea sunete stereo sau sa redea acelasi sunet, in oglina, in alt colt al incaperii. In imediata vecinatate a butonului „Add” il intalnim pe cel de restart. Porturile amintite mai sus constau intr-un jack de 3.5 mm si un microUSB pentru incarcare.

Indicatorii de stare au fost inteligent asezati in partea inferioara pentru a se reflecta frumos pe suprafetele lucioase, in timp ce boxa va fi asezata pe partea cauciucata care va avea si rolul de a elimina vibratiile si de a conferi o mai buna aderenta.

Performanta

Boxa portabila Sony SRSX11 s-a descurcat admirabil la toate testele la care noi am supus-o. Aceasta are o raza de actiune de la care se poate recepta semnalul bluetooth de pana la 10 m, distanta in care noi nu am experimentat intreruperi. De asemenea, autonomia este una impresionanta. Cele 12 ore de redare continua se intalnesc, de obicei, in cazul boxelor portabile cu dimensiuni cel putin triple fata de aceasta. Noi am bifat acest interval la volum superior si chiar am observat ca utilizarea la volume inferioare conduce la depasirea sa.

Sunetul este unul destul de amplu pentru asemenea dimensiuni. Frecventele sunt foarte bine echilibrate iar noi nu am remarcat semnale negative la niciun nivel. Intensitatea sonora este suficienta pentru auditii dar nu va ganditi ca veti putea organiza petreceri decente in aer liber.

Conectivitatea fara fir bifeaza ambele variante disponibile pentru acest gen de produse, Bluetooth si NFC. Chiar daca versiunea de Bluetooth nu reprezinta ultima generatie (LDAC) redarea nu intampina probleme sesizabile. Conectarea prin NFC este una foarte rapida, necesitand doar atingerea dispozitivelor compatibile de sigla semnalizata pe partea frontala a boxei.

Video-review

 

Verdict

Concluzia noastra este ca Sony SRSX11 reprezinta o boxa portabila extrem de mica dar impresionanta din punct de vedere al specificatiilor oferite si al performantelor acustice. Aceasta are o autonomie excelenta si o conectivitate versatila care functioneaza fara probleme. In plus, propune o incinta rafinata, confectionata din materiale calitative si se comercializeaza la un pret destul de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Sony SRSX11

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Boxa portabila
Tip boxa: Boxa bluetooth

Boxa NFC

Boxa cu Jack 3.5 mm

Conectori: Jack 3.5 mm

MicroUSB

Raza de actiune: 10 m
Putere RMS (W): 10
Culoare: Alb
Banda de frecventa: 20 – 20000 Hz
Dimensiune sateliti (W x D x H mm): 61 x 61 x 61
Greutate (Kg): 0.215
Autonomie: Pana la 12 ore
Compatibilitate: Conector jack 3.5 mm sau functie Bluetooth
Altele: Bluetooth (A2DP, AVRCP, HFP, HSP)

Bluetooth 3.0

Sony SRSX11

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa portabila Sony SRSX11
Sony SRSX11 reprezinta o boxa portabila extrem de mica dar impresionanta din punct de vedere al specificatiilor oferite si al performantelor acustice. Aceasta are o autonomie excelenta si o conectivitate versatila care functioneaza fara probleme. In plus, propune o incinta rafinata, confectionata din materiale calitative si se comercializeaza la un pret destul de atractiv.
8 Total Score
Performante apreciabile, dintr-o incinta minuscula

Sony SRSX11 reprezinta o boxa portabila extrem de mica dar impresionanta din punct de vedere al specificatiilor oferite si al performantelor acustice. Aceasta are o autonomie excelenta si o conectivitate versatila care functioneaza fara probleme. In plus, propune o incinta rafinata, confectionata din materiale calitative si se comercializeaza la un pret destul de atractiv.

Claritate
8
Fiabilitate
9
Putere
7
Pret
8.5

Search